24/09/2010 07:12
dany Posts: 19819
|
טרי יקרה הצום הוא כמו כל החלטה שלנו בא מהראש ולצום יום הכיפורים מתווספת הכוונה העמוקה של בקשת סליחה ומחילה כך שהראש בכלל לא נמצא באוכל אלא במקומות עליונים וטהורים.... לנו זה מראה עד כמה אפשר לשלוט ולהצליח.... דוגמא לימים אחרים... שיהיה לך גמר חתימה טובה ושנה נהדרת ורזה מכל הלב דני
=טרי]ואת האמת שדי פחדתי עם 2 ילדים לצום אבל היה לא רע בכלל. בעלי היקר תמיד עוזר. התלבשתי בלבן אני וכל משפחתי לפי מה שמירי אמרה והלכנו לבית כנסת שככולם שרו גם אני הוזלתי דמעה ומאד התרגשתי. והתפללתי מעומק ליבי שכל השמאלות שלי התגשמו זה הרגשה שאי אפשר לתאר... שתהיה לכולנו שנה נפלאה עם הצלחות בכל תחום שרק תרצו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2010 06:30
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אין נרצה אין זו אגדה וכשיש מי שעוזר אז זו ממש הקלה שמחה שעבר בשלום ושתגשימי חלומות ותהיי תמיד מחוייכת ומאושרת אמן לכל ברכותיך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 12:57
שאפתנית Posts: 8392
|
אמן ואמן שרק נצליח בכל אשר נחפוץ, בריאות ואושר. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 12:17
טרי Posts: 168
|
ואת האמת שדי פחדתי עם 2 ילדים לצום אבל היה לא רע בכלל. בעלי היקר תמיד עוזר. התלבשתי בלבן אני וכל משפחתי לפי מה שמירי אמרה והלכנו לבית כנסת שככולם שרו גם אני הוזלתי דמעה ומאד התרגשתי. והתפללתי מעומק ליבי שכל השמאלות שלי התגשמו זה הרגשה שאי אפשר לתאר... שתהיה לכולנו שנה נפלאה עם הצלחות בכל תחום שרק תרצו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|