13/08/2013 21:54
קרולין Posts: 6651
|
אפי יקירתי א ה ב ת י מאדדדדד נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2013 18:42
IRIS Posts: 753
|
מקסים ומסר נהדר. הכל בידינו ובבחירות שלנו. חכם מאוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2013 12:24
רבקה Posts: 8411
|
נפלא. והכל בסופו של דבר הוא בידינו אנחנו נחליט ונעשה הכל במו ידינו להגיע להצלחה או לא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2013 11:39
toly Posts: 898
|
מקסים ותודה אפילה יקרה וכל כך נכון בכל מישורי החיים כפי שנאמר:אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו יגעת- מצאת שבת נפלאה עם בחירות נבונות טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2013 07:17
חיוך מהלב Posts: 1125
|
הסיפור אני מכירה והוא בהחלט מיוחד. רק שתדעו, יש סיפורים כאלה כמעט בכל פולקלור ולא משנה אם הסיפור מגיע מאפריקה או מדרום אמריקה. יש גירסאות שונות גם לסיפורים מוכרים כמו למשל סינדרלה, יש המון גירסאות בכל מיני צורות ובנושא זה הרי אני מומחית כמספרת סיפורים... מה שמוכיח דבר אחד חשוב וצריך לזכור אותו. באמת לא משנה מהיכן אנו מגיעים אם מישראל או מטימבקטו, בבסיסנו כולנו דומים בני אדם עם שאיפות דומות עם חלומות דומים, ועם פחדים דומים.... הכל בסופו של יום מתנקז לעובדה. כולנו בצלם נבראנו ולכן הדמיון בפנימיות שלנו.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2013 05:27
dany Posts: 19819
|
אין מה לומר גאוני!!!!!!!!!!!!!!
EFF כתב:
אלמן אחד חי עם שתי בנותיו חכמות וסקרניות מאד.הבנות כל הזמן שאלו המון שאלות, היו כאלה שהוא ידע לענות עליהן והיו כאלה שלא... הוא כל כך רצה שהבנות שלו יהיו מחונכות ובעלות ידע, ולכן שלח אותן לחופשה אל איש זקן וחכם שחי לבדו בהרים... הזקן החכם ידע לענות על כל שאלותיהן בלי לחשוב רגע. הבנות שהתחילו להרגיש חסרות סבלנות עקב תשובותיו המהירות והחכמות, החליטו להמציא שאלה שהחכם הזקן לא יוכל לענות עליה. אחת הבנות הביאה פרפר כחול יפיפה שתשתמש בו כדי לרמות את הזקן..."מה את רוצה לעשות עם הפרפר היפה הזה"? שאלה האחות "אחביא את הפרפר בידי ואשאל את הזקן החכם אם הפרפר חי או מת". "אם יאמר שהפרפר מת, אפתח את ידי ואתן לו לעוף, ואם יאמר שהפרפר חי אמחץ אותו בידי. כך כל תשובה שיענה, תהיה תשובה לא נכונה!" הבנות ניגשו לזקן ושאלו:"יש לי ביד פרפר כחול יפיפה, תגיד לי זקן חכם - האם הפרפר שבידי חי או מת?" הזקן חייך אל הבנות וענה: "זה תלוי בך... הוא בידיים שלך..."
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2013 14:08
EFF Posts: 6397
|
אלמן אחד חי עם שתי בנותיו חכמות וסקרניות מאד.הבנות כל הזמן שאלו המון שאלות, היו כאלה שהוא ידע לענות עליהן והיו כאלה שלא... הוא כל כך רצה שהבנות שלו יהיו מחונכות ובעלות ידע, ולכן שלח אותן לחופשה אל איש זקן וחכם שחי לבדו בהרים... הזקן החכם ידע לענות על כל שאלותיהן בלי לחשוב רגע. הבנות שהתחילו להרגיש חסרות סבלנות עקב תשובותיו המהירות והחכמות, החליטו להמציא שאלה שהחכם הזקן לא יוכל לענות עליה. אחת הבנות הביאה פרפר כחול יפיפה שתשתמש בו כדי לרמות את הזקן..."מה את רוצה לעשות עם הפרפר היפה הזה"? שאלה האחות "אחביא את הפרפר בידי ואשאל את הזקן החכם אם הפרפר חי או מת". "אם יאמר שהפרפר מת, אפתח את ידי ואתן לו לעוף, ואם יאמר שהפרפר חי אמחץ אותו בידי. כך כל תשובה שיענה, תהיה תשובה לא נכונה!" הבנות ניגשו לזקן ושאלו:"יש לי ביד פרפר כחול יפיפה, תגיד לי זקן חכם - האם הפרפר שבידי חי או מת?" הזקן חייך אל הבנות וענה: "זה תלוי בך... הוא בידיים שלך..."
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|