02/08/2013 17:42
EFF Posts: 6391
|
לגת לחנות התבלינים ולבקש תבלין לחמוצים..יש כזה - הוא בצבע צהוב דומה לכורכום (מכיל כורכום)
בסיר גדול להכניס ירקות חתוכים די גס.. מלפפונים וגזר בפרוסות כרובית בפרחים קולרבי חתוך כרוב לבן חתוך פלפל אדום חתוך פלפל ירוק בהיר חתוך 2 מקלות סלרי חתוכים כמה שיני שום קלופות
לערבב כוס מים עם כוס חומץ, כף שטוחה סוכר, כף שטוחה מלח כפית גדושה תבלין לחמוצים
ליצוק על הירקות, להביא לרתיחה לערבב טוב ולבשל 2 דקות !!! הסימן הטוב שיותר שהמלפפונים משנים את צבעם לצבע של מלפפון חמוץ.
זהו - מוכן..להכניס לצנצנת ולמקרר.. כל כך טעים כתוספת קיצית למנת חלבון
|