19/07/2013 00:14
EFF Posts: 6397
|
חנה יקירתי....אין מחיר להישג הנפלא אליו הגעת.. ההישג הוא כולו שלך ואף אחד לא יכול לקחת את זה ממך..מנקודה זו יש לך מלוא הזכות להביט באנשים שאינם עושים דבר למען עצמם וומזיקים לגופם. כמה בטחון מעניק הישג, מטרה מושגת, מחמאה שמקבלים גם מאנשים זרים, החזיקי בהישג שלך בכוח, התמכי במירי במקסימה והתומכת ללא גבולות והרגישי גאה בעצמך !!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2013 20:51
חיוך מהלב Posts: 1125
|
רק עתה ראיתי. תודה על הפירגון יקרה יקרה. אין מה לעשות, העבודה ה"קשה" היא לשמור על ההשג אבל מהי "עבודה" לעומת איכות חיים והרגשה טובה כל יום? זה בכלל אי אפשר להסביר למי שלא היה במחוזות האפלים שבהם שהיתי יותר מידי שנים. וכן, השבריריות של ההשג לכך אני מודעת כל יום תאמיני לי. תודה לך יקרה.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2013 13:16
קרנושה Posts: 3420
|
יקירתי את עשית שינוי ועל על דרך המלך. רק זה הישג עצום!!! ולשמור על זה יהיה הישג עוד יותר עצום ואת מסוגלת!!! ואת כבר שם. כל יום תתפחי לעצמך על השכם, כי מגיע לך!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2013 14:26
|
נכון, עלינו לטפל רק בעצמנו וזה כבר עבודה לכל החיים. נכון מאד, להיות שמן הרבה יותר קשה, ולכן התזכורות האלה עושות לי את החשיבה הנכונה על בסיס יום יומי. וכי איזו ברירה יש לי?
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2013 23:17
קרולין Posts: 6651
|
חיוך יקרה, יש המוןןןןן אנשים שצריכים לעשות שינוי, שצריכים לרדת במשקל, להרגיש אחרת להתלבששש אחרת, יש המוןןןןן אנחנו מטפלים בבעיית ההשמנה שלנו , זה לא קל בכלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל אבלללללללללללללללללללל יותר קשה להיות שמן. שמרי על עצמך ועל ההישג שלך!!!!!!!!!! זה בפני עצמו לא קל בכללללללללללללללללללללללללללללללללללל לילה טוב קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2013 13:40
|
מכירים את השיר של חוה אלברשטיין " כל יום אני מאבדת בחור יפה ברחוב"... על משקל זה כל יום אני מתבוננת כי זה חשוב לי בתהליך ובדרך שאני הולכת. היום התעמלתי כרגיל בסניף מכבי ברמת השרון. כישצאתי מהשיעור עברה במסדרון אישה צעירה שנראית כמו חבית מהלכת עם בגד גוף הדוק למדי שמדגיש את העודפים בצורה ממש קשה. היא גם לבשה בגד מעל ההדוקים, צבע טורקיז וזרועותיה המאד מאד רחבות היום עטורות בקעקוע בולט במיוחד ולא עדין כלל. אני הרהרתי אחריה. ראשית לאישה הזו אין מראה בבית אחרת לא היתה מתלבשת כך ברור לא? מעבר לכך, חשבתי אם היא תרד במשקל כיצד יראו הקעקועים על הזרוע השמנה שתיהפך לרזה (אני מתפללת עבורה). אני מתבוננת ואומרת לעצמי. חבל, חבל שאין לה מראה בבית לגב' זו. היא מושכת תשומת לב ומבטים אבל בטח לא מבטים של מעריצי גיזרתה. וכמובן הלכה ישר לבית הקפה המקומי הקטן והזמינה קראוסון שמן וגדול... לא התבוננתי כיצד היא מחסלת אותו. "חנה תזכרי מהיכן את הגעת"... אולי לא היית לבושה בפרובוקטיביות כזו אלא הסתרת את המשמנים אבל כולם כולם ראו כיצד הישבן שלך הלך לפנייך או אחורייך תלוי איך מסתכלים על זה. ומעולם לא אהבת את דמותי במראה אז אבל השתדלתי ללבוש בגדים "נכונים" לגזרה כמו שהיתה לי. כמה חבל על אותה צעירה, וכמה זה קל גם להעלות אבל גם לרדת כשאת צעירה. כמה מאמץ נדרש בגילי המתקדם באמת לרדת וגם לשמור על הירידה, כמו שמירי אומרת : "אם זה היה קל הרי הייתי נעלמת" וגם אני לא נעלמת... עדיין רחוקה מכך וגם לא אהיה ממש רזה לעולם אבל.... וכן, הדברים האלה חוזרים על עצמם ואני רואה כל יום ברחוב בקניון ובכל מקום את השמנים, או הבטן הולכת לפניהם או הישבן הולך מאחוריהם, וזה לא נעים לראות וגם אם שוב ושוב אני מזכירה לעצמי זה הרי לטובתי כי האנשים האלה שאני רואה לבטח קשה להם, קשה להם לרוץ קשה להם לקום לשרוך נעליים, לעלות במדרגות, לשבת באולם לא משנה איזה, כי הם ממש דוחפים בידיהם ובזרועותיהם את היושבים לידם מכל צד, ובשבת פגשתי גבר שאני מכירה שנים אבל לא ראה אותי הרבה הרבה זמן. "אני הכרתי אותך רק לפי הקול" אמר לי. היכן החצי השני שלך? כזאת מחמאה מגבר שהוא מהשכונה, מה עוד אפשר לבקש. הוא גם מתעמל עם בעלי במכון כושר ואמר לו. "מדוע לא סיפרת לי שיש לך אישה חדשה??? איזה פירגון. ממש קדתי קידה ואמרתי לו תודה לך מקרב לב על הפירגון. שיהיה לכולנו יום בשליטה ובשמחה ובריאות
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|