הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » והפעם - תודה ענקית למירי - תקראו כי זה חשוב!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/08/2013 16:26

יולי
יולי
היי,
ההרצאה היום הייתה פשוט מעולה. גם אני הרגשתי שהיא נבנתה עבורי...כי אני כבר שנים לא אוכלת פחמימות משעה חמש..אבל כמובן..עניין הכמויות גם בחלבונים, בחלב ומוצריו..אז,
עכשיו אני מרגישה יותר מחודדת בנושא..כמובן, יש לי את המודעות..אבל, אפילו אני לפעמים שוכחת את החומר..(וגם אוהבת לאכול, כמובן)..לכן, ההרצאה היום גרמה לי להבין שהנושא כל הכמויות קריטי כדי לרזות..(וידעתי כמובן..כל הזמן..אבל לפעמים, גם אני אוכלת "הרבה" דיאטה ולכן..על המקום)..בעיקרון, על המקום זה נהדר, אבל אני רוצה לרזות..ולכן- אני שמחה שאני פה כי זה המקום ללמוד ולשנות, ולי יש זמן ללמוד, לתרגל ולהפנים, שבוע אחרי שבוע. פשוט, בכיף.
בקיצור- כל מי שרוצה לרזות עם השיטה ל מירי בלקין של בלי פחמימות מחמש, פשוט- להגיע השבוע להרצאה ולהקשיב..אבל לא רק..להפנים. אני קצת רדומה בתהליך (לפעמים), וההרצאה הצליחה להעיר אותי מההרדמות בשמירה..אני שמחה להיות חלק מהחוג הזה של מירי , במיוחד כי גם אחרי שנים במסגרת שאני במודעות ושליטה- תמיד יש משהו חדש ללמוד, ולחזור על החומר..ובעיקר להפנים תהליכי שינוי.
חיה- כל הכבוד על 2 קילו פחות, מה שאומר- שהשיטה של מירי מעולה, ושאת תלמידה מחוננת..
אז, אני ממש מרגישה שזה הזמן לחזור, לשנות הרגלים ישנים ולהתחיל הרגלים חדשים, בריאים יותר, לחזור לאכילה בריאה ובעיקר- לא לשכוח להקפיד: בלי פחמימות מחמש
וגם- להקפיד על כמויות.
בהצלחה לכל הנשקלים השבוע,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
05/08/2013 16:22

IRIS
IRIS
חיה הנהדרת יופי של ירידה. בהצלחה רבה בהמשך. יום נהדר
0 קישור קבוע (Permalink)
05/08/2013 14:57

רבקה
רבקה
חיה'לה אין כמוך יקירה
וברכות על הירידה
את בדרך הנכונה רק המשיכי כך והכל יהיה נפלא.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/08/2013 13:26

נינוש
נינוש
חיל״ה את אלופה !!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/08/2013 11:08

קרנושה
קרנושה
כל הכבוד חיה!!!
זו הגישה וזו הדרך להצלחה המיוחלת!
גם אני התחייבתי עד החגים ובכלל, עד לקיץ הבא לעשות את השינוי הנחשק, עכשיו יותר מתמיד אחרי ההרצאה
גם בשבוע שעבר שחיזקה את כל הכוחות רצון שבי..
חייבים, כי אנחנו מרגישים ונראים נפלא כשטוב לנו♥
0 קישור קבוע (Permalink)
05/08/2013 08:03

חיה'לה
חיה'לה
תודה לשתיכן על הכול!

שיהיה יום נפלא, ונשתמע בערב.

אוהבת, חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/08/2013 05:12

dany
dany
כל הכבוד חיה יקרה
הבטחת ועשית!!!!!!!!!!!
נפלא על הירידה .
המשיכי כך!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
04/08/2013 22:39

miribelkin
miribelkin
Administrator
חיהלה יקרה פוסט מלא עידוד ותקוה....
תודה לך יקרה ותמשיכי כך, גאה בך ואוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
04/08/2013 22:00

חיה'לה
חיה'לה
בס"ד

חבריי היקרים,

לפני שעתיים נשקלתי, וירדתי 2 ק"ג שלמים!!
אין זה מובן מאליו!!
כמובן, הקפדתי לאכול בלי פחמימות משעה חמש, אפילו בימים שישי ושבת, והשתדלתי מאוד מאוד מאוד להפחית את המתוקים - אבל זה לא העיקר!
בשבוע שעבר נשארתי להסבר של החדשים, והתברר לי שהכמויות שאני אוכלת הם פשוט ענקיות: המון ירקות, המון גבינות, המון קוואקר בבוקר - בקיצור מרוב המון דיאטה פשוט עליתי ק"ג שלם.
יש לציין שמירי, בסבלנות עד אין קץ, הסבירה והדריכה אותי שוב ושוב - מפני שאני הייתי פשוט בשוק!!
אני כל כך הרבה שנים עם מירי, ובכל זאת איך לומר - חייתי בסרט...

והשבוע הקפדתי על הכמויות - פחות פחמימות בארוחת הצהריים, פחות קוואקר בבוקק ועוד ועוד - והנה שני ק"ג פחות!!

אבל בזה לא תם הסיפור!! וכשתשמעו השבוע את ההרצאה תבינו שמירי המשיכה והדריכה אותי אישית בנוגע לכמויות.
הסוגיה של הכמויות חשובה מאוד, ומירי דיברה עליה באריכות, ונדמה לי שכולם למדו המון, אבל אני יודעת שזה היה אישי, ואני מודה שזה מרגש מרגש!!!

תודה על הכול!!! ואיזה מזל שהחלטתי לחזור להישקל כל יום ראשון בפ"ת. הנסיעה מירושלים למרכז לא קלה, אבל הרווח עצום.

מודה שהערב הרשיתי לעצמי קצת להתפרק, באמת קצת, אבל ממחר חזרה למשטר, ולרישום והכי חשוב - לכמויות הנכונות ובלי פחמימות משעה חמש.
מתחייבת לעצמי לרזות לפחות ק"ג אחד השבוע.

מירי היקרה, תודה עד אין קץ על ההרצאה, ועל האכפתיות האישית, ועל העידוד לפני ואחרי ותוך כדי ההרצאה!!! תודה!!

מחר יחול ראש חודש אלול, חודש של סליחות וחשבון נפש, ובעניין האוכל אני בהחלט בסוג של חשבון נפש, קבלה עצמית ומחויבות עצמית!!
בזכותך מירי, בזכות העידוד והתמיכה אני יודעת שהפעם זה יהיה בסדר!

שיהיה שבוע נפלא ובהצלחה לכולנו,
אוהבת - חיה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » והפעם - תודה ענקית למירי - תקראו כי זה חשוב!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!