22/07/2013 00:26
EFF Posts: 6391
|
שמחה נחושקה שנהניתם !!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2013 20:33
נחושה Posts: 6982
|
העוף בשום מעולה !!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2013 20:33
נחושה Posts: 6982
|
העוף בשום מעולה !!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2013 21:42
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ750 קקל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2013 18:11
אשירה Posts: 4292
|
נשמע אחלה, תודה.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2013 16:19
EFF Posts: 6391
|
4 כרעיים נקיים מהעור לצפות אותם טוב בפפריקה מתוקה 2 כפות שמן זית 2 ראשים של שום, מפורקים לשיניים. אין צורך לקלף! בסיר נמוך ורחב נוצנים צריבה קצרה לכרעיים המצופים. מוסיפים את כל שיניי השום, מנמיכים ללהבה הקטנה ביותר, מכסים ומבשלים כשעה וחצי. חשוב מאוד במהלך השעה הראשונה (לפחות) לא להרים את המכסה. מכיוון שלא מוסיפים נוזלים חשוב שאלה שנוצרו לא יתאדו בפתיחה. העוף יוצא רך ומדהים...ובאמת בלי כלום עבודה. בתאבון....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|