28/07/2013 01:24
יולי Posts: 754
|
היי קרן, אכן כל מילה נכונה. אכן אנחנו ברות מזל כי המסגרת זה לא דבר מובן מאליו. בתהליך יש הרבה אנשים שנשברים מסיבות שונות..בעיקר כי מוותרים לעצמם מתירוצים שונים, לעיתים חוסר פרגון לעצמם או חוסר פרגון בבית....וזה עצוב שזה קורה..שמעתי וראיתי הכל..אני שמחה שאני כאן כבר מיולי 2005 שזה 8 שנים..ואיך שהזמן טס..כאילו אתמול נרשמתי..ותמיד לומדים משהו חדש..ההרצאות לעולם לא נשמעות אותו דבר תמיד יש בהן קסם מיוחד, חדשנות, עניין, הומור ...בקיצור...מה אפשר יותר לבקש (כמובן..להיות רזות יותר..ברור..ללמוד לאהוב מה שיש ולשפר ולהשתפר כל הזמן בקצב שלנו..ככה הכי טוב..וכמובן בריאות ואושר..אבל גם את זה אנחנו לומדות כאן בפקולטה של מירי..ממש כך..וזה כיף ומזל גדול) גם בתוך המסגרת אנחנו לפעמים מוותרות לעצמנו "מעגלות פינות" שנוח לנו (אני ככה לפעמים) יחד עם זאת..כל הזמן כמו שעון להגיע להרצאות מעניינות, מלאות בהומור, חוכמת חיים, והמון טיפים להרזייה ואיכות חיים...ממש בית ספר לחיים ועם כל עיגולי הפינות למיניהן..........מזל גדול שיש לנו את מירי והחוג.. קרן יקירה, כל מילה שאמרת..נכונה.אני מחזקת את ידייך..חוצמיזה שאת כותבת מעניין ובצורה קולחת וכיף לקרוא.. לילה טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 19:33
dany Posts: 19819
|
אכן בר מזל הוא זה שיודע לנצל את מה שיש, לא בוכה ולא מקטר, אלא משתמש בכלים שניתנו לו בכדי למקסם את האפשרויות ולהצליח. תודה מתוקה על הפוסט, וכנראה באמת לא ראיתי אותו בזמן אמת. שבוע נפלא ונשלטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 19:09
toly Posts: 898
|
לבקשתה של מירי הנה שוב הפוסט של קרנושה תיהנו טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 13:34
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה אהובה ויפיפיה תודה על פוסט מדהים אוהבת אותך יקרה להתראות שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 13:34
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה אהובה ויפיפיה תודה על פוסט מדהים אוהבת אותך יקרה להתראות שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 12:47
toly Posts: 898
|
קרנושה תודה רבה רבה על ההקפצה באמת פוסט מהנשמה -גדולה את בכתיבה איזה מזל שיש לנו גם אותך פה עימנו הפוסט הזה בשילוב ההרצאה של מירי ששמעתי היום השיבה חיוך לעיניי ולשפיות של הלע. תודה שוב ושרק יהיו לנו רגעי אושר ושמחה בלב ובקיבה כל יום הוא מיוחד בפני עצמו וכל יום שעובר בשליטה על הלע=נס מיוחד ומופלא וניסים קורים..... המשך שבת רגועה ומשובחת טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 11:02
קרנושה Posts: 3420
|
טולי, מקפיצה למענך..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2013 12:22
קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפתי כל מילה בסלע😃 לאב יו קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2013 12:09
|
תודה רבה יקירות♥שפר עלינו המזל... עם כל התלאות ננצח את המשקל ונגיע ליעד המיוחל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2013 09:20
IRIS Posts: 753
|
צודקת בכל מילה. קרנושה מזל גדול שאנחנו כאן ומגיעים מדי שבוע לשמוע את היחידה במינה ומקבלת בתהליך הדיאטה עוד מלא תובנות בכל התחומים בחיים. מזל גדול באמת ואנחנו זכינו. יום נפלא נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2013 08:02
דרך המלך Posts: 5707
|
וואו ואוו קרנושה היפהההה מתחברת לכל מילה ומילה בפוסט המדהים שלך... ... נשיקות מקסימה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2013 07:47
אשירה Posts: 4292
|
ואיזה ברי מזל אנו שיש לנו בפורום ילדה כל כך יפה בעלת נשמה של זהב המפיצה אור וטוהר סביבה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2013 12:59
|
איזה מזל שכולנו שונים וכל אחד הוא אינדווידואל. איזה מזל שכל בני האדם ניחנו בחוזקות וחולשות ויש במי להיעזר בעת הצורך, יש מי שישלים אותנו כאן וכאן... איזה מזל שכל אדם הולך אחר החלומות שלו ויודע וכיצד להתמקצע במה שהוא אוהב ונכון לו, איזה מזל שכל בעיה נפתרת כשייש בעל מקצוע מהימן, מנוסה וכזה שיכול לחייך אליך כשאתה בסרט הכי גרוע של החיים שלך. איזה מזל על היכולת לקום בבוקר ולדעת מה אנחנו הולכים לעשות היום ומה לא... ואיזה מזל איזה מזל?!
ואני כבר כתבתי ועוד אכתוב המון כי אני מרגישה ברת מזל. שייש לי מדריכה מנהיגה...ושייש לי בית ספר לחיים בו מתמודדים כל האנשים האינטילגנטיים המוכשרים, היפים והאמיצים, המבוגרים והצעירים עם המשקל ועם כל הנספחים שלו.. ואיזה מזל שייש לנו את כללללללל הכלים לפתור ולשפר ולשנות ולהיות מאושרים יותר. איזה מזל כל יום שלישי שלי על המסגרת, המקום שמניע אותי לשינוי, לצמיחה, לנקודת מבט חדשה ולהתבוננות מול הראי על עצמי בכנות מוחלטת עם עצמי, עם בגדים או בלי בגדים-זו מי שאני. מכאן והלאה יש רק מה לשפר, לאט או מהר, זה לא משנה, העיקר הברכה הגדולה, על המסגרת הזו עם מירי שלנו♥
ואף אחד לא יבין, או מבין את המילים מלבדכם כי זר לא יבין זאת, אבל אני, קרן, יודעת התמודדות מהי ומרגישה פשוט ברת מזל, על מסגרת שהיא כבר מזמן לא דיאטה אלא החיים שלי, היומיום ורגע עוקב רגע, לחלקים שאני פחות חזקה בהם שיקחו אותי למעלה גבוה גבוה לאלו שאצטיין בהם. והשמיים, גם הם לא הגבול. וכשהמח יצירתי ומלא בדימיון, כל שנותר הוא להפעיל את מנועי כח הרצון, להרים הילוך גבוה להצלחה ולהגשמה מתוך מקום שמגיע לי ולא מתוך חולשה.
מירי שלי...אין ולא יהיה כמוך או עלייך. את ה-מנהיגה ואת מנצחת אדירה על התזמורת שלך. ואיזה מזל...על שייש לנו אותך♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|