הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בסיכומו של דבר זה לא שווה - שיעור לחיים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
31/07/2013 09:32

IRIS
IRIS
נחושה כתב:
היום עבר לאט מאוד כמובן שהיו מחשבות שהיינו יכולים כבר להיות אחרי...אז מה...מים קרים עוד מקלחת והכול עבר.
לא הייתה אכילה ריגשית, הנייד צלצל "בלי פחממות מחמש ב 16:55" השקעתי בפשטידת פטריות בלי פחממות לערב, כרוב מוקפץ וגבינות
עד ארוחת הערב אני מעט אתכם והכול טוב, אפילו כיבינו קצת את המזגן.
אני מזכירה לעצמי שבעוד חודש ראש השנה ושגלידה זה סוכר ושמנת מתוקה ואסור לי לגעת בזה לעולמים!
כל פעם בחיי שהייתה עליה במשקל היא היתה קשורה לגלידות ולהיותי מכורה להן וכשאני רואה מלקקים אני פשוט אומרת לעצמי, לך אסור, נקודה.
תודה על האיחולים נשיבוקים חזרה♥

מעולה. יום ביומו
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
31/07/2013 05:32

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2013 19:40

נחושה
נחושה
היום עבר לאט מאוד כמובן שהיו מחשבות שהיינו יכולים כבר להיות אחרי...אז מה...מים קרים עוד מקלחת והכול עבר.
לא הייתה אכילה ריגשית, הנייד צלצל "בלי פחממות מחמש ב 16:55" השקעתי בפשטידת פטריות בלי פחממות לערב, כרוב מוקפץ וגבינות
עד ארוחת הערב אני מעט אתכם והכול טוב, אפילו כיבינו קצת את המזגן.
אני מזכירה לעצמי שבעוד חודש ראש השנה ושגלידה זה סוכר ושמנת מתוקה ואסור לי לגעת בזה לעולמים!
כל פעם בחיי שהייתה עליה במשקל היא היתה קשורה לגלידות ולהיותי מכורה להן וכשאני רואה מלקקים אני פשוט אומרת לעצמי, לך אסור, נקודה.
תודה על האיחולים נשיבוקים חזרה♥
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2013 15:13

רבקה
רבקה
נחושתי רק בשורות טובות שיהיו תמיד סביבך
נאחל לחמך בהצלחה ונשלח לו איחולי בריאות מלב אל לב
ואת יקירה לא פעם כבר אמרתי בסוף הכל יסתדר לטובה ואת תהיי רזה
חמך מקבל ממך את הטיפול הטוב ביותר
אך אל תשכחי את הטיפול גם בעצמך
ותבוא עליכם הברכה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2013 09:00

IRIS
IRIS
נחושה יקרה בשורות טובות לחמך שיעבור בשלום והצלחה את הניתוח. ולך יקרה בהצלחה בתהליך ובהחזרת החובות אכילה רגשית זו הבעייה שלנו כאן ברובנו תוקעים ככה בלי שום סיבה ואחכ משלמים ביוקר. נקווה שנמשיך ללמוד ולשלוט על כך ונצליח יחד כולנו לעבור קידומת. יום טוב נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2013 22:13

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה אהובה הכל לטובה....אני מאמינה
ואת בן אדם נדיר, והטיפול בחמיך ייתן לך
בריאות אושר ואריכות ימים.....תמסרי לו דש
וכולנו מתפללים לשלומו...אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2013 21:33

dany
dany
באמת נקווה שתנצלו את הזמן הזה לטובה , הוא להתחזקות והתאוששות ואת להחליף קידומת ולהתקדם ליעד לקראת החגים.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2013 18:29

קרנושה
קרנושה
אהובה שלי,

כל סופה ורעם מביאים בסוף "שקט באוויר" השמש מבצבת וכל הציפורים יוצאות...
הכל חולף. ואנחנו בהחלט מתחזקים ויוצאים החוצה בתחושה חושקת יותר, ממקום אחר. לא סתם אחרי כל מהמורה בדרך באה
התחדשות, צמיחה והתקדמות. אז הכל הכל לטובה, איך סבתא שלי אומרת לי: "כל רעה היא לטובה" כשהיא רוצה לומר כל עכבה היא לטובה..
והכל נכון. את ח ז ק ה ואת יכולה לעבור הכל.

נשיקות והמון חיבוקים♥
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2013 17:21

דרך המלך
דרך המלך
נחושתי
באמת הכל לטובה .. שנשמע בשורות טובות ובהצלחה
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2013 17:00

קרולין
קרולין
אכן כן כל עכבה לטובה נחושתי אהובתיsmile
אין כמוךךךךךךך
נשיבוקים חמים
אוהבת
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2013 15:33

נחושה
נחושה
צהריים טובים פורום יקר
בוודאי מוכרת לכם הספירה לאחור לקראת ניתוח, לקראת קידום, לקראת תחילת לימודים, סיום לימודים, לידה, תואר....יו ניים איט
ואתם חזקים ונחושים ומתוכננים ואתם כבר מרגישים את הטעם...ולקראת הסוף בישורת האחרונה אתם מרגישים שאתם יכולים "לגנוב" איזו פיצה, "לשחרר" לחץ עם איזה קפוצינו או קפה קר, "לפרגן" לעצמכם עוגה טובה או משהו מוקרם.....
תמיד זה מסתכם באוכל...כי אוכל המון פעמים הוא הנחמה/ הפרס/ הסם הזמין ביותר/ האכילה החברתית/ נמצא בקיוסק למטה.... ופתאום בום
"האדם מתכנן ואלוהים צוחק" (ביידיש זה נשמע יותר טוב תאמינו לי)
התאריך זז, משהו השתבש, אמרו לכם לא למרות שזה לא כרגע ולא לא לתמיד, ואז אוי ואבוי אם אתם לא חזקים בשליטה באוכל.
לפני 15 שנים בדיוק, נפרדתי מהעבודה אחרי חפיפה מסודרת עם בטן של תשיעי, קיבלתי פרחים ושוקולדים וברכות וחיבוקים ונישוקים וכל העולם ואשתו ידעו שאני הולכת ללדת בניתוח קייסרי שני את בתי הראשונה.
היה לי תאריך, היתה לי מוכנות נפשית, חיכיתי להיות אמאלה לשניים.
אמממה, בועדת ניתוחים אמרו שאין שום סיבה שלא אלד אותה טבעי ונתראה עוד שבועיים או בחדר לידה.
חזרתי כמו רעם ביום בהיר ,ביום ראשון בבוקר לעבודה(לתדהמת כולםםםםםםםםםםםםם) כדי להעביר את סוף תשיעי במזגן ובתעסוקה מלאה והשאר הסטוריה. (נולדה בלידה טבעית בשבוע 41 ושלושה ימים) חוויה.
מזל שחמי זוכר את הסיפור, היום התקשרו והזיזו לו את הניתוח ל 18 (שלושה שבועות), הערב היה צריך להתאשפז.
חיבקתי אותו והזכרתי לו שכל עכבה לטובה ויש לשנינו זמן להתחזק
לי בתהליך ובשיטה של בלי פחממות מחמש ולו לקראת הניתוח.
כל הגלידות, העוגיות, העוגות, עוד פרוסה, עוד קפה, עוד קציצה היו אכילה ריגשית והפכו לחוב גדול שאני צריכה להחזיר למירי
כבר יכולתי להחליף קידומת 3 פעמים מפסח כבר הייתי שם וקילקלתי...זה לא שווה תאמינו לי שחייבים להפריד את האוכל משלל הרגשות והלחצים היומיומיים המתרגשים עלינו השכם והערב.
הכול לטובה....שנת צהריים וכמה חיבוקים והוא יהיה בסדר
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בסיכומו של דבר זה לא שווה - שיעור לחיים

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!