24/09/2010 08:22
dany Posts: 19819
|
ברכה יקירתי אין נכון ולא נכון, כל אחד בוחר להתמודד בדרכו שלו... אי אפשר שכולנו נהיה העתקים אחד של השני!!!!!!!!! ודווקא ממרומי שנותינו אנחנו כבר יכולים לדעת מה טוב לנו ומה בפירוש רע ומזיק לנו...... ולא להיכנס לאותם בורות בדרך שרק מורידים אותנו ומפילים אותנו עמוק יותר!!!!!!! מקווה שהימים האלו עוברים עליך בניחותא...... שאת מספיקה לעשות את אשר תכננת לך.......... ואם לא גם טוב!!!!!!!! רק בלי לחץ... שבת שלום יקירתי נשיקות דני ברכההרשקוביץ כתב:
היי שאפתנית, אני מאוד שמחה בשבילך ואולי אפילו "טיפה" מקנאה.
היכולת לחולל שינוי התנהגות הינו באמת קודם כל ההכרה וההחלטה, אולם צריך בשביל זה גם אופי ואישיות בעלי מסוגלות לעשות זאת.
אני , למשל, למדתי עם השנים על עצמי, שכאשר אני מנסה לעשות שינוי שהוא לא תואם את אישיותי, הדבר רק גורם לי ללחץ נפשי, לרגשי אשמה, לחרטות, ולנבירת יתר במעשי ובסוף אני מרגישה הרבה יותר גרוע מאשר הרגשתי לפני השינוי שעשיתי. ומאחר והבנתי בעקבות כך שישנם דברים שקשה לי לשנות באופיי מצאתי את הדרכים שלי להתמודד אתם: או לעקוף אותם, או להימנע מראש להיכנס למצבים האלה או במקרה הגרוע ללמוד לקח לגבי העתיד, לשתף פחות אנשים מסוימים בחיים שלי ולבחור לשתף רק אנשים שבאמת תומכים, מפרגנים ורוצים את טובתי.
סיפרתי כל זאת לא כי אני חושבת שזו הדרך האופטימלית אלא בגלל שאני יודעת שהרבה שמנמודים מתמודדים עם בעיות דומות ואולי אני יכולה לעזור במשהו למישהו שקשה לו לעשות שינויים דרסטיים.
אני שוב מברכת אותך ומאחלת לך המון המון הצלחה ושתראי רק ברכה בדרכייך!!!
באהבה,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2010 14:28
רבקה Posts: 8411
|
EFF כתב:
יש מירי לצידנו....
כשמירי בשטח - אל תהיה במתח חג שמח ולכולנו שליטה מלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2010 09:30
דפי Posts: 1126
|
אכן מירי וכל הבנות אני מרגישה שהפעם נעבור כולנו ביחד את תהליך ההרזיה בהצלחה. חג שמח דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 23:01
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אפי יקרה תודה על הפירגון ואכן כולנו ביחד זה כח. ובלי נדר החגים יעברו בשלום, ובכוחות מחודשים איש איש אחרי החגים ימשיך עם אתגר ההרזיה. חג שמח אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 09:19
רייצ'ל Posts: 1323
|
אפי את כל כך צודקת שיהיה לך חג שמח רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 08:53
אסתי ברוך Posts: 1317
|
אפיל'ה את נהדרת גמר חתימה טובה!
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2010 14:52
קרולין Posts: 6651
|
אכן כן אפי יקירתי ...מירי אל תתיאש!!!!!!! מזללללללללללללללללללל גדולללללללללללללללל שאנחנו במסגרת וביחד בתהליך.
נשיקות
אוהבת
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2010 13:45
שאפתנית Posts: 8392
|
ברכה יקרה, עצם העובדה שאת כבר יודעת כיצד להתמודד עם מצבים מסוימים זה שווה את הכל. שינוי הוא לא תמיד הפתרון המתאים ואצלך זה אכן כך. את לא בנויה לשינויים אבל את בהחלט יודעת להתמודד עם המצב וזה לא פחות חשוב!!! בהצלחה גם לך יקירתי והלוואי שלא נצתרך להתמודד עם מצבים לא נעימים בחיינו. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2010 12:07
אשירה Posts: 4292
|
היי שאפתנית, אני מאוד שמחה בשבילך ואולי אפילו "טיפה" מקנאה.
היכולת לחולל שינוי התנהגות הינו באמת קודם כל ההכרה וההחלטה, אולם צריך בשביל זה גם אופי ואישיות בעלי מסוגלות לעשות זאת.
אני , למשל, למדתי עם השנים על עצמי, שכאשר אני מנסה לעשות שינוי שהוא לא תואם את אישיותי, הדבר רק גורם לי ללחץ נפשי, לרגשי אשמה, לחרטות, ולנבירת יתר במעשי ובסוף אני מרגישה הרבה יותר גרוע מאשר הרגשתי לפני השינוי שעשיתי. ומאחר והבנתי בעקבות כך שישנם דברים שקשה לי לשנות באופיי מצאתי את הדרכים שלי להתמודד אתם: או לעקוף אותם, או להימנע מראש להיכנס למצבים האלה או במקרה הגרוע ללמוד לקח לגבי העתיד, לשתף פחות אנשים מסוימים בחיים שלי ולבחור לשתף רק אנשים שבאמת תומכים, מפרגנים ורוצים את טובתי.
סיפרתי כל זאת לא כי אני חושבת שזו הדרך האופטימלית אלא בגלל שאני יודעת שהרבה שמנמודים מתמודדים עם בעיות דומות ואולי אני יכולה לעזור במשהו למישהו שקשה לו לעשות שינויים דרסטיים.
אני שוב מברכת אותך ומאחלת לך המון המון הצלחה ושתראי רק ברכה בדרכייך!!!
באהבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 21:58
|
תודה ברכה, אכן אני מרגישה שאני עושה את הדברים הנכונים והשינויים במספר תחומים אכן מבורכים. הדרך כמובן עם עצמי עוד ארוכה אבל לפחות עליתי על המסלול הנכון. אני מקווה שהשנה אצליח להשיג תוצאות יפות בירידה במשקל וכמובן להמשיך ולבנות את האני שלי. להשקיע בעצמי ולהתחזק. אכן אני שואפת להגיע כמעט לשלמות ולעשות את הכי טוב בשביל עצמי וכפועל נגזר גם בשביל משפחתי. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 18:54
אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית יקרה, ניכר בדברייך שאת ממש מצליחה ליישם בפועל לא מעט, לא סתם בחרת בכינוי שאפתנית, הדבר החשוב הוא שתרגישי טוב עם עצמך ושתהיי שלמה עם עצמך, אם הרגשתך היא אכן כזו סימן שאת עושה את הדברים הנכונים ולא חשוב מה יגידו אחרים.
עלי והצליחי,
באהבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 07:29
|
מירי מבחינתי היא המתנה העצומה שקיבלתי לעצמי. השינויים וההחלטות שקיבלתי השנה נעשו בזכות מירי, השפעתה החיובית עלי גרמה לי להיות יותר אסרטיבית ולא רק לקבל החלטות אלא ממש ליישם אותם ואני מאושרת על כך שסוף סוף הוצאתי דברים אל הפועל. אני נשארת צמודה למירי ואליכן כי רק דברים טובים יוצאים לי מזה.. יש אנשים שיגידו שאני עקשנית אבל אני אומרת לעצמי שאני נחושה והחלטית!!!! (למען האמת כבר לא איכפת לי מה חושבים - וגם זה בזכות מירי) שאפתנית
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 07:17
dany Posts: 19819
|
מירי לצידנו אך כוחותינו שלנו איתנו ומי גדול מאיתנו ????????????? אף אחד!!!!!!!!!!! המון המון הצלחה בנות יקרות ויש גם בנים יקרים.... שנה חדשה , החלטות חדשות, הבטחות חדשות, אמן נעמוד בכולם נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 06:31
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אכן יש מירי ואל נא נתייאש נשתדל נעשה והכח יהיה בסדר שבוע נבורך לכולם ומוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|