05/08/2013 22:36
EFF Posts: 6397
|
נהדר...מילה טובה, חיבוק נשיקה - כל מה שבא מאהבה אמיתית הוא בעל ערך עליון...וכמה קשים ועצובים החיים של אלו שהדבר הזה נחסך מהם..אני מכירה אדם כזה, גבר צעיר, ממשפחה מאוד בעייתית שכל מילה טובה או חיבוק מאירים את עיניו - והוא בכלל כבר לא מאמין שזה "מגיע לו"...אני עוזרת לו ותומכת בו - וזה סיפור בפני עצמו..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2013 21:51
toly Posts: 898
|
איזה רעיון מדליק מקסים וכל כך חיוני אהבתי מאוד תודה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2013 16:30
IRIS Posts: 753
|
יופי של רעיון ופוסט מדליק. אין ספק שאנחנו נותנים זה פותח את הלב ועצם הנתינה עושה לנו טוב. ומביא איתו אושר ואהבה. בהצלחה בכללללל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2013 11:19
קרנושה Posts: 3420
|
חנושקה איזה פוסט מהמם ונוגע.. אין ספק שאהבה מנצחת הרבה דברים, הרבה רגעים פחות טובים והיא כל כך חינאמית. כשהלב פתוח והנשמה מבקשת להעניק. אני כמעט כל שבוע משתדלת לשבת עם סבתא שלי ולדבר איתה על כל מיני דברים, גם דברים שמפריעים לי וגם דברים שמשמחים אותי, היא כבר קרובה ל-80 וכולי תפילה שעוד תחזיק כי היא האחרונה שנותרה לי בחיים מבין כל הסבים והסבתות, החכמת חיים שלה, החום שלה וזה שהיא תמיד מפנקת אותי ופותחת את הדלת שלה בשבילי זה הכל. אז לשבת איתה ולדבר איתה על הכל, היא מבינה ותומכת ואוהבת ומפנקת ואותי זה הכי ממלא בלב. זה לא מובן מאליו. כשאנחנו לוקחים אותה ביום שישי לשתות קפה היא תמיד מושיטה לי יד ממדרכות שהיא צריכה לרדת ולעלות ונתמכת בי וזה הרגע שבו אני מבינה כמה חשוב להעניק, להיות שם ולתמוך גם בה, והכי הכי שהלוואי שתחיה עוד שנים ארוכות ויפות כדי לראות גם אותי, נישאת ומביאה לה נינים.
אז לנתינה אין גבולות למי שנולד כזה ומי שבורך בזה ואני בהחלט, מאלו שמעניקים ונושמים נתינה ולא הייתי רוצה לרגע להיות אחרת. לו היה לי את הזמן והיכולת היום הייתי מתנדבת ועושה משהו. יום יגיע וגם פה יהיה לי חלק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2013 06:58
נינוש Posts: 1442
|
או במילה אחת נשיבוקים !!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2013 05:15
dany Posts: 19819
|
חיבוק ונישוק גם לך חנהל'ה.
חיוך מהלב כתב:
כתבה בעיתון השרון הדליקה אותי. נפתחה חנות מיוחדת בקניון ארנה. שם אפשר לקנות חיבוק/נשיקה/ קבלת שבת/ מערכת למידה לשנה החדשה ועוד דברים טובים. הסתקרנתי. החנות למעשה וירטואלית וכל "קניה" של אחד הדברים שציינתי מיועדת לעזור לילדים בבית שאנטי הידוע בילדים שנפלטו מכל המסגרות והגיעו לשם. אותו תורם מקבל מגנט עליו כתוב מה תרם והכסף הולך לבית שאנטי. רעיון מבורך וגם אנשים שמגיעים לחנות כזו נפתח לבבם אני חושבת. צריך לראות את הדברים הטובים שיש לאנשים להציע ועושים למען האחר גם בדרך מקורית כזו. איני יודעת מי מממן חנות בקניון שלבטח לשכור אותה עולה לא מעט, אבל הרעיון אותי הדליק. ואם כבר בעניין חיבוק ונשיקה. הייתי מציעה חנות מסוג אחר, שבה המוכרת או המוכר ימכרו באמת חיבוק ונשיקה ויש המון אנשים שזקוקים לכאלה ואין להם משפחה או אין להם מישהו קרוב והם בודדים. הם יזכו בחיבוק או נשיקה או שניהם ואפילו שיחה יומית נעימה עם מישהו שיתנדב רק לשבת ולהקשיב. כמה פעמים יש לנו בחיים רגעים שאין לנו עם מי לעשות את הדברים האלה? כמה הם חשובים ובאמת אי אפשר לתאר את זה. בדיוק כמו אותם אנשים שמאמנים חיות לליטוף בבתי אבות וכמה זה מוסיף חיים לזקנים הבודדים שיש להם חייה שמלקקת אותם לאות הוקרה על כך שחיבקו או ליטפו אותם, במיוחד כלבים... בקיצור אין מחיר לאהבה או אהבת אדם כפי שאני רואה את זה, אין מחיר לחיוך מלטף לאדם אחר גם אם נדמה שאינו זקוק לכך, אין מחיר בכלל לצד האנושי החם שאנו מגלים בדרכים פשוטות ואנושיות והרי אנו שונים מהחיות בדיוק במקום הזה, אנו חיות חברתיות במלוא מובן המילה. ובנימה אופטימית זו אני שולחת חיבוקים ונשיקות לכל האנשים הטובים שנמצאים כאן בפורום הנפלא שלנו ובתקווה שהשבוע יביא איתו ברכות, אושר שמחה וגם לא פחות חשוב שמירה על אכילה נכונה ובריאה. להזכירכם השבוע ביום ד' מתחיל חודש אלול חודש הסליחות שבעיני הוא חודש אהבה לכל עניין ודבר והלואי שיביא איתו ברכה לכל האנשים אצלנו במדינה ואולי גם מעבר לים סוג של חמלה ואהבה עולמית. באהבה רבה חנה edited by dany on 8/5/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2013 14:37
חיוך מהלב Posts: 1125
|
תודה לך מורתי האהובה. אגיע בע"ה.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2013 13:18
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חנה יקרה וטובה תודה על הפוסט האופטימי והנפלא מחכה לך השבוע באהבה במעמד השקילה שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2013 13:10
רבקה Posts: 8411
|
כל דבר העושה טוב לאדם ולזולת הרי זה משובח וכמובן שאהבה תחזיר תמיד אהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2013 10:49
חיוך מהלב Posts: 1125
|
כתבה בעיתון השרון הדליקה אותי. נפתחה חנות מיוחדת בקניון ארנה. שם אפשר לקנות חיבוק/נשיקה/ קבלת שבת/ מערכת למידה לשנה החדשה ועוד דברים טובים. הסתקרנתי. החנות למעשה וירטואלית וכל "קניה" של אחד הדברים שציינתי מיועדת לעזור לילדים בבית שאנטי הידוע בילדים שנפלטו מכל המסגרות והגיעו לשם. אותו תורם מקבל מגנט עליו כתוב מה תרם והכסף הולך לבית שאנטי. רעיון מבורך וגם אנשים שמגיעים לחנות כזו נפתח לבבם אני חושבת. צריך לראות את הדברים הטובים שיש לאנשים להציע ועושים למען האחר גם בדרך מקורית כזו. איני יודעת מי מממן חנות בקניון שלבטח לשכור אותה עולה לא מעט, אבל הרעיון אותי הדליק. ואם כבר בעניין חיבוק ונשיקה. הייתי מציעה חנות מסוג אחר, שבה המוכרת או המוכר ימכרו באמת חיבוק ונשיקה ויש המון אנשים שזקוקים לכאלה ואין להם משפחה או אין להם מישהו קרוב והם בודדים. הם יזכו בחיבוק או נשיקה או שניהם ואפילו שיחה יומית נעימה עם מישהו שיתנדב רק לשבת ולהקשיב. כמה פעמים יש לנו בחיים רגעים שאין לנו עם מי לעשות את הדברים האלה? כמה הם חשובים ובאמת אי אפשר לתאר את זה. בדיוק כמו אותם אנשים שמאמנים חיות לליטוף בבתי אבות וכמה זה מוסיף חיים לזקנים הבודדים שיש להם חייה שמלקקת אותם לאות הוקרה על כך שחיבקו או ליטפו אותם, במיוחד כלבים... בקיצור אין מחיר לאהבה או אהבת אדם כפי שאני רואה את זה, אין מחיר לחיוך מלטף לאדם אחר גם אם נדמה שאינו זקוק לכך, אין מחיר בכלל לצד האנושי החם שאנו מגלים בדרכים פשוטות ואנושיות והרי אנו שונים מהחיות בדיוק במקום הזה, אנו חיות חברתיות במלוא מובן המילה. ובנימה אופטימית זו אני שולחת חיבוקים ונשיקות לכל האנשים הטובים שנמצאים כאן בפורום הנפלא שלנו ובתקווה שהשבוע יביא איתו ברכות, אושר שמחה וגם לא פחות חשוב שמירה על אכילה נכונה ובריאה. להזכירכם השבוע ביום ד' מתחיל חודש אלול חודש הסליחות שבעיני הוא חודש אהבה לכל עניין ודבר והלואי שיביא איתו ברכה לכל האנשים אצלנו במדינה ואולי גם מעבר לים סוג של חמלה ואהבה עולמית. באהבה רבה חנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|