19/07/2013 09:29
חיוך מהלב Posts: 1125
|
חשבתם פעם על זה? תארו לכם סיטואציה שבה היינו מקבלים היתר לחטט בפחי הזבל של האנשים. אפשר ללמוד כל כך הרבה על זה. מה אורח החיים שאנשים מקיימים? מה הם זורקים??? למה? אפשר לבנות על זה ממש מחזה לדעתי. לא רק מה הם זורקים ומכאן מה הם אוכלים, אלא גם כמה, בקיצור מי שבהחלט לא נותן לעצמו דין וחשבון על מה כמה ומדוע? זה המקום. אני לעיתים מדמניינת עצמי אולי על הבמה, מקבלת את הרשות לחטט בפחי זבל והעלילה שלי למחזה כבר כתובה ממש. אני יכולה לבנות דמויות ממה שאני אמצא, יכולה אפילו אולי לראות מה ה"שריטות" של האנשים, לפי מה שזרקו ובאיזה מצב, והדמיון שלי מוביל אותי... הרי על במה אפשרי הכל לא? אפשרי גם לראות האם אדם מסויים באמת הפך עצמו לפח זבל של ג'אנק פוד, האם הוא מסודר בדרך כלל, (ממחזר ובכך חושב על החיים של הדור הבא למשל??) האם אמצא למשל הרבה שרידי ירקות/פירות, האם אמצא בפח הזבל למשל קרטונים של אוכל שפג תוקפו, כי אותו אדם לא אכל את הג'נק ואם הגיע אליו הוא טרח לזרוק אותו??? ואז אוכל ללמוד על האופי החזק שלו??? אולי אראה כיצד מישהו באמת מסודר, הפח שלו גם כן מסודר כדבעי עם שקיות סגורות הרמטית כדי שהזבל לא יצא ויסריח, (התחשבות באחרים) אוכל לראות לפי הקרטונים האם הוא מזמין אוכל דרך האינטרנט ואז יש לו בקרה מסויימת על מה הוא מזמין ולפעמים אוכל למצוא בזבל אפילו רשימת קניות שנזרקה עם הפח....האם אמצא בפח הזבל גם פרחים שנבלו והלה הביא לאשתו, ובאיזו תדירות, (למשל אבי ז"ל קנה לאמא פרחים לכל יום שבת) זה היה מרנין נפש בהחלט ואהבתי את זה מאד. לאמי היו נוצצות העיניים לקראת שבת גם אם לא היינו דתיים.....בקיצור כתבתי את הכל בלשון זכר אבל כל אחת וכל אחד יכול לקחת את הנושא לכיוון כלשהו וימצא כר פורה לבנות דמות של מישהי? זהו חלקתי עימכם את מחשבותי שכמובן יש בהם הרבה בנושא אוכל אבל לא רק כידוע. אנו זורקים גם קרטונים של מה שאנו קונים לבית כל מיני מכשירים, וגם יש כאלה שזורקים בגדים/ חפצים ישנים לפח הזבל, למה? אפשר הרי לתרום אותם לנזקקים.הרגלים וגם מחשבה מאחוריהם והכל הכל בפח זבל. שתהיה לכולנו שבת שלווה והרמונית באהבה רבה
-- hs
|