24/07/2013 08:16
אשירה Posts: 4292
|
אלופה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/07/2013 20:20
toly Posts: 898
|
תודה לכולכם והמשוב על המתנה וזר הבלונים הגיע הן מהחברה והן מהבעל המקסים שלה "השתגעת את הורסת לי את הדיאטה....(החמוד במרתון ירידה לקראת חתונת בתם הבכורה בעוד חודשיים) "מותק אתה לא חייב לחסל את הברבור הוא נועד לאשתך והילדים....השבתי לעו"ד היקר והראיות לא יעמדו לזכותך בבית המשפט אך מאחר ואינני עדה לאכילתך הינך חף מפשע) ואז סיפרתי לו את איפוקי בשוקולייה הוא היה מאוד מופתע והבטיח גם ליישם (הוא אדם מאוד נחוש ואמבציוני בכל מישורי החיים) ומילה שלו זה ביצוע אז אם הצלתי עוד שמנמוד טוב לב מטביעה בשוקולד-דייני ויש לי עוד כוכב בגן עדן)אני אגב שידכתי ביניהם כשהיינו סטודנטים יפים צעירים וחטובים....היא נשארה פצצה הוא פיתח טלייה יפה) אך הוא באמת משתדל ועושה מאמצי על וכל הכבוד לו וגם לה על תמיכתה בבעלה והפרגון הרב שהנני מקבלת ממנה על הירידה בתור חברה וכמובן שאיראה פצצה בחתונת בתה היקרה שאני מאוד מתרגשת בשבילם. שבוע נפלא טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 04:42
dany Posts: 19819
|
נפלא, נפלא,.................. מחיאות כפיים סוערות וארוכות. וכל כך יפה סיפרת את הסיפור ממש ראיתי אותך מתרוצצת בחנות............ כמו עמי ותמי בבית המכשפה בטוחה שחברתך תהייה שמחה מאד במתנתך, מה גם שביתה מלא בילדים כך שיש מי שיהנה מה"אוצר". (מקווה שיש לו את כל אישורי הכשרות)......... וזה מזכיר לי שבטיול האחרון שלי באיטליה ביקרנו בבית חרושת לשוקולד "באצ'י" ואף אני הייתי מחוננת ואפילו לא טעמתי מהשפע שהציעו לנו שם........ הלוואי והייתי מחוננת גם במקומות אחרים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 00:22
EFF Posts: 6397
|
טולי..אין דבר יקר יותר מכיבוש היצר..חזקי ואימצי !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2013 00:15
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יקרה סיפור מדהים ומרגש במיוחד על כוחה של שליטה, וגם מים באבן עושים חור..... גאה בך מאד ואוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2013 21:08
toly Posts: 898
|
מירי יקרה היום באמת הבנתי מה המשמעות להיות חניכה של מירי ושאולי באמת השנה אני עולה כיתה ומפנימה את האימרות והתובנות שלך ומעשה שכך היה: מחר חברה מאוד טובה שלי ואישה טובת לב ומיוחדת במינה חוגגת 50 שנות חיים וזה בדיוק גם ערב ט"ו באב שחשוב מאוד לאנשים דתיים והיא במקרה גם כזאת. אז במסגרת ההפתעות שתוכננו ברמת שב"כ עם בעלה היקר ו5 ילדיה החלטתי לקנות לה גם משהו שהיא מאוד מאוד אוהבת ויכולה בכייף להרשות לעצמה עם הגוף החתיכי פצצה שלה(לא להאמין שהיא אחרי 5 לידות ורצה כל יום 5 ק"מ לפעמים גם 10 .....רק מלכתוב זאת אני מזיעה) המשהו הזה קוראים לו בסינית: ש ו ק ו ל ד אוף קייצר נכנסתי היום אחה"צ לחנות מסויימת ומיוחדת לעשיית שוקולד בעבודת יד כאן המקום להעיר ולהסביר שאני לא ממש משוגעת על שוקולד ואינני מתחסדת ומאז שאני אצל מירי לא נכנס לביתי אפילו גרגיר של פרה אדומה של עלית שאם אני כבר טועמת פעם בשנה קוביה זה שוקולג פרה מריר ויכולה להעביר אותו שעה מצד לצד. אך היום חברל'ך נכנסתי לא סתם לחנות שוקולד הגעתי לחוויה מהסרטים קודש הקודשים של השוקולייה.....שומו שמיים וארץ וורשה רק לראות את עיניו הנוצצות של בעל החנות עת הסברתי לו על יצירת הפאר המיוחדת שאני מחפשת ואת שלל הפרלינים המעוצבים והמארזים המיוחדים רק מזה אפשר להפוך בן רגע למכורים ומסוממים לשוקולד רמי השוקולייר שהגיע לתחום בכלל מענף ההייטק הציג בפניי בגאוות יחידה של מקצוענים מספר אופציות יחודיות את כולן אהבתי אך לא ממש התחברתי עד שששששששששששש קלטה עיני בפינת החנות יצור מרהיב עין: בפינה מרוחקת ניצב לו ברבור צחור ולבן כולו מרקם טהור וזך משוקולד לבן... את זה! רמי בבקשה אותו אני רוצה.....יש לך טעם ועוד איזה טעם תרתי משמע..... רמי החל למלא את הברבור המדהים בשלל פרלינים כהים ומתוקי שוקולד נוספים הכל עבודת יד ואני כולי מתרגשת מפאר היצירה והיצירתיות של השוקולייר פשוט לא ניתן לתאר במילים את חדוות החוויה וכאן מגיע רגע השוס:נשארו כמה בחוץ תטעמי חמודה או לארוז לך הבייתה? תודה רבה מירי לא מרשה...אני בגמילה..... אני פשוט הייתי בשוק מהמילים שנפלטו לי...מואה וורשה לא טועמת בון בון בחנות כל כך מיוחדת? אפילו לא פרלין אחד??? צריך דחוף לאשפז אותי) אחרי שהברבור נעטף באריזה מדהימה כולל לב קטן גם הוא משוקולד שהודבק על מצחו וסרט וורוד מדהים מסביבו (וורשה הפקות שוקולד שלום,,,, הובא ברוב הדר למקרר שלי עד מחר נשמתי לרווחה הוצאתי לי פלפלים קטנים ומתוקים עם קרם גבינה 5% לארוחת ערב ואז הבנתי שסוף כל סוף אחרי 4 שנים עם מירי אני מתחילה להפנים באמת את התהליך השיטה כוחה של מסגרת ויתור איפוק ושאני שולטת באוכל ולא הוא בי. אז נראה לי שהשנה אני עולה כיתה בבית ספרה של מירי בלקין. הברבור מוסר לך ד"ש יקרה שבוע מבורך ומוצלח לכולנו באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|