05/08/2013 22:01
toly Posts: 898
|
תודה יקרות צפיתי אמש שוב בהרצאה וקלטתי עוד מסרים ותובנות מדהימות עבורי ללא קשר לבולמוסים מירי ציינה תקשורת בינאישית שיתוף לדבר עם בן/בת הזוג על מה שמציק או עם הבוס או חבר/ה טובים כל כך נכון וכל כך חוסך קלוריות וריצת מרתון למדפי המקרר... באמת מירי אני אסירת תודה על תוכן ההרצאה והתובנות הנפלאות אצלי נוצרה מהפיכה בקישקע'ס וגם בטוכע'ס) אוהבת טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2013 16:27
IRIS Posts: 753
|
טולי יופי של רעיון לצפות בשבת ולהתחזק עוד ועוד מההרצאות של מירי והטיפים. יאמץ בברכה כי בשבת הנפילה הגדולה. בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2013 11:24
קרנושה Posts: 3420
|
העיקר שאנחנו ממשיכים, מנגבים הפרורים, מצחצחים שיניים ומכניסים מסטיק מנטה. אין מנוס, לשולחן רה"ש נגיע פחות...וזה הכי שווה בעולם!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2013 05:19
dany Posts: 19819
|
טולינקה, מתביישת לומר שהיום יום שני ועדיין לא ראיתי את ההרצאה של יום חמישי, למה? כי גם אני הייתי שקועה.................ב........... איך אמרת לא נבכה על חלב שנשפך. הבוקר אהיה טרודה........... אז מקווה אחר הצהריים לראות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2013 17:35
spunkil Posts: 111
|
אוף, גם אני רוצה הרצאה בשבת בבוקר
-- רזיתי אצל מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2013 16:24
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יקרה הכתיבה שלך ממש מדהימה, את מרגשת בכנות שלך ובשיתוף.... תמשיכי ככה כולנו ביחד מצליחים לרדת עד החגים... אוהבת וגאה בך מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2013 13:01
toly Posts: 898
|
מודה ומתוודה ימי שבת בבוקר הפכו לדייט הקבוע שלי עם מירי לאחר הקוואקר היוגורט וההליכה והשקילה אני מתיישבת לי עם תה צמחים ומתרווחת בציפיה וסקרנות ענקית לנושא השבוע ולמה דווקא בשבת ולא חמישי ערב? כי בחמישי אני לרוב בתנופה לקראת השקילה הקבועה בשישי ובשבת בבוקר אני חשה שאני צריכה יותר חיזוק והגנה על הראש והמח שלי ובאמת שהאזנה וצפייה במירי הלבושה בטוב טעם קולה והכנות מהקישקעס שלה עושים לי את זה. אז תגידו :מה טולי נעשית מכורה למירי באינטרנט? התשובה היא:כן ועוד פעם כן ואמן שרק לזה אהיה מכורה ולהרבה מאוד שנים הפעם הנושא כל כך קלע לי בול בטייארונים ובקישקעס כי האמת שאני מקבלת המון מחמאות לאחרונה על הופעותיי בפומבי ואכן תוצאות הירידה כבר ניכרים אבל אני כמו מירי ממש כך חשה לא בנוח עם הכרס שלי ולא ממש נוח בבגדי המלך החדשים ןהותיקים והאמינו לי לקנות הלבשה תחתונה ועליונה ותודה לאל על מה שקיבלתי זאת אינה תמיד חוויה מרנינה שלא לדבר על המשכנתא שהשארתי השבוע באפרודיטה רק מזה בא לי בולמוס..... אז נכון שהבולמוסים הולכים ופוחתים ואין לי אויבים בבית והנה שוב קרה בחוץ ביום שישי בבוקר במקס ברנר בנמל אירחתי אורחים מחו"ל עם ילדים חשבתי שתהיה להם חוויה אחרת ומעניינת.... המתנו זמן די ארוך בחוץ השירות היה על הפנים בכל מובן המובנים אך במלוא הכנות וההגינות:האוכל היה טעים ואני הייתי רעבה כי עד 12 לא אכלתי כלום בשל הארוחה בחוץ גם לא שתיתי מספיק מים ובקייצר התקף רעב כמו שמירי תיארה בהרצאה נפל בצרורות עליי אומנם התחלקנו בקינוחים אך לא תאמינו הילדים המקסימים של חברתי ממיאמי טענו שזה מתוק להם מידיי ומי אתם חושבים חיסל את פצצות הגלידה הקצפת השוקולד שעל הקרפ הוופל והפצקייק כאילו לא טעם מתוק מימיו??? מואה מואה ורק מו היה חסר לפחות בלמתי מחמש. ולכן כששמעתי היום את ההרצאה על בולמוסים פשוט לא היו לי מילים לתאר את תחושת ההחמצה האישית שלי על שלא האזנתי למירי עוד בשישי בבוקר אך לא נבכה על שוקולד אשר נשפך לקיבה יום חדש היום אני שוב בשליטה והנחמה שאם פעם בולמוס היה נמשך שבוע ימים כיום הוא יחסית קצר מקסימום יממה וגם זו לטובה נחמה) ואני מירי יקרה לגמרי איתך במסע עד ראש השנה אוהבת טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|