30/07/2013 14:40
רבקה Posts: 8411
|
חיה'לה מעשה נבון להשתתף בחוגים הישירים של מירי שלנו ובטוחה שעכשיו המלאכה תהיה קלה יותר בהצלחה יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2013 09:25
IRIS Posts: 753
|
חיה בהצלחה למרות העלייה שרשמת בפוסט אחר אני בטוחה שאחרי הרענון של מירי יהיה בסדר. נותר ליישם. יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2013 19:09
קרנושה Posts: 3420
|
יש לך את כל הכלים שבעולם להצלחה!!! כל שנותר לי הוא לאחל לך המון הצלחה בתהליך!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2013 14:49
נחושה Posts: 6982
|
חיה'לה אמרתי לך אתמול ואני אחזור כאן שנית, אם תעשי מה שמירי אומרת זה יצליח!!! יסייעו לך בכך: שיתוף בפורום, רישום מושקע ואמיתי, מים מים בששון, פורום מתכונים מוסיף המון ו...התמדה בהצלחה יקירה מכל ה ♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2013 11:40
dany Posts: 19819
|
בהצלחה חיוש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2013 09:31
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיה יקרה תודה רבה לך לפתוח בוקר עם פירגון כזה....לא מובן מאליו את מוציאה מימך את כל הטוב שבך......ולכן את מביאה לעצמך טוב בחזרה יהיה בסדר, את הפעם נחושה להצליח ויהי מה....ואני איתך. תמשיכי לשתף אותנו ואכן ההרצאה השבוע מאד חשובה לכולנו.... יום נפלא אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2013 09:31
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיה יקרה תודה רבה לך לפתוח בוקר עם פירגון כזה....לא מובן מאליו את מוציאה מימך את כל הטוב שבך......ולכן את מביאה לעצמך טוב בחזרה יהיה בסדר, את הפעם נחושה להצליח ויהי מה....ואני איתך. תמשיכי לשתף אותנו ואכן ההרצאה השבוע מאד חשובה לכולנו.... יום נפלא אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2013 08:05
חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד
בוקר טוב חבריי היקרים,
שנים שעשיתי את הדיאטה מרחוק, ועכשיו החלטתי שאני מוכרחה מקרוב.
נרשמתי לפני שבועיים, ואני מגיעה להרצאות בימי ראשון בפתח תקווה, עיר מגורי הוריי.
ראשית, מוכרחה לפרגן לך מירי - היית נראית מדהים מדהים מדהים - החולצה, הצבעים, הנעליים המשגעות, השער, והעיקר - את!! אולי עייפה מהטיפול בדנה, אבל קורנת וזורחת ומדהימה!!
ושנית, כמה שלא שומעים, מתברר שלא מספיק יודעים. ההרצאה הייתה מצוינת, ונטעה בי המון מוטיבציה, אבל הדבר הכי חשוב מבחינתי אתמול היה ההסבר של החדשים!! לא להאמין כמה למדתי, כמה חשבתי שאני יודעת אבל לא באמת ידעתי.
ממש עושה אתחול בראש, כמו במחשב, ומתחילה השבוע מחדש - מינימום פחמימות, המון ירקות, בלי פחמימות משעה חמש, צעדה כמעט כל יום (ותמיד אפשר למצוא זמן) והתעמלות רק פעם בשבוע.
בטוחה שיהיה בסדר!!!
תודה לך מירי על ההרצאה, העידוד, ההדרכה - הכול הכול!! תודה לאריה על קבלת הפנים הנעימה!! תודה לכל הקבוצה הנהדרת שהיה לי כיף גדול לפגוש!!
שיהיה שבוע נפלא, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|