19/07/2013 00:17
EFF Posts: 6391
|
מצרכים 1/2 ק"ג בשר בקר רזה 1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה 2 בצלים גדולים 2 כפות שמן 1/2 כפית מלח 1 כפית פלפל שחור 2 כפות מים
אופן ההכנה טוחנים את הבשר במטחנת בשר ומעבירים את הבשר לקערה גדולה. קוצצים את עלי הפרוזיליה,מגררים את הבצל במגררת גסה או קוצצים,ומוסיפים את השמן,המלח,הפלפל והמים.מערבבים היטב עם הבשר עד לקבלת תערובת אחידה. צרים קציצות שטוחות בידיים משומנות(1 כף תערובת לקציצה)וצולים את הקציצות על גחלים או בגריל בתנור
|