28/07/2013 12:13
נחושה Posts: 6982
|
טולי יקרה, את הנעשה אין להשיב והאיש היקר יחיה בליבך ובזכרונותייך צריך להמשיך קדימה והלאה לחוסן הבא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2013 10:52
IRIS Posts: 753
|
טולי יקרה משתתפת בצערך ומקווה שיגיעו ימים טובים יותר. מחזקת אותך ואת המשפחה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2013 01:30
יולי Posts: 754
|
היי טולי, משתתפת באבלך על איש יקר..אכן לא קל לאבד מישהו שהיה עבורך כמו אב..הצער ברור..שלא תדעי עוד צער.. לגבי העוגה..מה שהיה היה..כנראה שהיית צריכה אותה..ומעכשיו..בלי אוייבים בבית. כל הכבוד על הסלט והקפיצה ישר על 2 רגליים חזרה לשגרה זה מה שמסגרת עושה ...תזכרי שהחיים חזקים מהכל והם ממשיכים..ואני בטוחה שיהיה טוב..תזכרי רגעים טובים..הוא תמיד יישאר אצלך בלב ואת הזכרונות אי אפשר לקחת ממך.. שוב, שלא תדעי עוד צער. לילה טוב, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 22:12
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יקרה מאד ריגשת אותי מאד, בתיאור אבלך על איש יקר וחבר אמיתי וקרוב....אין פה גיל. הצער ענק. ולעוגה הפעם היה תפקיד מנחם....... לא קרה כלום, השבוע בהרצאה אני מתייחסת לאכילה הריגשית אני חושבת שהדברים שאגיד יעזרו לך מאד...... כולנו שם, בעליות וירידות....ועכשיו לרחוץ פנים לחייך, שבוע חדש ונהדר מחכה לך יקרה........ אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 19:37
dany Posts: 19819
|
כן טולינקה קודם כל משתתפת בצערך העמוק. צר על אדם יקר שנפטר . ולהטביע את יגוננו ........ ולדאבוני כל רגש אחר שמציף אותנו......... וגם אני צריכה ללמוד לא להכניס אויבים הביתה, כי אני מספרת לעצמי סיפורים.... שזה בשביל זה ובשביל ההוא..... ובסוף זה באמת רק בשבילי!!!!!!!!!! חבל שמרתי כבר כל כך יפה במשך יותר מחודשיים ובשבוע האחרון אני מחרבת כל חלקה טובה. מקווה שהפוסט הזה שלך גם יביא אותי לשינוי החל מהרגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מהיום עוד חודש ליום הולדת רוצה רוצה רוצה להיות מרוצה!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 19:07
toly Posts: 898
|
תודה קרולין יקרה התאפסתי וחייבת לשמור על שליטה באוכל כי ממתין לי שבוע לא פשוט בניחום אבלים וכאשר אני בשליטה על הלע אני חשה חזקה ואנרגטית בשאר מישורי החיים מאחלת לכולנו שבוע קל ומלא עוצמה ושליטה באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 16:13
קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה שלי, זה קרה/יקרה וקורה לכולנווווווווווווווווווו לא לעולם חוסן!!!! אבלללללללללללללל, אנחנו נופלים ומיד קמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בזכות המודעות, המסגרת, והבחירה לעשות את הדברים א ח ר ת . שיהיה לך רק טוב, הצלחה בהמשך..... והמשך שבת נפלאה ובשליטה נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 13:22
|
תודה קרנושה בפעם הבאה שאצטרך עוגה אני שולחת שכנה או חברה טובה לקנות ולהקפיא אצלן את המתוקים זה ממש רעל עבורי כמו מנת הרואין למסוממים הודות למירי והטפותיה המבורכות מאוד בנדון אני מארחת בביתי רק עם תפוחים אגסים וגלידת סורבה או מקסימום עוגיות גרנולה ללא סוכר שאני קונה בחנות טבע ומייד נארזות לאורחיי ופעם בחודש אני מרשה לעצמי במשותף ורק במשותף לאכול עוגת גבינה משובחת או גלידת סורבה בחוץ כי אני בתהליך ירידה יפה ללא מתוק וככה רוצה שימשיך הלאה ולכן כל כך הפתיע אותי האטרף הזה אך כמו שאמרת הוא מאחוריי השבח לאל הכנתי כבר דג עם סלט המקרר מלא בירקות ומעט גבינות ויוגורט ללא אויבים ולפנות ערב אני הולכת להתאוורר בצעדה בחוף הים ואחרי זה עם חברים לסרט שהומלץ פה: לצוד פילים החיים והשיגרה יפים וטובים ואני ממשיכה להילחם על הגיזרה ... שבת נהדרת לכולנו qu ote=קרנושה]כל כך צודקת טולי. הדברים האלו הם האויבים הכי גדולים שלנו. אבל העיקר שאת אחרי הסופה הזו, שהמשכת הלאה, זה רק מעיד על האנושיות שבנו ועשית טוב כשבחרת לזרוק. הלאה...וימים טובים יותר בדרך!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 10:53
קרנושה Posts: 3420
|
כל כך צודקת טולי. הדברים האלו הם האויבים הכי גדולים שלנו. אבל העיקר שאת אחרי הסופה הזו, שהמשכת הלאה, זה רק מעיד על האנושיות שבנו ועשית טוב כשבחרת לזרוק. הלאה...וימים טובים יותר בדרך!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 10:40
|
חברים יקרים חשבתי שלעולם חוסן?חשבתי שנגמלתי ממתוק? אנכטה טוג כמו שאומרים ביידיש או בפשטות: אז חשבתי.... אמש התקיימה לוויה של אדם בן 87 שהיה חבר נפש אמיתי של הוריי ז"ל איש משכמו ומעלה שהוא ואשתו היקרה שתיבדל לחיים ארוכים המשיכו ללוות אותי גם לאחר מות הוריי וממש היו כמו הורים שניים עבורי. בחודש האחרון חלה הדרדרות דרסטית בבריאותו של האיש שמרתי על קשר יומיומי עימם וסייעתי בהיבט הרפואי ועידוד כמיטב יכולתי האיש היקר למרות שהיה ניצול שואה והיה בפרטיזנים היה תמיד איש שמח אופטימי וטוב לבב מאין כמוהו שתמיד עזר לכולם וסייע בעצמו לניצולי שואה במסגרת תפקידו ההתנדבותי של ארגון הפרטיזנים ובאשפוז האחרון שלו לפני 10 ימים בטיפול נמרץ לחץ את ידי כסימן שיהיה בסדר אך לדאבוני הפעם לא התגבר על המשבר כפי שעשה כל חייו. מאוד אהבתי אותו ואמש כשפסעתי יחד עם 2 בניו ואשתו בת ה82 כשאני תומכת בה היה לי מאוד מאוד קשה שלא לבכות לידה(גם ניצולת אישה עם מספר על היד מאושוויץ) בדרך חזרה קניתי 2 עוגות אצל מיקי שמו שמרים ושטורדל תפוחים שהיא אוהבת כדי להביא בראשון בבוקר לניחום אבלים. אך בינתיים ניחמתי את עצמי עם השמרים והשטרודל וקשה לי לתאר את כמות הצרבות שהיו לי כל הלילה את הגועל נפש שחשתי עם עצמי וזאת לאחר שגם בלוויה וגם לאחריה קיבלתי הרבה מחמאות על איך שאני נראית כולל מהאלמנה שבשיחת לילה מאוחרת אמרה לי דבר שמאוד הפתיע אותי וריגש אותי עד דמעות ויחד עם כל זאת הטבעתי יגוני בשמרים ושטורדל תפוחים שטפתי בתום הבולמוס פנים ושיניים חתכתי הבוקר כבר סלט ירקות והשאריות נזרקו לפח למטה אבל אני מה זה מתייבשת מהקירות והבולדוג שמעל לא לעולם חוסן וכל הזמן יש צורך בחיזוקים ולהקפיד מאוד לפחות כך עבורי לא להכניס אויבים הבייתה!!! מאחלת לכולנו שבת רגועה ובשליטה טולי ע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|