27/07/2013 00:18
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שמחה שהרצאה עודדה אותך , אני עוד טרם שמעתי.. אני לא חושבת שאת צריכה להתנצל יש תק' ויש תק כל אחד כאן מתי שנוח לו למרות שנכון עדייף יותר כי יחד עושים יותר בהצלחה ובשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2013 09:33
IRIS Posts: 753
|
תודה רבה קרנושה. אכן ימים כמו הגלים. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2013 12:24
קרנושה Posts: 3420
|
איריס יקרה, כל כולי מזדהה איתך ועם כל מילה שלך. גם לי מאד לא קל בחודשים האחרונים נפשית, רגשית ובמישור האוכל-אני בכלל לא פוצה הגה. אבל כתבתי פוסט על המזל, על המסגרת שלנו...שאני לא חושבת לרגע ולא רוצה לחשוב, מה היה בלעדיה. אז "לפעמים הים סוער ויש גלים וגם את שם לפמעים...ומחר תפצח השמש מבין כל הגלים, ונרגיש יותר טוב נרגיש חמים".... שולחת לך חיבוק לחיזוק, לי זה מאד עוזר בימיי הסערה♥ וימים יפים יותר בדרך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/07/2013 15:53
|
אמת ויציב רבקוש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/07/2013 13:52
רבקה Posts: 8411
|
זכינו וכולנו יחד נצליח ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/07/2013 08:54
|
תודהה רבה חברות ומירוש המיוחדת. אוהבת המון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 22:56
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
איריס טובה ויקרה את מאד מאד חסרה שמחה ששיתפת ותודה רבה על הפירגון אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 17:43
דרך המלך Posts: 5707
|
איריס יקרה אכן חסרונך בפורום מורגש בהחלט... הרצאה חשובה מאד ונותר לנו רק להפנים
אין על המסגרת !!! מצטרפת לתשואות למירב מדהים מדהים מדהים!!!ולשלי הידד על החלפת הקידומת.. ואת יקירתי התאפסי על עצמך לאט לאט חזרי לשגרה.. אוהבת המוניםםםםםםםם סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 17:34
קרולין Posts: 6651
|
יקירתי, אין כמו מירי! אין על המסגרת! אין על השיטה!! בהצלחההההההההההההההההההההההההההההההההההההה רבהההההההההההההההההההה נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 16:51
|
לדעתי ההרצאה השבועית בנושא משמעות היא היא ההרצאה שעשתה לי את זה. מרגע שמירי עלתה והתחילה לדבר פשוט נשאבתי. הרצאה נפלאה משובחת ומתובלת בסיפורי חיים מעניינים. האמת שלא רציתי ללכת הבייתה ולשמוע עוד ועוד חבל שזה רק שעה קצרה.
היי לכולכם, נכון שאני לא נכנסת לפה הרבה כי השנה אצלי על הפנים מבחינת מצב רוח אבל לאט לאט החיוך שב לפנים . מנסה גם לקרוא את רוב הפוסטים שלכם אבל שהראש עדיין לא במקום אז גם החשק לכתוב נפגע. אני יודעת שכולם עוברים דברים אישיים ואני לא מתייפייפת אבל אני גם יןדעת שבתקופה שהייתי כאן בשוטף עזרתם לי בתהליך הירידה ועל כך תודה רבה גדולה. מקווה שעוד קצת הכל יסתדר וגם הכוחות הנפשיים והפיזיים יהיו בהתאם. מבחינת משקל שבוע עולה שבוע יורדת אבל מאוד מקווה שאחרי ההרצאה של היום שנגעה בי מאוד יהיה יותר קל. ובנימה אופטימית ברכות לכל החוגגים ירידה ולתקועים לשמוע דחוף את ההרצאה של השבוע לא לוותר הרצאה ליגה נשיקות לכולם ותודה לסבלנות. אוהבת.
ולמירב את נראית נפלא ומודל לחיקוי אמיתי. לשלי ברכות להחלפת קידומת. יום נפלאאאאא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|