22/07/2013 04:27
dany Posts: 19819
|
החלמה מהירה ובשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2013 12:36
toly Posts: 898
|
שכחתי דבר מה חשוב מבית היוצר של יפן למי שנוטל אנטיביוטיקה מכל סוג חשוב ליטול במקביל פרוביוטיקה יותר ויותר רופאי משפחה מודעים וממליצים על מנת למנוע נזק לפלורת המעיים (יש גם חיידקים טובים החיוניים לעולם התחתון... למי שמרגיש חלושס לאחר אנטביוטיקה ורוצה להיות נמרץ ומחוזק: פטריות שיטאקי עד היום ניתן היה למצוא רק מיובשות בחנויות טבע בחמישי האחרון גיליתי שיש גם מיובשות והידד לשופרסל:גם טריות :טעמן נפלא לאחר בישול ואפשר לשלבן בכל מאכל מאוד מחזקות מערכת חיסונית ובשילוב עם פטריות פורטבלו וחורש בתוך חביתה גב' זליבנסקי הפכה אמש לפופאי....) העיקר בריאות חוסן וחיוך שבוע נפלא טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2013 12:20
toly Posts: 898
|
אפילה יקרה שפע של בריאות והחלמה מהירה כמי שחוותה זאת ועדין משתעלת שיעול של בית האופרה מורונה) הנה מספר נתונים וטיפים העשויים להקל על החולי : 1 יש כעת אפידמיה של שפעות ואנגינה(דלקת אף גרון קצת חןם כאבי שרירים) המתרחשת דווקא בקיץ בשל מיזוג נוןסטופ וחוסר איוורור של חדרים בעבודה בבית וחמור שבעתיים נושא ההדבקה בבתי חולים וחדרי מיון אז להשתדל לפחות בבית לפתוח חלונות ולאוורר כמה שיותר 2 שום פטרוזיליה פלפל אדום ושמן זית: בתור אוכל נפלא כמה שיותר פטרוזיליה טרייה ושטופה היטב בסלט או כשתייה- הרבה ויטמין סי סי סי וברזל המחזק מערכת חיסונית שום טרי: מחסל מיקרובים אנטיספטי :מי שיכול לחתוך על הבוקר ולבלוע כמו כדור-אמיץ ומבורך: עושה פלאים לגוף בדלקות ולא לא להספיג בדבש-זה מעדן שנועד רק לרזים אך אפשר לנסות עם שמן זית פלפל אדום תמיד טוב לאכול וגם מחזק מאוד מערכת חיסונית 2 יש הטוענים שבזמן אקוטי של נזלת וליחה רצוי להוריד לכמה ימים מוצרי חלב למעט יוגורט ביו לשיקול דעתכם- לי זה עזר אך גם כך אני מסוכסכת מזה תקופה ארוכה עם שולה ועדנה פרות הבשן....) 3 המצאת המאה:מלבד הסטרואידים שקיבלתי לאף המליץ לי רופאי היקר מא.א.ג לקנות תכשיר הנקרא:ספריי מי ים זה עזר יוצא מן הכלל ועדיין מאוד עוזר ובשקט אוסיף ואומר שיותר מתכשיר הסטרואידי לאף קטן המייצר תרכובת מסחרית בנפח של סטארט אפ עולמי) והכי הכי חשוב מה שלמדתי ב3 שבועות האחרונים:לנוח ולגלות סבלנות וסובלנות כלפי עצמי וכלפי הגוף וזה הכי קשה לבנות מזל בתולה הפעלתניות והחרוצות שלא תמיד מכירות את המושג:מנוחה ופינוק הרבה בריאות יקירתי ושפע של אנרגיה טובה ומחוייכת חיבוק טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2013 11:48
1103 Posts: 5022
|
אפי יקירתי מה לעשות החיידקים לא מבדילים בין הקיץ לחורף חחחח החלמה מהירה ובריאות טובה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2013 14:20
חיוך מהלב Posts: 1125
|
יקירתי, תהיי בריאה ובמהירה. שולחת לך אהבה וחיבוק לקראת השבת - חנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2013 13:20
EFF Posts: 6397
|
עם נזלת, שיעל, כאבי גרון..בקיץ ???למה ??? היינו בהיכל התרבות בראשון והיה קור בלתי נסבל מהמזגנים..הרגשתי שאני מצטננת..אשר יגורתי ארע..לא זכור לי שאי פעם הייתי מצוננת בקיץ..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|