הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חל שאין חיסון נגד תאווה לפחמימות !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
31/07/2013 08:56

חייקה
חייקה
תודה, תודה. ממש עזרת לי. אני חדשה בפורום ואני גם נלחמת כל הזמו. נתת לי כוח להמשיך. תודה.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/07/2013 05:29

dany
dany
חנה יקרה
אני מבינה שהילדים נסעו כבר לחו"ל. אז תתחילי כבר לתכנן את הביקור שלך.
ומתרגלים לכל מצב, כאילו שיש ברירהwink
נפלא לך שאת יכולה לצעוד(אני ממש מקנאה).
ואני יודעת שאת נמצאת היום במצב שלא תתני לשומן לנצח. זה ממש ברור!!!!!!!!!!
שבוע נפלא והמון המון הצלחה.

חיוך מהלב כתב:
מירי היקרה מפז, הערב לא יכולתי להגיע והשבוע כבר עמוס לי מאד לצערי. אבל אני מודעת לעצמי, וגם אם לא שמעתי את ההרצאה המאלפת שלך, כל יום אני בוחרת מחדש בחיים וזה בדיוק המילה הנכונה ולא סתם הגזמה לגבי. היו לי כמה שבועות לא קלים נפשית וכנראה זה גם מתבטא במשקל למרות שלא התפרעתי. אבל אני עובדת על הנושא ברצינות והשבוע הבא, שמתחיל הערב, בהחלט יהיה יותר קל כי הילדים כבר נסעו, אני לאט לאט מתרגלת למצב החדש שגם יאפשר לי אפילו יותר מתמיד התמדה, שמירה קפדנית (כי אין דרך אחרת) ודאגה לבריאותי /האוכל שאני מניחה על שולחני וגם מכינה בכיף. למזלי אוהבת את מה שאני אוכלת את המתכונים הטעימים שאת מכתיבה ואפילו בימים שאין לי מצב רוח בלשון המעטה כמו השבוע האחרון, אני מגלה שוב ושוב שהצעדה היומית פשוט עוזרת לי להרים את מצב הרוח, (תמיד ידעתי את זה) אבל עכשיו זה כמו תרופה וגם מזג אויר חם ולח אינו מונע בעדי מלממש את הצעדה על בסיס יום יומי. שיהיה לכולנו המשך שבוע מוצלח והעיקר בשמירה קפדנית יומיומית. אוהבת ומחבקת חנה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2013 22:17

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מירי היקרה מפז, הערב לא יכולתי להגיע והשבוע כבר עמוס לי מאד לצערי. אבל אני מודעת לעצמי, וגם אם לא שמעתי את ההרצאה המאלפת שלך, כל יום אני בוחרת מחדש בחיים וזה בדיוק המילה הנכונה ולא סתם הגזמה לגבי. היו לי כמה שבועות לא קלים נפשית וכנראה זה גם מתבטא במשקל למרות שלא התפרעתי. אבל אני עובדת על הנושא ברצינות והשבוע הבא, שמתחיל הערב, בהחלט יהיה יותר קל כי הילדים כבר נסעו, אני לאט לאט מתרגלת למצב החדש שגם יאפשר לי אפילו יותר מתמיד התמדה, שמירה קפדנית (כי אין דרך אחרת) ודאגה לבריאותי /האוכל שאני מניחה על שולחני וגם מכינה בכיף. למזלי אוהבת את מה שאני אוכלת את המתכונים הטעימים שאת מכתיבה ואפילו בימים שאין לי מצב רוח בלשון המעטה כמו השבוע האחרון, אני מגלה שוב ושוב שהצעדה היומית פשוט עוזרת לי להרים את מצב הרוח, (תמיד ידעתי את זה) אבל עכשיו זה כמו תרופה וגם מזג אויר חם ולח אינו מונע בעדי מלממש את הצעדה על בסיס יום יומי. שיהיה לכולנו המשך שבוע מוצלח והעיקר בשמירה קפדנית יומיומית. אוהבת ומחבקת חנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2013 21:48

miribelkin
miribelkin
Administrator
חיוך מהלב יקרה
מקוה שתגיעי מחרלהרצאה מצויינת על הבולמוסים.....
כי מסתבר שבגבורה, הצלחת להשתלט עליו....קרקר וריבה
מתכון אצלי להתקף זלילה, אז כל הכבוד יקרה
ותרגישי טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2013 18:41

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תודה לכולכן נשמות טובות. אכן לעיתים מצליחה ולעיתים לא כל כך.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2013 15:18

רבקה
רבקה
חנה'לה שתרגישי תמיד טוב ולא תדעי כאב מהו
מגיע לך הצדעה על ניצחונך
איזהו גיבור הכובש את יצרו
כבר אמרו זאת לפני "הכי טעים קילו פחות" ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2013 08:39

IRIS
IRIS
שמחה שהכאבים נעלמו וזה הכי חשוב קודם בריאות יקירה ויפה ששלטת בעצמך ולא ירדת וחגגת כי אז היית מרגישה גרוע יותר. הרבה פעמים אנחנו חושבים שאם נאכל משהו מתוק נמתיק את הכאב והכל יעבור לנו אבל לנו אסור להתחיל בביס קטן כי אז מגיע לו הבולמוס הגדול. החלטת נבון ובהצלחה בהמשך. יום טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2013 22:56

EFF
EFF
כיבוש היצר הוא התכונה החשובה ביותר שאנחנו צריכים לסגל לעצמנו....כבר שנים שאני יודעת שאכילה לא תרפא לי שום כאב....אבל זה לקח שנים להפנים...את הפרק הזה של כיבוש היצר ישמת נפלא !!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2013 21:28

dany
dany
קודם כל שמחה שעברו כאבי הבירכיים, מי כמוני יודעת כמה זה כואבupset
ומי שימציא את החיסון יקבל פרס נובל לרפואה. בחיי.
כל הכבוד לך שניצחת בזו הפעם.Applause
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2013 19:18

קרנושה
קרנושה
חנוצ'קה,
אני מקווה שהכאב עזב אותך ואת מחוזותיך. כזאת אישה נפלאה את..מגיע לך רק כיף! ובריאות! ושלווה! והכל!
אני מסכימה איתך בכל מילה. גם לי י ש את המחשבות המציקות האלו מפעם לפעם, שאחרי שאכלתי יפה יפה, הייתי ממש טובה,
ואני מחפשת איפה אפשר לנפץ ...והורסת. וזה המקום להילחם במחשבות האלו, להעביר אותן עם ספר טוב, עיתון או מגזין, לפתוח TV ולצפות באיזה סרט,
אולי אפילו לצאת מהבית בשעה שפויה ולא שעת לילה מאוחרת, לדבר עם חברה בטלפון ואפילו אפילו, ללכת לקנות שפתון חדש.
אז הריי את גיבורה, ניצחת ועוד תנצחי כאלו הרבה בדרך, כי אין לנו, לצערי חוסן. וכולנו מתחסנים ממשבר למשבר ומפעם לפעם זה כבר עובר לידינו ולא בתוך הפה שלנוsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2013 12:12

נחושה
נחושה
מקווה שאת מרגישה טוב יותר יקירה ונכון כתבת יש לאמן את השרירים הנכונים....
חיסון לא ממש יעזור למידה ותירגול כן♥
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2013 10:58

חיוך מהלב
חיוך מהלב
ובכן, אתם יודעים/ות שלעיתים אני מפגינה נחישות והחלטה לשמור על שפיות באוכל למרות כל מיני ארועים/מצבים /פיתויים. והנה קרה לי משהו שאיני זוכרת כבר. לפני כיומיים בערבו של יום "סגרתי את המטבח" כלומר החלטתי שדי בארוחת ערב לקחתי תה צמחים ועליתי לחדרים העליונים בדירתנו. אבל, אז החלו כאבי ברכיים שאיני זוכרת כבר מתי סבלתי מהן, כאבים עזים ביותר. מעבר לכך, לא יכולתי להירדם. ומה עושה שמנמודה שיש לה את הגן לרצון לאכול פחמימות? מפנטזת על כמה קרקרים עם ריבה דלת קלוריות. אני מרגישה כמו בקריז אחרי שמישהו נגמל מסמים. כן אני יורדת למטה, אבל אני מרגישה שאם ארד למטה מי יודע האם אשב בתוך המקרר ואוכל כל מיני דברים שאיני רוצה כלל להכניס לפי? ואיך ארגיש אח"כ? המלחמה הפנימית מתישה אותי. כאבי הברכיים מתגברים ואני אני ממש לא מגזימה מחזיקה במיטה שבה אני משתרעת ואומרת לעצמי גם אם אצטרך להדביק את עצמי אליה לא ארד למטה לאכול. כי אתם יודעים לי יש יכולת כמו שאומרת מירי. האם הכאבים יחלשו אם אוכל פחמימות? בטח שלא. עברתי כמעט שעה וחצי של עינויי נפש וגוף. 2 כדורי אקמול הקלו על הכאבים ואני לא ירדתי למקרר... הרגשתי כמו גדולה אבל הבנתי את גודל הבעייה של הרגשה כמו בקריז . כולנו יודעים שפחמימות עושות לנו טוב בנשמה. ומה על המשקל ועוד.?? למחרת קמתי אישה חדשה בלי כאב כלל ולא זכרתי אפילו שכאבו לי הברכיים - תודה לאל. אך המאבק שהיה לי ערב קודם. אותו אני זוכרת. נכון שלעיתים אני לא כל כך חזקה, נכון לפעמים אני מרשה לעצמי להתפרע אבל הפעם הרגשתי גיבורה פעמיים גם בשל הכאב שגרם לי "חולשת נפש" ורצון בלתי נלאה לאכילה לא שפויה, וגם שהפעלתי את שריר השכל שהסביר לי שאני אעשה רק נזק לעצמי ולמה לעשות זאת? שכל ישר זה מה שאני צריכה להפעיל בעיתות כאלה. שיהיה לכולנו שבוע של שפיות ושל שמירה קפדנית למרות פיתויי הקיץ. באהבה רבה לכולכם. אשמח לשמוע דעותיכם והרגשתכם.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חל שאין חיסון נגד תאווה לפחמימות !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!