30/07/2013 19:49
נחושה Posts: 6982
|
אשירה יקרה, ברכות ליום הולדתו של בעלך ובראשונה בריאות טובה ויציבה עד כמה שניתן. עם כל הקושי יש לו אותך ואני בטוחה שאת מחזקת אותו פיזית ונפשית. חיבוק גדול של תמיכה ואנרגיות טובות ומחזקות ושימרי על עצמך. שמחה שאת לפחות נכנסת לפורום ושומרת על אכילה שפויה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2013 15:05
רייצ'ל Posts: 1323
|
אשירה יקרה, ברכות ליום הולדתו של בעלך. צר לי מאד לשמוע שמצבו הידרדר ואתם מבלים המון שעות בבתי חולים. חיזקי ואימצי למענו חיבוק רייצל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2013 14:50
dany Posts: 19819
|
אשירה יקרה מאד מאד מזל טוב לבעלך ביום הולדתו. צר לי מאד על ההדרדרות במצבו. ושולחת לך כוחות להתגבר ולעבור את התקופה הקשה הזאת. חיבוק חזק חזק ואוהב מכל הלב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2013 14:29
רבקה Posts: 8411
|
אשירה אישה יקרה שוב אני שולחת לבעלך היקר איחולי בריאות מכל הלב ומזל טוב ליום הולדתו מי ייתן ויראה בשנים הבאות רק אושר ובריאות מלאה ואת יקירה יד ימינו חיזקי ואימצי ושמחה לקרוא שאת חושבת גם על עצמך ותראו בריאות אושר ושמחה. אמן שיבואו עליכם ימים קלים ובריאים חיבוק ענק ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2013 10:24
אשירה Posts: 4292
|
תודה לכן יקירות אהובות, בליבי ובנפשי אני מחוברת אליכן ואל מירי למרות שמתוקף הנסיבות אני נכנסת מעט ואפילו על הרצאות מדלגת. עוברת תקופה לא קלה, התמודדות קשה עם מצב שהחיים השתנו להן יום אחד כאשר בעלי הפך להיות מאדם בריא ופעיל בכל קנה מידה לאדם חולה מאוד ונזקק לעזרה תמידית. מעבר לקושי הפיזי קשה להתמודד עם הקושי הנפשי לראות אותו כך ולהכיל את כל מה שעובר עליו. היום זה יום הולדתו ובמקום להיות שמחה אני מרגישה עצב גדול ואפילו קשה לי ל"שחק אותה" בשבילו. בכל המצב הזה אני כן משתדלת להקפיד על אכילה נכונה כי זה הדבר היחידי שמחזיק אותי כעת מעל המים ונותן לי כוחות להמשיך. המצב הוא כך כבר מנובמבר כלומר כבר תשעה חודשים כאשר בחודשים הראשונים עדיין הייתי מלאת אופטימיות שיהיה שיפור אולם כעת כבר די ברור שזה לא יקרה. אני כעת בתקופה של השלמה והכרה שזו מחלה שאין לה מרפא וצריך כל הזמן להקפיד על איזון נכון של נוזלים ותרופות כדי שלא תהיה הידרדרות. ארבע פעמים בשבוע אנחנו בבית חולים באישפוז יום ובשיקום וזה לכשעצמו מעייף ומתיש ברמות גבוהות ובמיוחד כעת כאשר מזג האוויר קשה במיוחד. אני משתדלת מידי פעם כן לעבור על כל מה שנכתב בפורום ולפעמים בימים קלים יותר גם עונה אולם אני ממעטת לכתוב כי אין לי הרבה מה לתרום כרגע מתוך מצב רוחי השפוף למדי. מודה לכן על ההתענינות, מודה למירי ולפורום על קיומכם בחיי, מייחלת לימים קלים וטובים יותר. באהבה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2013 10:04
dany Posts: 19819
|
אשירוש מתגעגעים, מה שלום בעלך?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)