27/07/2013 23:41
EFF Posts: 6391
|
רכיבים: 1 כף שמן צמחי 4 כוסות פרחי ברוקולי ¼ כוס ציר מרק ירקות ½ כפית מלח 2 כפות רוטב פלפלים אדומים חריפים אופן הכנה: מחממים את השמן במחבת כדקה ומוסיפים את הברוקולי. מקפיצים עד לקבלת צבע ירוק בהיר, מוסיפים את ציר המרק ומכסים. מנמיכים לחום בינוני ומבשלים כ- 2-3 דקות. מוסיפים את רוטב הפלפלים. מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה. הערות: מנה חריפה מאוד שצבעה ירוק טוב להגיש עם אורז מאודה או לצקת על קערת סלט חסה, עגבניות שרי ופלפלים מתוקים.
|