31/07/2013 16:08
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה אופטימית ומדבקת.... כולנו איתך, כל יום של שליטה ממריץ ומחזק להמשיך הלאה.....ממש כף לי. אוהבת אותך וגאה בך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2013 16:05
רבקה Posts: 8411
|
קרנושקה את מחליטה ואת מבצעת ושולחת לך חיבוק ענק להצלחה ולהגשמת השאיפות החזרת חובות מקל על הגוף והנשמה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2013 09:22
IRIS Posts: 753
|
אחלה שליטה קרנושה כל הכבוד. ומירי אצלי כבר בסלון. יום נפלא נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2013 05:23
dany Posts: 19819
|
אכן מריחים כבר את החגים בפתח, ומי לא רוצה להגיע לחגים קצת פחות............. אצלי זה כמה סיבות למסיבה, יום ההולדת שלי חל בסוף אוגוסט ממש שבוע לפני החג( וגם של אפי), וביתי מגיעה לביקור מחו"ל לפני סוכות....... כך שהמוטיבציה חייבת להעלות כיתה ודרגה. בהצלחה לכולנו!!!!!!!!!!!!!!!!!
קרנושה כתב:
עם הרצאה משובחת, ממריצה, ממלאת מטענים ומטעינה במוטיבצית שחקים! אני ממש ממש רצינית, כל מי שטרם האזין להרצאה - ממתינה לו בהחלט ליגה של כזו.. החגים מתקרבים ובאמת שגם אני החלטתי שעד כאן אבל ממש עד כאן כי זה כבר מוגזם גם לי.
יש גבולות שברגע שחוצים אותם הגוף כבר נותן את אותותיו ומבקש ראבק שינוי! וזה המצב אליו הגעתי ואני מתכננת לחזור בזמן ולהשיב חובות ולהיות בזכות ולא בחובה בבנק של מירוש.
אין ולא תהיה עוד תחושה יותר נפלאה כמו להגיע לערב רה"ש עם כמה וכמה קילוגרמים פחות, להתחדש בבגד מחמיא ולשבת סביב השולחן ולהרגיש כאילו אני על פסגת העולם. בכלל כולנו יכולים לעשות את הכל אם המדריכה שלנו יכולה והוכיחה שהיא יכולה לכל אורך השנים... אז קדימה למבצע - אני הגדרתי שאני רוצה עוד 4 עד החגים ושככה יהיה לי טוב, אני חייבת זאת לגוף שלי ולעצמי.
אני מסמנת עוד יום בשליטה מוחלטת עם קילו פחות והטעם נפלא..יש טעם לעוד!!!
בהצלחה לכל יתר הנשקלים השבוע, תשקיעו, זה הטעם הכי טוב שאפשר לטעום♥ נשיקות ולילה טוב ולא לשכח את מירי מחר בבוקר בערוץ 2♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2013 23:20
קרנושה Posts: 3420
|
עם הרצאה משובחת, ממריצה, ממלאת מטענים ומטעינה במוטיבצית שחקים! אני ממש ממש רצינית, כל מי שטרם האזין להרצאה - ממתינה לו בהחלט ליגה של כזו.. החגים מתקרבים ובאמת שגם אני החלטתי שעד כאן אבל ממש עד כאן כי זה כבר מוגזם גם לי.
יש גבולות שברגע שחוצים אותם הגוף כבר נותן את אותותיו ומבקש ראבק שינוי! וזה המצב אליו הגעתי ואני מתכננת לחזור בזמן ולהשיב חובות ולהיות בזכות ולא בחובה בבנק של מירוש.
אין ולא תהיה עוד תחושה יותר נפלאה כמו להגיע לערב רה"ש עם כמה וכמה קילוגרמים פחות, להתחדש בבגד מחמיא ולשבת סביב השולחן ולהרגיש כאילו אני על פסגת העולם. בכלל כולנו יכולים לעשות את הכל אם המדריכה שלנו יכולה והוכיחה שהיא יכולה לכל אורך השנים... אז קדימה למבצע - אני הגדרתי שאני רוצה עוד 4 עד החגים ושככה יהיה לי טוב, אני חייבת זאת לגוף שלי ולעצמי.
אני מסמנת עוד יום בשליטה מוחלטת עם קילו פחות והטעם נפלא..יש טעם לעוד!!!
בהצלחה לכל יתר הנשקלים השבוע, תשקיעו, זה הטעם הכי טוב שאפשר לטעום♥ נשיקות ולילה טוב ולא לשכח את מירי מחר בבוקר בערוץ 2♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|