24/09/2010 07:23
dany Posts: 19819
|
יוני אתה ממש לא צריך לבקש סליחה רק היה מוזר ושמחה שנפתרה התעלומה שבת שלום ושוב גמר חתימה טובה מכל הלב דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2010 14:54
קרולין Posts: 6651
|
יוני יקירתי, אתה בן אדם מקסים.
ריגשת אותי בדברייך.
גמר חתימה טובה לך לליאת ולשיר המקסימה.
נשיקותתת
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 14:41
yonim Posts: 76
|
דניאלה,
אני חושב שפתרתי את התעלומה.
הגבתי לתגובה הראשונית שלך, ואז מחקתי את התגובה שלי, וזה גרם למחיקת התגובה שלך גם....
סליחה לא בכוונה.
-- אנשי מחשבים הם כן בני-אדם!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 10:17
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יוני המדהים והמרגש אתה חייב להיות איתנו בפורום לעיתים קרובות יותר....דש ואהבה לכולכם שלכם מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 08:52
סיסי 17 Posts: 618
|
מקסים אהבתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 07:29
|
שאפתנית כל הכבוד רצת כבר קדימה שנה נכון שוב נופל על שיששבת רק מבחינה התאריך הגרגוראני זה כבר יוצא באוקטובר .... יהיה עוד יותר נוח!!!!!!!! ומשאלת הלב שלך שיהיו אנשים נוהגים אחד בשני בכבוד ובנימוס הלוואי שתתגשם ועוד בדורנו דובונית ויוני אני עדיין זוכרת את הימים שכן היו מדברים על בתי הכנסת ועל המתפללים........ דברים נשברו קשה מאד אחרי מלחמת יום הכיפורים ולדאבוני לא חזרו להיות מאז יותר כפי שהיו....... ועדיין אין לי מושג לאין נעלמה התגובה הראשונה שלי ליוני גמר חתימה טובה והמון המון הצלחה בשנה זו........... אמן!!!!!!! דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 07:05
שאפתנית Posts: 8392
|
ביום כיפור אכן הרחובות הומים ברוכיבי אופניים בכל הגילאים אבל לקראת תקיעת השופר שנועלת את יום הכיפורים אפשר לראות כיצד חילונים נקבצים לצד דתיים וכולם מתרגשים לשמוע את תקיעת השופר. כנראה שבכל זאת זה עושה משהו לכולם. איש איש בדרכו יבחר העיקר שישאר בן אדם ובזה אני מתכוונת שכל אחד יחיה את חייו כראות עיניו רק שישאר בן אדם וינהג בכבוד ונימוס לסובבים אותו. המעשים שלנו נמדדים כל השנה ולא רק ביום כיפור. הלוואי ויום כיפור בשנה הבאה יהיה כמו השנה, הצום היה קל יחסית עם הילדים ומזג האוויר היה נוח. דרך אגב גם שנה הבאה החגים נופלים בדיוק באותם ימים ככה שגם שנה הבאה שישי שבת יהיה לכם קל יותר, כי שוב יגיע יום הכיפורים....
שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 07:01
|
דובונית אכפת לי כתב:
yonim חמוד ברוך שובך לפורום תתחדש על התמונה החמודה תודה על מילותיך אכן בתי הכנסת הומים באנשים מכל הסוגים והמראה המלכד נראה פשוט נפלא מחמם את הלב ומרגש כאחד אין איזכור תמיד לדבר אך איש איש יודע שכיפור הוא יום מיוחד ואולי יבוא היום וסדרי החשיבות בכל מיני דברים ישתנו והכל יראה פשוט אחרת תודה על מילותיך המקסימות ומביעות הכל גמר חתימה טובה לך ולמשפחה
דני אכן הייכן הודעתך נעלמה ???
גמר חתימה טובה דובונית, ושנה טובה ומאושרת :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 07:00
|
dany כתב:
מוזר לאן נעלמה התגובה שלי?????????????? וברור יוני על מה ידווחו הכתבים על המתפללים????? כל כך לא "סקסי" אבל אופניים זאת המודה!!!!! אפילו אצלנו בטבעון ממש היה במרכז הישוב קרנבל אופניים מכל המינים והסוגים כולל בימבות שונות ומשונות... בכל זאת יש אנשים שמגיעים לבתי הכנסת לתפילות לכל נדרי ונעילה לשמיעת שופר........ ולאזכרת נשמות... גם בישובים חילוניים. ליל מנוחה דני
דניאלה יקירה,
אני יודע שיש, כואב לי שהם נשכחים.
שבוע טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 06:37
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
yonim חמוד ברוך שובך לפורום תתחדש על התמונה החמודה תודה על מילותיך אכן בתי הכנסת הומים באנשים מכל הסוגים והמראה המלכד נראה פשוט נפלא מחמם את הלב ומרגש כאחד אין איזכור תמיד לדבר אך איש איש יודע שכיפור הוא יום מיוחד ואולי יבוא היום וסדרי החשיבות בכל מיני דברים ישתנו והכל יראה פשוט אחרת תודה על מילותיך המקסימות ומביעות הכל גמר חתימה טובה לך ולמשפחה
דני אכן הייכן הודעתך נעלמה ???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 01:13
|
מוזר לאן נעלמה התגובה שלי?????????????? וברור יוני על מה ידווחו הכתבים על המתפללים????? כל כך לא "סקסי" אבל אופניים זאת המודה!!!!! אפילו אצלנו בטבעון ממש היה במרכז הישוב קרנבל אופניים מכל המינים והסוגים כולל בימבות שונות ומשונות... בכל זאת יש אנשים שמגיעים לבתי הכנסת לתפילות לכל נדרי ונעילה לשמיעת שופר........ ולאזכרת נשמות... גם בישובים חילוניים. ליל מנוחה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2010 23:47
|
תודה דניאלה. זו התחושה שלי תמיד בערב יום כיפור, בעת ההליכה לבית הכנסת. ומצד שני, הדיווחים בעיתונות על רוכבי האופניים והנוסעים לחו"ל המדווחים בדייקנות מספרית, אבל על ההמון בבתי הכנסת אין איזכור.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2010 23:24
|
ובליל התקדש חג ברחובה של עיר, הייתי מהלך בין הבתים יחידי אל מקום ההתכנסות, המפגש. ושם עטופים בלבן נצבו דבוקות דבובות כאיש אחד. ומעליהם מרעים: "כל נידרי ואסרי....". ואין הבדל, אין ההוא והזה. והרעד אוחז, וילד על אופניו ממהר ופוחז. ופעם שניה והתמונה מתמזגת, ופעם נוספת ועוד טיפת דמעה לים נמזגת. אחר החזן מכריז בפעם השלישית: "...יהון שרן" וכמטה קסם האולם מתרוקן, אך צליל התפילה עוד באוויר מתנגן. ועד לנעילה ביום המחר, יהיו שם רק המשוגעים לדבר. כך נראה היום הקדוש אצלי בשכונה, אך העיתונות לא תספר על כך דבר גם השנה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|