28/07/2013 17:20
דרך המלך Posts: 5707
|
נחושתי אהובה קוראת קצת באיחור את הפוסט הכנה והמרגש שלך וממש בא לי להיות לידך ולתת לך חיבוק חזק מאד,חיבוק של הערכה,הצדעה,פרגון,אהבה.. חיבוק שכולל המון המון בתוכו. את באמת אישה נדירה ויוצאת דופן במובן החיובי..אני יכולה לספור על כף יד אחת אנשים שהיו נותנים מעצמם למען החם שלהם ואת מאד מאד ייחודית.. תמשיכי עם התכונות המיוחדות והיחודיות שלך ובטוחה שהאושר לא ירחק ממך. בהצלחה לילדים במסגרות שלהם ולך יקירתי קחי אוויר לנשימה צאי לצעידה והרגיעי את הנפש... ..... בטוחה שאת על דרך המלך מחדש בלי פחמימות מים בששון ובהצלחה בשקילה.. נשיקות וחיבןק חזק סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2013 17:06
נחושה Posts: 6982
|
תודה על האיחולים נילוש ורבקוש. אני בסדר בינתיים והערב שקילה והרצאה כך שמקווה להתאפס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2013 15:53
רבקה Posts: 8411
|
נחושתי כולי נרגשת מכתיבתך ורוצה שוב לתת לך חיבוק ענק ולקוות שהמצב הקיים ישתפר אך ורק לטובה כי מגיע לך ולמשפחתך הטוב ביותר. נחושתי גם ברגעים אלו אנא אל תשימי את עצמך בצד ודאגי גם לך ולגופך בסופו של דבר הכל יהיה טוב והרווח יהיה מלא מכל הכיוונים ליבי איתך יקירתי ומתפללת בשבילך רק לבריאות ולחמך היקר בריאות שלמה ♥♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2013 13:19
1103 Posts: 5022
|
נחושה אהובה כתמיד את מרגשת בכינות שלך ובהסתכלות לאמת בעיניים.קל לתת עיצה אך קשה מאוד לבצע לכולנו תקופות קשות שעלינו להתמודד עם מצבים קשים ביותר של סערת רגשות,ודאגה אשר מפילים אותנו לפחממות המנחמות רגעית אני מאמינה בך ובטוחה שתקופת משבר זו תעבור ובעקבותיה יגיעו ימים טובים של שקט ושלווה. אני מאחלת לחמיך שהניתוח יעבור בהצלחה החלמה מהירה ובריאות טובה יום נפלא בשורות טובות באהבה רבה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2013 12:10
|
אספתי את עצמי הבוקר והתחלתי מבראשית תודה על כל מה שכתבתם לי זה מרגש ונכנס ללב לתמיד♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 22:07
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה יקרה מאד אני מאד מאד מבינה לליבך, לטפל כמוך בחמיך היקר זה באמת נדיר, וכאשה שטיפלה בהוריה במסירות רבה שנים רבות, אני מבינה מאד את הלחץ היום יומי והפחד........ אבל אין לנו על הדברים שליטה מעבר לעשייה ותפילה...... ומסביב ייהום הסער ואני חותכת סלט,נולד בזמן מצוקה שזה הדבר היחידי שיש לי עליו שליטה, האוכל שאני מכניסה לגופי..... מאחלת לך לעבור את השבוע עם הצלחה לחמיך נחת מהילדים והמון המון חוזק שיש לך......כשמך כן את.....נחושה...... אוהבת אותך וגאה בך מאד מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 18:49
toly Posts: 898
|
נחושה יקרה מאחלת לך שיהיה לך הכי טוב שבעולם ושפע של בריאות והצלחה לחמך שאין לי ספק שששואב המון אנרגיה ועידוד נפלא ממך ממה שהספקתי להכיר הינך אחת הנשים החזקות והנחושות ביותר שאני מכירה פה יש תקופות כאלה שלא תמיד הכל בשליטתנו וחוסר הודאות הוא פשוט נורא ומאוד מבינה אותך בתור אישה מאוד יצירתית ומחוננת בכשרון כתיבה אולי תרצי תהיי מוכנה לכתוב שוב פה ולשתף כמו שאת מטיבה לכתוב? אני אישית מבטיחה לקרוא להקשיב ולחבק שיהיה לך שבוע קל זורם בריא ומחוייך חיבוק ענק טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 18:18
קרנושה Posts: 3420
|
יקרה שלי, אני מצטרפת לחברותי היפות והמחוננות לפורום..בכל מילה! שולחת לך נשיבוקים חמים מעומק הלב, תנשמי עמוקקקקק, קחי צעד אחורה מול הפחממות כי זה באמת לא שווה את זה, ושלא תטעי גם אני בתקופה לחוצה ולא פשוטה כלל. אבל העליה במשקל והתוצאות אצל מירי מתסכלים וזה לא שווה את זה בשום אופן!!! אני חושבת שבר מזל גדול חמך על כלה כמוך, אין עוד נפש זהב כמוך והוא לא יכול היה לבקש יותר. מאחלת בריאות ושלווה ושתחזרי לסורך כי את יכולה! נמרה עם 9 נשמות!!! אמונה, תקווה, תפילה ואפילו אהבה כולן ביכולתן להשאיר אותך חזקה ואת יכולה ומסוגלת! כבר הוכחת ואני מאמינה בך שתצלחי כל מכשול..לעולם אל תאמרי נואש!!!
אוהבת ומחבקת♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 18:05
|
תודה יקרות וכל מה שכתבתם נכון ומהצלחה שלכן בתירגול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 16:44
קרולין Posts: 6651
|
נחושתי אהובתי, זה שיתוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מהלב, אין כמוך!!!!מבינה לליבך, ומכירה אותך באופן אישי להעריך ולהוקיר את כל מה שאת עוברת, עושה, נותנתתתתת אין הרבה אנשים כמוך! ובתוך כל זה דיאטה זה באמת לא פשוט ולא קללללל בכלללללללללללללללללללללללללללללללל. אבלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל אם אוכל היה עוזר, מפצה, מנחם לאורך זמן הייתי טובעת בעצמי בתוכו לנצח!!!! אמה מה?! הוא מנחם ומפצה בדיוק לדקה, אח"כ באים המירמור, הכעס, התיסכול והסלינו על כתיפנו, ושוב לא קלללללללללללללללללללללללללללללללל. אגב, לדעתי הלא קל של הדיאטה, יותר קל מהלא קל של הבריחה לאוכל, אבל זה אחרי 25 שנים של תירגוללללללל עם מירי שלנו.... אז זה גם חלק מהשיתוף, התמיכה, העידוד להגיד שתמיד לא קל, אבל גם בתוך הלא קל יש בחירות, ויש סדרי עדיפויות ויש תמיד אפשרות לבחורררר אחרתתתתת תמיד. והכי חשובבבבבבבבבבבבבבבבבב זה שיש תקווה. כל עוד חיים יש תקווה. איזה יופי אז יקרה שלי, שיהיה לך כמה שיותר קללללללללללללללללללללל, בהצלחה לחמך בניתוח, בשורות טובות ורק בריאות טובה לו, לך ולכל בני משפחתך. אוהבת ואיתך תמיד לאורך כל הדרך....... קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 16:43
|
dany כתב:
ליבי איתך חמודה. אין טעם לומר לך שזה לא עוזר ....."להטביע......." כי כך אנחנו במצוקה כך אנחנו פועלים על טייס אוטומטי..... אצל הרזים הלוע נסתם ואצלנו נפתח גם נפתח. מאחלת לכם לעבור את התקופה הזאת עד כמה שניתן בקלות. ובהצלחה. חיבוק ונישוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 16:39
dany Posts: 19819
|
ליבי איתך חמודה. אין טעם לומר לך שזה לא עוזר ....."להטביע......." כי כך אנחנו במצוקה כך אנחנו פועלים על טייס אוטומטי..... אצל הרזים הלוע נסתם ואצלנו נפתח גם נפתח. מאחלת לכם לעבור את התקופה הזאת עד כמה שניתן בקלות. ובהצלחה. חיבוק ונישוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 16:34
|
לא יודעת לגבי השאר יכולה להעיד רק על עצמי. אני בקושי צפה אני גם בקושי ישנה. יש לי חלומות זוועה ורוב הזמן אני על אוטומט. מכירים את המשפט"זה לא אתם זה אני.... מרגישה כאילו חיי הקודמים העלו אבק וכי חיי כיום נלקחו ממני. ביום שלישי חמי יאושפז לניתוח כן זה שחיכינו לו אחרי שלושה חודשים של החלמה והתקדמות ... וכמו שאני שמחה בשבילו ככה אני חוששת שיהיה לו קשה לטפס שוב מתה ודייסה ומשכיבה אחרי ניתוח להליכה בחוץ. בינתיים עוד חודש הבן מתחיל יב הבת תיכון והצעיר ו אצל כולם הכול כרגיל ורק אנוכי שחגגה יומולדת לא ממש עליזה....תרתי משמע. אני יודעת שיהיה טוב רק לא ממש מתי וחוסר השליטה והאי ודאות מכלים לאט את כוחותיי הפיזיים והנפשיים. הרי ברור לי שלא הייתי עושה אחרת. אז למה מטביעה את יגוני בקפה ופחממות? ביני לביני אני ממש לא נחושה. לא באמת. אוהבת ומתגעגעת לכתיבתי הקודמת אליכם מתגעגעת להליכה לים לשבת לקרוא לצאת לחברים.... אליכם נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|