10/08/2013 07:28
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אם מדברים על המחונן דני סנדרסון, שתדעו לכם הייתי מזכירה של אביו חיים סנדרסון במשך 7 שנים. גם לאב יש חוש הומור מדהים, היה בוס נעים הליכות תמיד חייכני ולעיתים הגיע גם דני למשרד עוד בשנות ה-80 וכבר אז הבנתי שמדובר באיש מחונן מקסים חייכני שמשרה תמיד אופטימיות על כל הסובבים. זה בא מאביו בין היתר. אבל הכשרון כתיבה ונגינה זה היה של דני בלבד. הוריו חשבו שזה לא "מקצוע" להיות על במה אבל הבינו במשך השנים שכשרון כמו של דני צריך רק לטפח ולתת לו לפרוח... מזה כולנו נהנים עד היום ומאחלת לדני שימשיך להדהים את כל מי ששומע אותו, שימשיך ליצור (גם כתב ספר מקסים והומוריסטי)... ובקיצור שימשיך להיות האמן המדהים והמיוחד שהוא עוד שנים ארוכות בבריאות.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2013 16:18
נחושה Posts: 6982
|
קסום. תודה יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2013 14:12
EFF Posts: 6397
|
זה הכל בשבילך כוורת מילים ולחן: דני סנדרסון זה הכל בשבילך, הביטי לשקיעה, עדיין לא עבר זמנה. הכוכבים זורחים חינם כל השנה. לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? כל יום קורים ניסים גם לנו עוד יקרו והכל בשבילך... הו דון קישוט אל תהיה כל כך תמים, בעולם ילד אין מקום לסתם חולמים. הו דון קישוט תתעורר למעני, כך או כך תישאר האביר שלי. אמצא לי עבודה, אלך לעבוד בבית מלון. עם כסף שאחסוך אבנה לנו ארמון, זה הכל בשבילך... הו דון קישוט...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|