הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » על המקום

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
30/07/2013 14:24

רבקה
רבקה
קתי יקירה
ברגע שכל ההנחות שאת עושה לעצמך יירדו
את תצליחי ובגדול
אז קדימה למשימה השבועית
להקפיד להתמיד ולהצליח
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2013 11:19

יולי
יולי
היי קתי,
קודם כל את נמצאת במסגרת הכי טובה שיש לדיאטה ולשמירת משקל, אז לא..שום דבר לא לנצח, זה דבר ראשון.
דבר שני- לעשות שינוי זה תהליך: לא שחור/ לבן..ודבר ראשון: אוייבים לא מכניסים הבייתה. קני הבייתה אוכל בריא : ירקות, מעט פירות (תפוחים/ אגסים ולא את השאר..)
דבר נוסף- להכין מראש ולתכנן ארוחות ..ברמה יומית ואפילו שבועית: להכין חזה עוף , או עוף בתנור, יום אחר קציצות (מבושלות לא מטוגנות...), יום אחר אולי פשטידה עם ירקות...שתמיד יהיו במקרר ירקות חתוכים למקרה שתהיי רעבה ותרצי לאכול משהו, יוגורטים וגבינות עדיף עד 3%, אם כי גבינות אפשר גם עד 5%..לא להחזיק בבית: ממתקים, עוגות, וכל מה שמפיל אותך בדיאטה....כי זה מלחמה קשה מאוד בהתמכרות למתוק..אז פשוט להסביר בבית..זו הבריאות שלך וזה חשוב..
את יכולה גם לנסות לרשום לפחות שבוע שבועיים ולראות מה את אוכלת .את יכולה גם להראות למירי דף רישום.
ללכת ברגל- לצעוד לפי יכולתך ..אפילו להתחיל בחצי שעה אם זה קשה יום כן יום לא ולאט לאט להעלות את הזמן ולנסות כל יום לעשות הליכה עם נעלי ספורט נוחות ..לפי הקצב שמתאים לך או מוקדם בבוקר או מאוחר יותר בערב. ללכת לבד או עם חברה..או ללכת עם בן הזוג..פשוט לא לוותר ולעשות.
את תראי שברגע שתעשי את כל אלו מתוך בחירה דברים יתחילו להשתנות ועוד דבר : כל הזמן תאמיני שאת יכולה, את מסוגלת לעשות את זה.
בהצלחה,
ותמשיכי לכתוב ולעדכן,
יום נהדר,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2013 09:23

IRIS
IRIS
ללכת ולא לפחד. מקווה שעשית זאת ושהשד לא נורא. בהצלחה הלאה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2013 19:10

קרנושה
קרנושה
צעד צעד, הכל מסתדר. תאמיני בזה בכל מאודך. והתוצאות לא תאחרנה להגיע...
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2013 07:54

חיה'לה
חיה'לה
קתי היקרה,

אתמול נשקלתי ועליתי ק"ג שלם!! הרגשתי זוועה!! פשוט כך..

אבל אחר כך החלטתי להישאר להסבר של החדשים, ולמרות שאני ותיקה אצל מירי,
פתאום גיליתי שהמון דברים אני עושה לא נכון: לא מקפידה על הכמויות, אוכלת גם דברים שלא צריך לאכול בתקופת הדיאטה ועוד ועוד...

ממש - שלום כיתה א'!

אני בטוחה שתרדי בשבוע הבא!! אל תתייאשי!! מאמינה בך ובטוחה שיהיה בסדר!!

שלך,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2013 06:16

dany
dany
לא לפחד לעמוד לאמת בלבן של העיניים.
ובסופו של יום למען עצמנו אנחנו עושים, אז את מי מרמים???????
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2013 22:19

נחושה
נחושה
קתי יקרה ההרצאה מחר בדיוק בשבילך.
לא לעולם נהיה שמנים אם אך נשכיל לעשות מה שמירוש אומרת
בלי רחמים עצמיים וויתורים ילדותיים
בהצלחה מחר ומה שבלעת שילמת ומקסימום תחזירי חובות למירי בשבוע הבא
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2013 21:02

דרך המלך
דרך המלך
קתי
קודם כל ללכת.להשקל מחר ולא משנה מה!!!
דבר שני לשנות גישה ולחייך ולהיות אופטימים.
יש תקופות קלות ויש תקופות קשות...
מאמינה שלאט ושינוי קטן ובמסגרת התוצאות יגיעו. אין לאן למהר אף אחד לא רודף אחרינו... אנחנו עוד ננצח את השומן כל אחד בקצב שלו..
יכולה לומר ששבוע שעבר ירדו ממני 2קילוגרמים והשבוע היה לי קשה מאד ומחר אדע את גזר הדין.. העיקר שאנחנו במסגרת..
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2013 18:07

קתי
קתי
לפעמים נדמה לי שלנצח אני אהיה תקועה בגוף הזה לנצח. מצאתי את עצמי מרחמת אל עצמי ועושה לי הנחות אל ימין ואל שמאל. אחר"כ מיתפלאת למה שום דבר לא זז אני ממש מפחדת מהשקילה מחר כי אני יודעת שאכלתי "אויבים" השינוי יתחיל בי רק שאני יגדיל להפנים שהמתוקים המלוחים והחמוצים הם ה"אויבים" אז יתחיל השנוי המיוחל . שבוע טוב ובשליטה אוהבת אותכם smile
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!