הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » רק לי נדמה ?- הולך ומשמין דור הנערות הצעירות

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
18/07/2013 15:11

חיוך מהלב
חיוך מהלב
נכון, לכל תופעה יש קיצוניות מצד אחד וגם מהצד האחר. כיצד להחדיר בנוער מודעות לאוכל בריא שגם יכול להיות כיפי??? את זה צריך להתחיל בגן הילדים, ובדרך חיובית. זה לא עונש לאכול ירקות. להיפך אפשרי לעשות את זה כחגיגה אמיתית ומי שהיא חכמה אמא או סבתא או גננת יכולה למצוא את הדרך היצירתית לעשות זאת. יש גם משחק משפחתי לעניין זה ששמעתי עליו. וכן, גם פגשתי סבתא שנכדתה אנורקטית וכמה סבל היא גורמת לכל הסובבים אותה. מקבלת טיפול פסיכולוני ומה לא, אפילו היתה מאושפזת ושום דבר לא עוזר למרות הבנתה את מצבה המידרדר. דרך האמצע היא דרך הזהב בכל נושא ובכל עניין בחיים כידוע. גם אני מתבוננת בהרבה בנות נוער אבל חלקן כן במודעות אוכלות לאט, ולא בולסות פיצה וכיוב,. דוגמה אישית בבית היא הדבר החשוב ביותר לדעתי ומתחילים בגיל 0-1 כבר. כלתי שאינה אוכלת כלל ירק טרי בכל זאת הרגילה את הבנות והבן להתחיל כל ארוחה עם ירק טרי ובריא. בלי זה לא מתחילה ארוחה. כמו כן, לארוחת עשר התאומות מקבלות קופסה של ירקות חתוכים בכל צבע אפשרי והן בולסות את זה..... כלומר את ההרגלים היא מקנה להן מגיל צעיר ואחיהן הצעיר גם כן, זה אפשרי וניתן לעשות לדעתי. לעיתים שיתוף פעולה של כל המבוגרים האחראיים במשפחה עוזר ועושה את שלו. אני גם מסתכלת בתאומות נכדותי ומסבירה להן וגם מראה להן שלאכול לאט זו ברכה וגם נהנים יותר מכל ביס בכל אוכל שמגיע לפינו. הן מתרגלות לחקות אותי ונקווה לטוב גם שם בארה"ב גם שם יש מודעות גדולה כיום. כי אין ברירה. מאחלת לכולנו יום נפלא של שמירה על שפיות ועל אכילה נכונה ובריאה...וכמה ביטחון מקבלים מזה.... מרגישים ממש גבורה... ויש תמורה כמובן בהמשך...

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2013 10:16

avi_i
avi_i
אני חושבת שהנושא הזה מורכב ושברירי מאד.
אני רואה את זה דווקא מהצד השני של קשת הפרעות האכילה, יש לי בת דודה בת 14 שהיא על סף האנורקסיה כלומר יש לה הפרעת אכילה היא במשקל נמוך אבל לא מתחת לקו
היא יפיפייה, מוכשרת ברמות, תלמידה מצטיינת, מדריכה בתנועת נוער, גולשת בים וחכמה שאין דברים כאלו.
לפני כמה שנים היה עליה עודף משקל של 5קג היא התחלה להקפיד על אוכל ומשם הדברים הידרדרו
אני דווקא חושבת שהלחץ החברתי הזה של הרזון המקודש והמודלים של בני הנוער גורם להם ללחצים שלא יתוארו.....
נכון צריך לשים לב להיות בריאים ובמשקל תקין אבל המסר החברתי הזה הוא מלחיץ במיוחד את בני הנוער
אנחנו בתור מבוגרים צריכים להיזהר מאד
אבי
0 קישור קבוע (Permalink)
17/07/2013 13:06

קרנושה
קרנושה
ממש כך אפוש. ראיתי ביום שישי האחרון מישהי עם שמלת מיני צמודה צמודה, היא הייתה הרבה יותר גבוהה ממני וגדולה ממני פיזית,
נדהמתי ונותרתי עם פה פעור. אין לי מושג איך מרשים לה לצאת ככה מהבית. אמנם לבוש צמוד מחמיא לאדם מלא אבל זה כבר לא מלא זה
מלא באוכל!!!! היה לי מאד עצוב לראות את זה.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/07/2013 20:37

adish
adish
חבל שבארץ אין הזנה בריאה בבתי הספר
זה היה מונע השמנה וחוסך הרבה כסף בעתיד לרופאים שיבואו אליהם ילדים חולים מאוד
0 קישור קבוע (Permalink)
16/07/2013 16:16

EFF
EFF
יצא לי להתבונן בחבורת נערות צעירות , ונדהמתי לראות את עודפי הקילוגרמים שהן נושאות עליהן...ומה הפלא? החבורה עמדה ליד פיצריה ובלסו פיצות ללא הכרה..כל כך חבל שאין מספיק מודעות..אני צופה בהנאה רבה בתכניות של ג'ימי אוליבר שמנסה להשריש בבתי הספר באנגליה הרגלי אכילה בריאים ונכונים...הוא נתקל בקשיים - אבל מתעקש וגם מצליח.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » רק לי נדמה ?- הולך ומשמין דור הנערות הצעירות

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!