הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בחזרה עם "טנק מלא בדלק"

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
07/08/2013 19:07

IRIS
IRIS
חלומות לפעמים מתגשמים קרנושה אהובה ואנחנו פה נעשה הכל שיתגשמו ונצליח ביחד. נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2013 16:09

רבקה
רבקה
קרנושקה פוסט נהדר
עמידה במקום נפלא - אין עלייה ברכה
מתוקה את יושבת בשיעור של מירי שלנו מפנימה
ובטוח ההצלחה מחכה לך בפינה
החשוב ביותר שאנו עושים הכל למען להצליח ולהגיע לציונים טובים ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2013 15:09

חיה'לה
חיה'לה
קרנושה היקרה,
כתבת נהדר, והיה לי כיף לקרוא.
מזדהה עם כל מה שכתבת, ומעריצה אותך על שלא התייאשת כשנשארת באותו משקל. על הכבוד!!
האמת היא שמה שדחף אותי הוא שפשוט לא יכולתי להסתכל על עצמי במראה, לא בחורף ולא בקיץ, אבל אני בהחלט נמצאת כעת במקום של קבלה, מפני שאני יודעת שהתהליך ייקח כמה חודשים,
ולכן אין טעם להתבאס מול המראה בכל פעם מחדש.
גם אני כמוך, לא מוותרת!!
קצת מקלה עם עצמי בעניין הצעדות, אבל חייבת לקחת את עצמי בידיים, ולהיכנס גם לעניין הזה...

מאחלת לך המון המון המון הצלחה והמשך יום נפלא
שלך באהבה, חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2013 14:41

miribelkin
miribelkin
Administrator
קרנושה יקרה פוסט נפלא
חכם מרגש ומפרגן....גאה בך ואוהבת מאד
בהצלחה....שלך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2013 14:31

1103
1103
קרנושה יקרה
את מקסימה איזה פוסט מדהים דעי לך שחלומות לפעמים מתגשמים - [הבקיני]
אני מאמינה בך.עם זריקת המוטיבציה של מירי והנחישות שלך, השמים הם הגבול בינתיים לבשי בגד-ים שלם
הבקיני יחכה לגופך החטוב והיפה.
יום נהדר בשורות טובות
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2013 12:43

toly
toly
פוסט מקסים קרנושה
אהבתי את הבקיני בטוחה שאת מסוגלת להגיע ליעד עד הקיץ הבא והחתונה
שבוע נפלא
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2013 12:17

נחושה
נחושה
צודקות בנות,
לעיתים יש פער משמעותי בין ה"סרט" שאנו חיות בו לבין המציאות.
רישום והקפדה מחדש על כל הכללים המוכרים של מירי יכולים לעזור, בהצלחה
grouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2013 07:50

dany
dany
מתוקה........ ביקיני, טוב זה כבר ממש לא בבית ספרי, אבל בהחלט מתחברת לתחושות שלך, שדי ומספיק ויש איזה פיצול אישיות מחריד בין מה שאני אומרת ובין מה שאני עושה....upset
אז קמתי הבוקר באמת עם החלטה שדי ויש לי יום הולדת בסוף החודש ואני רוצה לתת לעצמי מתנה יפה..... כמה "קילואים" מינוס!!!!!!!!!!
לא חשוב כמה אבל שיהיה מינוס.
נשיבוקים ובהצלחה.

קרנושה כתב:
עוד יום שלישי מבורך היה היום, תדלקתי את עצמי אצל מירי במוטיבציה חזקה לשינוי אמיתי.
ובעודי יושבת בהרצאה שכל הזמן מתחדשים לי הדברים שאני יודעת ולא יודעת או משחקת אותה...
וקול קטן בתוך הראש אומר לי-סבלנות, אורח רוח, סגנון חיים, חיוך, שמחה, התמדה, כמויות, בריאות, הפנמה, רצון, אופטימיות, שינה מתוקה, בגד מחמיא...
מירי מדברת, אני מקשיבה לה, (מעבדת מחשבות תוך כדי) ומשהו בתוך הראש שלי מדבר כאילו אני בתוך מגזין של איכות חיים grouphug

ושוב, מירי משלהבת להאחז בכל הכח, להתמודד, להאבק בכל מה שאפשר מתוך ניצחון, מעניקה לנו את הטיפים הכי טובים שייש, מאפשרת לנו להבין
באיזו נקודה אנחנו בתהליך ומה אנחנו עושים בעצם, אם בכלל במסגרת עשייה או "יושבים בצד באיצטדיון" וצופים בחולמנות על האחרים...תרדמת עמוקה עמוקהsmile
ואני החלטתי לשים נעליים ולעלות עכשיו על המגרש-אוהווו איך הגיע הזמן לפעולה. מעשה.

היום חשבתי שארד אבל הייתי על המקום וזה רק נותן לי דרייייייייב ומוטיבציה להביא שבוע הבא
ירידה בהפוכה, בעבועבוע כי התחייבתי, לעצמי, למירי וגם לכם כמובן יקרים. והתחייבויות יש לקיים!

אחרי השקילה ישבתי עם כמה בנות בחוץ לכמה רגעים, הבנות הוותיקות של מירי בלוינסקי, וגמני וותיקה אבל אלו הגיעו למשקלי היעד, אלו המלכות..
ואמרתי להן שהקיץ הזה מפריעים לי דברים יותר מתמיד, אני מרגישה לא טוב עם עצמי ועם התוצרים, ושזה כבר הרבה זמן אולי היה תחת הכחשה, אולי תחת
חולשה וחוסר רצון להילחם באמת בעודף המשקל שלי. ויש משהו בקיץ הזה שהוא חושף את כל האמת, אי אפשר להתחבא מעצמך, אין פה מעילים או גולפים להסתיר, מה שרואים זה מה יש!

וכשייש - אז רואים יפה יפה. אז אני קיבלתי את האנרגיות ואת כלללללל החשמל שאפשר היום ובכלל בשבועות האחרונים ממירוש שלנו,
להרגיש כשהכל צף פתאום למעלה למודעות, לכל חלקיי המח ושות' להפנמה, להפנים כל מילה שהמורה אומרת וגם לקחתי דף רישום מאריה.

אז שתדעו שממתינה לכם, שוב, הרצאה מלאת פנינים, רענון ולאלו שמוכנים להתחיל חזק בכל הכח...
הרווח הוא עצום. רה"ש בדרך. זו מטרה אחת. אחריו יהיו עוד אבל אפשר בהחלט להתחיל במשהו, ועוד משהו והשמיים הם הגבול♥

לילה טוב,
הלכתי לחלום על הביקיניwink
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2013 00:41

קרנושה
קרנושה
עוד יום שלישי מבורך היה היום, תדלקתי את עצמי אצל מירי במוטיבציה חזקה לשינוי אמיתי.
ובעודי יושבת בהרצאה שכל הזמן מתחדשים לי הדברים שאני יודעת ולא יודעת או משחקת אותה...
וקול קטן בתוך הראש אומר לי-סבלנות, אורח רוח, סגנון חיים, חיוך, שמחה, התמדה, כמויות, בריאות, הפנמה, רצון, אופטימיות, שינה מתוקה, בגד מחמיא...
מירי מדברת, אני מקשיבה לה, (מעבדת מחשבות תוך כדי) ומשהו בתוך הראש שלי מדבר כאילו אני בתוך מגזין של איכות חיים grouphug

ושוב, מירי משלהבת להאחז בכל הכח, להתמודד, להאבק בכל מה שאפשר מתוך ניצחון, מעניקה לנו את הטיפים הכי טובים שייש, מאפשרת לנו להבין
באיזו נקודה אנחנו בתהליך ומה אנחנו עושים בעצם, אם בכלל במסגרת עשייה או "יושבים בצד באיצטדיון" וצופים בחולמנות על האחרים...תרדמת עמוקה עמוקהsmile
ואני החלטתי לשים נעליים ולעלות עכשיו על המגרש-אוהווו איך הגיע הזמן לפעולה. מעשה.

היום חשבתי שארד אבל הייתי על המקום וזה רק נותן לי דרייייייייב ומוטיבציה להביא שבוע הבא
ירידה בהפוכה, בעבועבוע כי התחייבתי, לעצמי, למירי וגם לכם כמובן יקרים. והתחייבויות יש לקיים!

אחרי השקילה ישבתי עם כמה בנות בחוץ לכמה רגעים, הבנות הוותיקות של מירי בלוינסקי, וגמני וותיקה אבל אלו הגיעו למשקלי היעד, אלו המלכות..
ואמרתי להן שהקיץ הזה מפריעים לי דברים יותר מתמיד, אני מרגישה לא טוב עם עצמי ועם התוצרים, ושזה כבר הרבה זמן אולי היה תחת הכחשה, אולי תחת
חולשה וחוסר רצון להילחם באמת בעודף המשקל שלי. ויש משהו בקיץ הזה שהוא חושף את כל האמת, אי אפשר להתחבא מעצמך, אין פה מעילים או גולפים להסתיר, מה שרואים זה מה יש!

וכשייש - אז רואים יפה יפה. אז אני קיבלתי את האנרגיות ואת כלללללל החשמל שאפשר היום ובכלל בשבועות האחרונים ממירוש שלנו,
להרגיש כשהכל צף פתאום למעלה למודעות, לכל חלקיי המח ושות' להפנמה, להפנים כל מילה שהמורה אומרת וגם לקחתי דף רישום מאריה.

אז שתדעו שממתינה לכם, שוב, הרצאה מלאת פנינים, רענון ולאלו שמוכנים להתחיל חזק בכל הכח...
הרווח הוא עצום. רה"ש בדרך. זו מטרה אחת. אחריו יהיו עוד אבל אפשר בהחלט להתחיל במשהו, ועוד משהו והשמיים הם הגבול♥

לילה טוב,
הלכתי לחלום על הביקיניwink
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בחזרה עם "טנק מלא בדלק"

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!