08/08/2013 17:16
dany Posts: 19819
|
אין כל תחליף לאיכות חיים, וכל הכבוד על ההפנמה שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2013 13:38
חיוך מהלב Posts: 1125
|
תודה יקירה. בהחלט זר לא יבין זאת. את כל איכות החיים שמקבלים על ידי ירידה במשקל , על זה אני כותבת כמעט כל שבוע אבל מעבר לכך כשהגוף מחזיר לך טובה תחת טובה ... זה אושר גדול לגבי ושום דבר הרי לא ברור מאליו בחיים. וכבר הייתי על אותה סחרחרת של עלייה - ירידה ושוב עלייה. הפעם אין דרך חזרה. הפעם זה . FOR LIFE לשמור על כך צריך לעבוד כמו שאני אומרת, ולכן להיות במודעות מתמדת ולעשות את המיטב שאנו יכולים עבור גופנו וחיינו.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2013 09:08
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיוך מהלב יקרה עשית לי את היום שצילצלת וסיפרת על הבדיקות הטובות.... אושר גדול, זר לא יבין זאת.... את תלמידה חרוצה מתמידה ומפרגנת..... ואני אוהבת אותך מאד בהצלחה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2013 23:40
EFF Posts: 6397
|
אכן אין אלטרנטיבה לאיכות חיים - וכמה נכון וטוב ללמוד כל זאת מפי האדם המתאים - אין כמו מירי בנושא..מה שמקבלים בחוגים הוא הרבה יותר מדיאטה..שיעורים בפסיכולוגיה וגם שיעורי בישול...המשיכי בשמירה קפדנית על איכות חייך - לקחת אחריות - ערך עליון...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2013 20:32
חיוך מהלב Posts: 1125
|
לקח לי זמן רב להפנים את ה"תורה" וגם ליישם. אבל אחרי הרבה חודשים אני חוגגת עוד משהו. איכות החיים שלי כל כך השתפרה ואת זה ניתן לראות בבדיקות שאני עושה פעמיים בשנה. בדיקות יותר נרחבות מהרגיל כי עלי להגישן לרופאה אנדוקרינולוגית באיכילוב. אני כל כך מאושרת שאי אפשר לתאר. מזה 5 שנים אם לא יותר, הסוכר שלי הוא בן 2 ספרות, וזה יותר אושר מאשר כל עוגה או כל גלידה או כל מאכל אחר שיכול להזיק לי. לעיתים אני גם אוכלת אותם אבל, כולנו בבית הספר של מירי כולנו לוקחים אחריות על גופנו. כשמכניסים לגוף דברים טובים ובריאים, וגם נהנים מכך, ולא מרגישים חסך או קיפוח חלילה, יש תוצאות. מעבר לכך הכל בסדר, (אמנם גם כשהייתי "גדולה" לא היו לי בעיות קשות מלבד רמות הסוכר שלא רצו לרדת,) אבל נכון להיום כל הערכים הם פשוט נפלאים... לגבי זה אושר גדול ביותר ומדגיש שוב ושוב את ההחלטה היומית שלי "לבחור בחיים" כי היו לי הורים מאד מאד שמנים והם לא האריכו ימים. כמה סימלי שבדיוק אתמול בערב דיברה על כך מירי.... כמה את צודקת ועלינו להודות על כל יום בחיים, ולהשתדל כדי שהגוף שלנו שהוא המקדש שלנו יחזיר לנו טובה תחת טובה. וכל שבוע אני למדה משהו חדש שלא ידעתי ושמחה על כך... מקווה להמשיך כך כל החיים וכולנו בבריאות טובה. ולקראת חודש אלול שבא עלינו לטובה אני מאחלת לכל האנשים הטובים שכותבים או כותבות בפורום המדהים הזה שיתמלאו כל משאלות ליבכן, שתהיינה רק בריאות ושמחות ושתגיעו לשנה החדשה מאושרות, חייכניות ובעיקר בריאות עם משקל תקין וסביר ... מכל הלב אוהבת אתכן חנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|