23/07/2013 08:20
דרך המלך Posts: 5707
|
תודה אפוש... חיכתי המון).. פיספסתי המון.... יום נפלא סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/07/2013 01:58
EFF Posts: 6397
|
סיגלי - חיכית חיכית והגעת לתובנה......אחד הדברים החשובים הנלמדים כאן במכללה של מירי הוא לאהוב את עצמנו ואת גופנו..הוא שלנו ואין שני לו - מי שלא מאמין "יש לו בעייה בעיניים" כדברי מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/07/2013 00:00
|
תודה מירוש על המילים החמות והטובות...בהחלט דימוי גוף נמוךךך . בהחלט נפרץ המחסום ומקווה שלתמיד.. נשיקות ותודה זיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 22:55
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סיגל היקרה היום בחוג שסיפרת לי על הבגד ים הייתי בטוחה שאת צוחקת עלי.... איך יתכן שאשה יפה ונשית כמוך, לא תלך עם בגד ים לים ולבריכה..... ועכשיו ששיתפת אתנו כאן בפורום אני מבינה עוד כמה עבודה צריך לעשות עם נשים כמוך, שבגלל דימוי גוף נמוך, לא הולכים לים ולבריכה עם בגד ים...... אני שמחה וגאה בשבילך ששברת את המחסום...... תהני מהקיץ עם בעליך והילדים אוהבת אותך מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 19:48
|
תודה נילוש היקרה... בגלל הבלגן שהיה בהחלט התנהגתי בשיא הטבעיות בלי לשים לב שאני עם בגד ים... )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 19:28
1103 Posts: 5022
|
סיגלוש יקירתי את מקסימה.ראשית שאפו ענק על ירידת שני הקילוגרם שנית,איזה שינוי אדיר,היסרת את הבגדים ונשארת עם בגד הים כאילו זה הדבר הטבעי ביותר בשבילך. שאי ברכה חג אהבה שמח נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 17:47
|
תודה קרולין בהחלט ביג טיים ... )) נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 17:25
קרולין Posts: 6651
|
סיגלי יפה שלי, גאה בך מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שיחקת אותה ביג טיים!!!! אחלה מ ת נ ה לחיים ת ה נ י מכל רגע בראבו על ה- 2 פחותתתת על נהדרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת נישקות ורק טוב שיהיה לך אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 15:54
|
תודה מיכלי... אכן מפגרות,שנים של פספוס של הנאה שהלכו ... עדיין קשה לי אבל צעד צעד .. .. בהחלט תחושת שחרור שלא תאמן) תודהה נשיקות
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 15:43
מיכל שרון Posts: 1318
|
סיגל איזה מדהימה את! איזה כיף שנתת לעצמך כזאת מתנה! רק לפני חודש וקצת רשמתי כאן ע להבגד ים החדש ואני זוכרת את תגובתך והנה גם את קיבלת אומץ ועשית זאת! איזה תחושת שחרור הא? איזה מפגרות היינו כל הזמן הזה שמנענו מעצמנו הנאה כזאת בגלל הבושה הא? כל הכבוד על 2 ק"ג פחות.. בתוך כל ההתרגשות והצהלה על הבגד ים כמעט פיספסתי את זה... איזה שבת נפלאה - גם מימדיון, גם בגד ים חדש וגם להגיע לשני בוקר עם 2 פחות... מחוננת!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 15:06
|
עשיתי זאת!!! אחרי 20שנה שאני על תקן שמירת חפצים בים ובבריכה,אחרי20שנה שלא העזתי לשים בגד ים ולהכנס עם הילדים למים... עשיתי זאת בשבת האחרונה! יום חמישי העזתי והלכתי לקנות בגד ים ..בחיי היה לי קשה לשחרר את הכסף ולא בגלל המחיר בגלל שפחדתי שזה יישב בארון ולא אגע בו...אחרי מס מדידות בחרתי בגד ים . יום שבת האחרון הלכנו לממדיון .. לבשתי את הבגד ים ומעליו חולצה ומכנס.. שעה ראשונה בממדיון ואנוכי עדיין עם הבגדים.. פתאם הרגשתי איך אני מורידה חולצה .. צעד ראשוני... לקח עוד קצת זמן והורדתי מכנס... וואו אף אחד לא יכול להבין אותי.. מבעד למשקפי השמש מתבוננת מי מסתכל עליי ..ובעצם אף אחד ובכל זאת לא שלמה עם עצמי... עד שנכנסתי למים וצעדתי עם הבגד ים לעבר הבריכה לקח זמן רב..ושנכנסתי כל כך נהנתי כך כך התאכזבתי ששנים של פספוס אני שומרת על החפצים ולא נהנת ועוד חוזרת עם מיגרנה הביתה... הפעם בפעם הראשונה פרצתי מחסום קשה מאד אצלי ונהנתי מאד ולא רציתי לצאת מהמים....אפילו חזרתי בלי מיגרנה.. באותה שבת היו מכות בממדיון (תראו בוואלה)ממש לידינו בין צוות עובדים סודנים לאורחים סודנים ..עם זריקת כסאןת ואבנים ומה לא..הם היו באמוק רציני שהיה מפחיד מאד..ובתוך כל המהומה המפחידה הזאת קמתי מהכסא ואני צורחת שמישהו יבוא מהאבטחה ובעצם לא שמה לב שאני בבגד ים מתהלכת בחופשיןת בבריכה .. אחכ בבית בעלי אמר לי שהוא פשוט נהנה לראות אותי בתןך כל המהומה בטבעיות כאילו אני לא בבגד ים ומדברת עם האנשים בלי בושה... וואו אני עדיין לא מעכלת ואני יודעת שהרבה יגידו אפשר לחשוב ויש מלא שמנים שמסתובבים כאילו דוגמניות... לי היה קשה,עדיין קשה..אבל את הצעד הראשוני עשיתי בשבת... יודעת שבפעם הבאה יהיה לי שוב קשה אבל אצליח.. כן אני בהיי... בהיי מטורף כי מבחינתי זה הישג ענקי יותר משתי קילו שירדו היום... זה ההישג האמיתי שלי! חייבת לציין שבעלי לאורך כל השנים לא נדנד לא לחץ לא דיבר.. הוא ידע שזה יבוא ממני ולבד.. זו המתנה שלי לטו באב לעצמי..האומץ לפרוץ מחסום של 20שנה בדיוק... יום נפלא סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|