20/09/2010 11:06
EFF Posts: 6392
|
בלי טיגון - הכל למעבד המזון..
500 גרם עגבניות טריות(אפשר לקלף - אני לא טורחת..) 1 בצל גדול חתוך ל-4 10 עלי ריחן 2 שיני שום קלופות וחצויות 2 כפות שמן זית 4-5 כוסות מים רותחיםמעורבבים עם 2 כפות אבקת מרק מלח ופלפל שחור ממתיק לפי הטעם מעט ריחן קצוץ לקישוט קליפת לימון מגוררת לטעם כף או שתיים פרמזן מגורד דקיק כאופציה בלבד. אפשר גם 3 כפות פסטה קטנטנה 6 דקות לפני סיום הבישול. טעים גם בלי. יוצא מרק סמיך ממש. לתוך מעבד מזון מכניסים את העגבניות, הבצל, השום והריחן. מעבדים למחית חלקה. מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את תוכן המעבד. בוחשים מעט ומוסיפים את המים+מרק. מתבלים במלח, פלפל ממתיק. מבשלים כ-10 דקות. כאמור אפשר להוסיף פסטה. טעים גם בלי. לקשט בהגשה בעלעלי ריחן קצוצים. ולאוהבי הכוסברה - לא לותר עליה בהגשה..
|