הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מסע הכן גופך לחגים נמשך

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
11/08/2013 09:15

EFF
EFF
טולי...מנסה ל״הדבק״ באמביציה שלך...את מיטיבה לתאר את מה שעובר עלייך...גם אני במסע של עיצוב גופי לחגים...אתמול קיפצתי בחום אימים שעות רבות של ריקודי עם..איזה מרחץ זיעה..חחח, זה מעלה את הערך של האבדן הקלורי?? הכל נכנס למכונת הכביסה למרות שרק לסבן גם הספיק מרוב רטיבות הבגדים..(חח..איזה חיסכון במים....) היה חסר רק להכניס את עצמי לאיזה סיבוב כביסה במכונה...
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2013 19:38

toly
toly
ואם לא כאן ועכשיו אימתיי???
זה עכשיו התקופה הכי נפלאה לשנס ירך ולעלות הילוך גבוה עד לסעודה של ערב ראש השנה
ומה זה בא לי להפגיז הופעה בחולצה לבנה יפה וצמודה עם חצאית צמודה ושרשרת חדשה
ולא איכפת לי שיקראו לי שטחית ובנאלית
מכל הפרוייקטים החשובים בחיי זה ההההההההההההההפרוייקט הכי חשוב עבורי
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2013 14:09

toly
toly
תודה חיוך נפלאה
ואת מחוננת :רק מתוכניותייך בחופשה נסגר לי הלע מרוב הערצה
מה שחשוב שתיהנו מהנופשים תכייפו ותטיילו במקומות מרתקים וללא קשר לאוכל שיהיה לך הכי טוב ואושר בכל רגע ורגע
המשך שבת נפלאה ובשליטה
טולי
ote=חיוך מהלב]טולי היקרה, איזה פוסט מצחיק חכם ומדליק - כל הכבוד. את מעוררת השראה. נכון כל מילה שכתבת. אם הרמטכלית שלנו יכולה גם אנו יכולים לקראת החגים שמגיעים כל כך מהר השנה. לפני החג ראש השנה עומדים בפני עוד כמה אתגרים שבהם יש פיתויים לא מעטים. בשבוע הבא אני יוצאת לנופש שבו יש 3 ארוחות אבל החלטתי כבר להגיע תמיד אחרי א. בוקר, (אני רק שם במשך היום וחוזרת לישון בביתי). בארוחות האחרות אצטרך להשתדל מאד ולהיות ממש חרדית בעניין מה וכמה בעיקר כמה...... אחרי האתגר הזה, יש לפני עוד אתגר לא פחות מאתגר. אנו נוסעים ב-25 לחודש למדריד עד ערב חג, זה 8 ימים ואנו בחופשה. אבל אין חופשה משמירה על שפיות, משמירה על "אין פחמימות משעה 17.00) ואת זה צריך לשנן כל יום כמו פרקי תפילה, והרי אנו בחודש אלול חודש סליחות הבנה וגם רצון עז להגיע לשנה החדשה במצב טוב ואף יותר מכך... זו שאיפה... שהרי החגים הם קצת בעייה וצריך לצוף כמו שאומרת מירי היקרה שלנו. בקיצור שתעבור שבת בשמירה ואני באמת צמודה למים ועוד מים עד הצהריים כדי שבאמת תהיינה רק - אך ורק 3 ארוחות משביעות ושום דבר ביניהן.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2013 14:02

toly
toly
רבקוש נהדרת
תודה על הפרגון ויחד אנשי הפורום והחוגים נצליח להשתפץ עד ראש השנה
חיבוק
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2013 12:06

רבקה
רבקה
טולינקה אנחנו הכן איתך במסע השליטה
ובפוסט שלך כבר כתוב את רוב התורה
משננים את המנטרה "אם מירי שלנו יכולה גם אנחנו יכולים"
וכולנו יחד נגיע לשולחן החג יותר קלילים. ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2013 11:59

חיוך מהלב
חיוך מהלב
טולי היקרה, איזה פוסט מצחיק חכם ומדליק - כל הכבוד. את מעוררת השראה. נכון כל מילה שכתבת. אם הרמטכלית שלנו יכולה גם אנו יכולים לקראת החגים שמגיעים כל כך מהר השנה. לפני החג ראש השנה עומדים בפני עוד כמה אתגרים שבהם יש פיתויים לא מעטים. בשבוע הבא אני יוצאת לנופש שבו יש 3 ארוחות אבל החלטתי כבר להגיע תמיד אחרי א. בוקר, (אני רק שם במשך היום וחוזרת לישון בביתי). בארוחות האחרות אצטרך להשתדל מאד ולהיות ממש חרדית בעניין מה וכמה בעיקר כמה...... אחרי האתגר הזה, יש לפני עוד אתגר לא פחות מאתגר. אנו נוסעים ב-25 לחודש למדריד עד ערב חג, זה 8 ימים ואנו בחופשה. אבל אין חופשה משמירה על שפיות, משמירה על "אין פחמימות משעה 17.00) ואת זה צריך לשנן כל יום כמו פרקי תפילה, והרי אנו בחודש אלול חודש סליחות הבנה וגם רצון עז להגיע לשנה החדשה במצב טוב ואף יותר מכך... זו שאיפה... שהרי החגים הם קצת בעייה וצריך לצוף כמו שאומרת מירי היקרה שלנו. בקיצור שתעבור שבת בשמירה ואני באמת צמודה למים ועוד מים עד הצהריים כדי שבאמת תהיינה רק - אך ורק 3 ארוחות משביעות ושום דבר ביניהן.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2013 11:18

toly
toly
קדימה חברל'ך יקרים
ממשיכים באיפוק בשליטה באהבה לגופנו ובריאותינו לקראת החגים הממשמשים וקרבים
ובקרוב אתבגר בעוד שנה וזה נעשה מורכב יותר עם הירידה במשקל אך גם מהווה אתגר
האמינו לי יש לי את כל הסיבות המוצקות להסביר עובדתית ורפואית מדוע אינני 906090
אך זה ביננו ורק ביננו לא רלבנטי ואפילו פאטתי להאשים ולהצדיק בכך עודף משקל וחלאס עם הגנטיקה ההורמונים ושאר בונבונים מוורשה.....
עכשיו עושים מתאמצים וממלאים אחרי הוראות הרמטכלית מירי:שמים לב לכמויות (מה כבר אכלתי?תאמר
גב' זליבנסקי בסך הכל 4 מנות סלמון וסיר גבץ?smile)
מקפידים על משמעת מים ופחות קפה
טורחים לעלות במדרגות ומזיזים פולק'עס לא רק במעליות או ברכבים
נכון חם לח חודש אוגוסט מעיק אך יש גם אופציות מיזוג ואוורור המאפשרות זומבה בבית וענטוז על החוף
ןפחות להניע את שרירי הלע
אם מירי יכולה אחרי כל כך הרבה שנים ליצור מקצה שיפורים ושידרוגים אז מי אני בכלל שאנהן בראשי
ורק אומר:אחרייך המפקדת עם השושקה והטונה עד לצפיחית בדבש של ראש השנה
שפע של הצלחה ושליטה גם השבת הזאת עד לחגים
אוהבת
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מסע הכן גופך לחגים נמשך

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!