25/09/2010 02:16
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דני חמודה את במסגרת ואוטוטו החג נגמר אז המשיכי להשתדל ולהיות במודעות זה בסדר ואנושי תהני משרתון ובנותיך ואח"כ חזרה לשגרה מבורכת בטוחה שיהיה בסדר ואולי אפילו לא יעלה כול כך הרבה אז בהצלחה dany כתב:
בנות מקסימות.... אויייייייייייייייש כן זה לא קל.........תמיד יש לנו מכשולים ומהמורות......... אצלי לא יותר טוב ראש השנה עבר... כיפור כיפר........ ואז הגיעה ביתי לביקור כל כך אינטנסיבי וקצר...... שכולל אוכל ואוכל ואוכל ועדיין לא סיימנו....... אז כמה אפשר להיות קדושים????????? ??????????????????????? טוב, הבנתי הפנמתי... היה טעים וגם לא....... הקיבה כבר קיבלה שוס וכאבים היום יום שישי נוסעים לשרתון לסוף שבוע ... מחר אחר הצהריים אצל הבת הקטנה על האש לסיום הביקור......... הבטחתי לעצמי שזהו ודי!!!!!!!!! מקווה שאעכוד בכך.... ואם לא אתן יודעות בלעת שילמת......... ונחזור למוטב .... איזו ברירה יש????????? מוטב להתמודד עם שניים שלושה מאשר עם שלושים, נכון???????? אז שוב מאד מקווה שלא אפול.... שבת שלום ונשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2010 07:32
dany Posts: 19819
|
בנות מקסימות.... אויייייייייייייייש כן זה לא קל.........תמיד יש לנו מכשולים ומהמורות......... אצלי לא יותר טובראש השנה עבר... כיפור כיפר........ ואז הגיעה ביתי לביקור כל כך אינטנסיבי וקצר...... שכולל אוכל ואוכל ואוכל ועדיין לא סיימנו....... אז כמה אפשר להיות קדושים???????????????????????????????? טוב, הבנתי הפנמתי... היה טעים וגם לא....... הקיבה כבר קיבלה שוס וכאבים היום יום שישי נוסעים לשרתון לסוף שבוע ... מחר אחר הצהריים אצל הבת הקטנה על האש לסיום הביקור......... הבטחתי לעצמי שזהו ודי!!!!!!!!! מקווה שאעכוד בכך.... ואם לא אתן יודעות בלעת שילמת......... ונחזור למוטב .... איזו ברירה יש????????? מוטב להתמודד עם שניים שלושה מאשר עם שלושים, נכון???????? אז שוב מאד מקווה שלא אפול.... שבת שלום ונשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 06:53
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בנות חמודות לא קל בחגים לאף אחד זה בטוח כול חיינו בתהליך הזה אנו לומדים על עצמנו וכך גם בת' חגים שבתות שמחות חופשות לומדים עם הזמן למתן ולדעת על חולשותינו וגם עם הלמידה לעיתים יש משבי רוח הרי שכולנו בני אדם אז לזכור להנות מהדרך ללבוש חיוך גדול ולהמשיך להתמיד בדרך כי בסופו של דבר גם מים עושים חור באבן ויחד ננצח כמה שניתן אז בעשייה שיהיה המון בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2010 09:26
שאפתנית Posts: 8392
|
בנות יקרות, אני מבינה לליבכם ומרגישה את אותן התחושות אומנם לא עליתי בחג במשקל אבל אני מדדה במקום כבר הרבה זמן וזה די מעצבן. אני מרגישה שאני נותנת את המירב, משתדלת עם האוכל והפעילות הגופנית אבל הגוף שלי עומד על שלו. כנראה שקשה לו להיפרד מהשומנים שלו. אז החלטתי שחבל להתייאש ולתת לגוף לנצח לא ניתן אז ממשיכים לפי התכנית ובלי יאוש ופה העידוד שלי אליכן נכנס. המשיכו בתכנית כרגיל ויום אחד המשקל עוד יחייך אלינו כי אין לנו אפשרות אחרת וחייבים להתמיד בשביל הבריאות והפיגורה. בהצלחה, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2010 09:07
nikname Posts: 230
|
הי מרסי. מרגישה בדיוק כמוך. כמו בסחרחרה שלא מצליחה לרדת ממנה. אבל, אין ברירה, צריך לשנס מתניים להדק מכנסים ולחזור לתפריט. אמנם זה קשה מאוד להכנס למשמעת אחרי כזו תקופה, אבל לעלות את מה שהתאמצתי כל כך להוריד זו ממש לא אופציה. שיהיה חג שמח וקל לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2010 07:59
מרסי באינטרנט Posts: 63
|
הי בנות יקרות, טוב הברור מאליו קרה והנה המשקל אראה עליה של קילו, איזה באסה, אבל תאכלס, אין לי מה להתבאס ידעתי שזה מה שיהיה אחרי חודש ימים של סחרחרת נוראית סביב עצמי ועם חריגות איומות בתפריט אני באמת צריכה להודות שזה "רק" קילו ולא יותר. זה הזמן לשנס מתניי0 (ואני בכוונה עברתי למכנסיים אדוקים יותר שלוחצים בבטן ), ולחזור לתפריט לשגרה ולהמשיך להשיל את הקילוגרמים העודפים. לא משלה את עצמי שיהיה קל במהלך סוכות, אבל אני בהחלט אתן את כל כולי. ושוב המון תודה שאתן פה איתי. בהצלחה לכולם וחג שמח!! מרסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|