03/08/2013 16:22
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
לילוש יקרה מאד הפורום מיועד לאנשי מירי בלקין הפעילים..... לפי השאלות אני מבינה שכמו לכולנו, יש לך עוד מה ללמוד..... אשמח מאד אם תחזרי לדיאטה באיטרנט, ותקשיבי להרצאות.... בהרצאות השבועיות אני מספקת את התשובות, וכן גם בהתכתבות....בהצלחה רבה להתראות מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2013 10:16
liloosh Posts: 2
|
היי מירי, אני לא בחוגים. אני הייתי בדיאטה און ליין וכיום כבר לא מנויה. ששלחתי הודעה עם השאלה שלי -נאמר לי שבעקבות זאת שאני כבר לא מנויה- לא ניתן לעזור לי....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2013 16:10
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יקרה אני לא מקשרת לפי השם.... האם את בחוגים שלי? אז תיגשי אלי אחרי ההרצאה או תציגי את עצמך במעמד השקילה.... אם את באינטרנט, תרשמי למיכל הדיאטנית.... בהצלחה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2013 15:11
חיוך מהלב Posts: 1125
|
שלום לך, בקשר על שמירה.מירי מציעה יום אחד בלי פחמימות ויום עם בערב. אני סבורה שכל אחד בגופו צריך לדעת וללמוד על ידי ניסוי וטעייה מה נכון עבורו או עבורה. אין חוקים נוקשים חד משמעיים. לאט לאט ללמוד את גופך ומה מתאים לו או מה לא מתאים לו וגורם לך שוב חלילה לאכול יותר או אפילו להעלות במשקל. אני גם כן בשלב הזה, כמעט הגעתי ליעד ושוב אני קצת צעדים אחורנית ואולי כל הארועים האחרונים בחיי גרמו לי עצבנות שהיא כשלעצמה גורמת לי גם לרצות לאכול יותר וגם לא לרדת אפילו אם אני מקפידה על כל הכללים. הקשיבי לגופך ולימדי אותו. זה הדבר הכי חשוב בחיים בכל נושא וגם אינטואיציה היא הדבר הנכון. בהצלחה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2013 13:07
liloosh Posts: 2
|
הייי לכולם, אני חדשה כאן
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי, אני הצלחתי בזכות מירי בלקין להרזות ולהגיע למשקל שלי. רק תתמידו והכול יהיה חלק!
העניין הוא שעכשיו אני לא יודעת מה לעשות על מנת לשמור על המשקל? האם להמשיך אם אותו התפריט של הירידה? להוסיף דברים? לשנות?
HELP
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|