|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/07/2013 13:24
toly Posts: 898
|
מיכלי יקרה את פשוט מדהימה ברישום המדוקדק שלך וכל הכבוד על האמביציה והפרצפקיוניזם ברשותך ורק ברשותך ומאחר ואת אלופה במספרים וחישובים אני רוצה להציע משהו דווקא מתחום הפיננסים הרי את אישה משכילה שמכירה היטב את מונחי תזרים מזומנים הכנסות הוצאות סטיית תקן ומשמעותה של ריבית על חריגה באשראי +ריבית פריים אז ככה תכל'ס לקידום הירידה:את הקצובה השבועית של פחמימות מותרות עד 17 את מכירה היטב לא פחות ממני באותה קוביה צייני לך מראש על איזה סטיית תקן את יכולה לעמוד בה הווה אומר: אם ביום מסויים חרגת מעל 600 קלוריות אז למחרת את מקזזת מ"תזרים המזומנים" השבועי זה לא אומר בהכרח יום קיזוז ללא פחמימות שהינו מרכיב חיוני לגוף במיוחד בשבילך בשלב סיום ההנקה אלא מנה פחמימה יפה בצהרים ופחות חטיף או מתוק אחר בחמש. דבר נוסף ברשותך ואין בכוונתי לשפוט או לבקר אלא מתוך רצון טוב לתמוך ולעזור: ציינת שיש לכם הרבה יציאות למסעדות והתארחויות שזה כייף ושיהיו כאלה כמה שיותר האם בבית את מסוגלת לשמור יותר על איפוק לגבי הפחמימות ולא להכניס אויבים הבייתה? מאחר ויש לך גם בעל מדהים שהשיל הרבה ונמצא עימך לכל אורך הדרך בתהליך אז הטנגו הזה של שניים יכול רק להועיל ולחזק. מאחר והבעת פה רצון עז להיפטר כדברייך מעוד "אוברדראפטים" אני ממליצה בחום רב ומתוך ניסיון אישי לקחת את תפריט המקופלת מאריה ובנוסף לרישום המעולה שלך שממש מעורר גם בי השראה ומוטיבציה לדבוק כהמו שאומרים בתורת מירי "והגית בו יומם ולילה" לפחות שבועיים זה מה שהשיב אותי לתלם ולירידה. תמשיכי לעדכן ולשתף תמיד נפלא לקרוא את הפוסטים שלך. מאחלת לך שפע של הצלחה והמשך קיץ נהדר עם המתוקים...תומר נעה וגיתי טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/07/2013 08:53
IRIS Posts: 753
|
צודקת צודקת צודקת. ועל המקום נפלא בימים שתיארת. בהצלחה בהמשך. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 23:00
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכלי יקרה כל מילה פנינה, אין על הרישום כשרוצים לראות תוצאות אמת..... המודעות שלך מאד גבוהה תוסיפי כל יום צעדה, תקפידי על שתיה....ואני בטוחה שתגיע הירידה לילה טוב אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 17:46
דרך המלך Posts: 5707
|
מיכלי מסכימה איתך לגמריי הרישום עוזר ועוד איך.. וגם אני נופלת על הפחיממות בכל צורה גודל ומרקם ולא על החלבונים.... ושרושמים אז מאד נזהרים בפחמימות... נמשיך ברישום בתהליך ובמסגרת ןנעשה ונצליח כל הכבוד!!! נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 17:21
קרולין Posts: 6651
|
מיכלי יקרה, אין אין כמו לרשוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם זה עבד עובד ותמידדדדדד יעבוד!!!! בהצלחהההההה ממי קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 16:34
מיכל שרון Posts: 1318
|
כבר 3 שבועות שאני רושמת... רושמת על אמת.. בלי לשקר, בלי "לשכוח", בלי לעגל פינות, בלי לרמות את עצמי... רושמת הכל - את הנשנושים בפיצוחיאדה שבסופר, את הטעימות מהסירים, את ה"חבלים" מהצלחת של תומר בערב, את הנפילות מחוץ לבית, את המסעדות, הטעימות, הבין לבין.. הכל!!! כשאני רושמת אז עד הסוף.. כי אם כבר אני בפוזיציה של קדושה אז כמו שצריך ולהיות גם מעונה! אחרי 3 שבועות של רישום קפדני עם התארחויות ומסעדות ויציאות ובקיבוץ ומחלות אני על המקום! שנאמר - הללויה!!!! משום מה הפעם החלטתי לשחזר מנהג מתקופת ההריון שלי עם תומר שאז רשמתי כמעט 2/3 ממנו שבוע אחרי שבוע.. הייתי רושמת כל שבוע בלמעלה של הדף את שבוע ההריון, ממלאת מה אכלתי כל השבוע, מסכמת לכל יום רק את הקלוריות של הפחמימות (שזה הרי הקו האדום שלנו נכון? 600 מהן זוכרים?) ובסוף כל השבוע רושמת באדום מה עשיתי בשקילה. וככה יש לי תיקיה ובה כל השבועות האלה בהריון עם תומר שהייתי מחוננת על.. כמעט 20 שבועות של רישום הריוני.. וכל שבוע שבו הייתי שומרת, שביום שבת לא הייתי מפוצצת את הקובייה בדף (מי שלא יודע על מה אני מדברת עכשיו.. הגיע הזמן שתכיר - דף רישום-מישהו) מרוב זלילות שנרשמו הייתי מצליחה גם לראות ירידות מבורכות. אז זה המנהג שהחלטתי לשחזר.. למה? כי נזכרתי השבוע מה קרה לי בדיוק לפני שנתיים בתקופה הזאת.. תומר כבר גדל מספיק, ההנקה היתה מבוססת, התחלנו להיכנס לשגרה ואני התחלתי לעלות שוב במשקל אחרי שכבר החזרתי כמעט את כל ההריון עם תומר.. סיפרתי לעצמי שזה ההנקה וההורמונים, שזה הלילות הלבנים, הרשיתי לעצמי את הפחמימות בערב למניקות בלארג'יות.. בקיצור - השמנתי! והנה עכשיו נועה כבר בת 5 חודשים.. אני נמצאת באותו שלב בדיוק, את ההריון של נועה החזרתי לגמרי.. אבל העודפים משנתיים קודם עוד יושבים עליי.. אז החלטתי הפעם לעשות להם סוף... אז אני שומרת את הרישומים. וכבר 3 שבועות שאין תזוזה משמעותית בגזרה.. לא יודעת מה קרה לי השבוע אבל בסיכום השבועי על הדף, פתאום התחשק לי לבדוק כמה סה"כ פחמימות אכלתי באותו שבוע.. אז בשבוע הראשון לרישום אכלתי 5,200 קלוריות פחמימות... זה 1,000 יותר ממה שמירי נותנת לנו לשבוע (600*7).. בשבוע הזה החזרתי חוב וירדתי קילו. אתם קולטים מה אני אומרת? אתם קולטים כמה שמרתי עם הרישום שירדתי קילו ועדיין הייתי בכזאת חריגה בקלוריות של הפחמימות שהיה מותר לי?! בשבוע השני מרוב שהשתדלתי אכלתי 5,400 קלוריות פחמימות.. בואו נאמר שממש לא התפלאתי באותו שבוע כשמירי אמרה שאני על המקום.. ובאמת איך אני ארד ככה? בשבוע השלישי מרוב מודעות אכלתי "רק" 5,300 קלוריות של פחמימות.. וככה שוב הייתי על המקום. ביום רביעי הזה אני אסגור שבוע רביעי של רישום... נכון לעכשיו (כשעוד יום וחצי נותרו לי לשבוע הזה) אני כבר רשמתי השבוע 4,200 קלוריות פחמימות.. זאת אומרת שכדי לעמוד במכסה הקלורית השבועית שלי אני צריכה מחר להימנע לגמרי מפחמימות (מה שלא יקרה). בקיצור מה אני מנסה להגיד לכם כאן? שאפילוש אולי מירי תגיד שאני מסתכלת על זה לא נכון.. שלא רק הפחמימות קובעות לגבי המשקל - שיש נוזלים וצבירה, שיש שרירים וחלבונים ושריפה.. שישי כל מיני דברים כאלה של הגוף שאני לא לגמרי מבינה - אני יודעת על עצמי דבר אחד: אני לא עולה מחלבונים (עיין ערך - 7 קוטג' ביום), לי אין בעיה של אכילה לא נורמלית לגבי דברים שהם לא פחמימות! אני עולה ויורדת רק על פחמימות - זה אורז, או לחם, או קורנפלקס (לא בוחלת בשום סוג.. חוץ מאלה שמירי מרשה כמובן ), חטיפי אנרגיה גם תופסים, עוגיות, עוגות, סתם נשנושים דוחים.. באמת שאני לא מפלה אף סוג של פחמימה... כולם מתיישבים לי יופי בבטן ובישבן ומעלים אותי במשקל בעקביות. ומשהו קרה לי השבוע כשהתחלתי להסתכל על קצובת הפחמימות השבועית שלי... פתאום הסלחנות שבה התייחסתי לחריגה פחמימתית מובנת מאליה בשישי ואז גם בשבת ואז גם בעוד שקר כלשהו באמצע השבוע התחלפה בתחושת אחריות אמיתית למה שנכנס לי לפה! פתאום קלטתי כאילו על מה מירי מדברת.. על כמה קלוריות צריך להפחית מהתפריט בשביל לרדת קילו שלם!!! אז עכשיו כל יום קשור באחר.. פתאום שלישי וחמישי מאוד קשורים לשני ושישי.. כי כולם ביחד מתחברים לשבוע שלם שאו שעשיתי בו דיאטה ושמרתי או שלא! יש באמצע.. אבל האמת? נמאס לי ממנו! אני רוצה לרדת! ועכשיו! אז לכל מי שקשה ותקוע ומיואש וחושב שהוא שומר אבל לא רואה לזה מימוש בשקילה - קחו דף ועט ותתחברו לעצמכם... לי זה עזר מאוד בשבועות האחרונים.. ממש שמר עלי.. הזכיר לי שחור על גבי לבן כל יום וכל לילה מה עשיתי ומה לא.. על מה נפלתי ובאיזה סיטואציות.. זה לימד אותי כמה לקחים (מי אמר תכנון מראש ולא קיבל?) ובעיקר הזכיר לי שבשביל לרדת אני צריכה קצת יותר לסגור את הפה שלי!!! שיהיה לכולנו שבוע נפלא ובהצלחה בשקילה השבועית (:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|