15/07/2013 23:11
קרולין Posts: 6651
|
מיכל את סופר מוכשרת חייבת לעשות משהו מקצועי עם הכתיבה שלך! חייבת!! מסכימה עם כל מילה שלך, בחירות, וויתור, איפוק = ת ו צ אותתתתת בתהליךךךך וכן, לכולנו יפה יותר קילו פחות גיתי מדהים וחמותך מקסימה, וביחדדדדדדדדדדדד אתם כוח! שיהיה לכם ים של הצלחה בהמשךךךךךךך אוהבת לילה טובי קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2013 21:17
toly Posts: 898
|
תודה מיכלי נאני מכירה את האזור שגובל בפלורנטין ולוינסקי? מזמן לא הייתי שם כך שהזדמנות לשופינג של תבלינים מיוחדים וזיתי קלמטה אין על שוק לוינסקי בדברים הללו רק שקצת מסוכן עבורי כי אני מאוד מאוד אוהבת לטעום מכל תערובת מיוחדת ב"פרג- מי שלא מכיר עדיף שלא יכיר) אז תודה ואכן את וגיתי מדהימים שבוע נפלא ומשובח באיפוק התמדה והצלחה רבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2013 20:26
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכל וגיתי יקרים שניכם תותחים רציניים בתהליך ההרזיה.... מיכלי כותבת מדהים....השיתוף הכנה שלך מרגש.... ואכן על זה בדיוק אני מדברת השבוע....... ויתור, התאפקות, החמצה.... נתראה ביום רביעי , תביאי קופסה טונה לדוגמה אוהבת אותך מאד מאד וגאה בך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2013 19:03
gity1 Posts: 28
|
כל הכבוד גורי הבגרות שלך ראויה להערצה אני בהחלט מרגיש שבשבועיים האחרונים העלנו הילוך שנינו נקווה שנראה עוד תוצאות חיוביות כבר השבוע אוהב אותך מלא גיתי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2013 16:04
מיכל שרון Posts: 1318
|
הי טולי, היא קונה אותה במכולת ליד הבית.. לילינבלום 18/20 אם אני לא טועה.. 22 שקל לצנצנת והאמת? אני גם שוקלת ברביעי הקרוב לעבור שם ולקחת איזה ערימה הביתה...
toly כתב:
מיכלי יקרה
פוסט מדהים מאוד אהבתי את השיתוף ןהתרשמתי מאוד מהתרשים כל הכבוד על הבחירות שלך אגב מוכנה לשאול בבקשה את חברתך היקרה מהיכן היא משיגה טונה סיציאלנית שהיא באמת מדהימה בטעמה? לפני שנתיים נתקלתי בה בחנות טבע מסויימת ואחר כך הפסיקו להביא ומאז מחפשת אותה . מאחלת לך לגיתי ולקטנטנים שפע של בריאות ותוצאות נהדרות השבוע חיבוק טולי י
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2013 15:13
בלונדה.... Posts: 3603
|
מיכלי כל הכבוד לך!!!! שבוע טוב ומבורך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2013 15:02
toly Posts: 898
|
מיכלי יקרה פוסט מדהים מאוד אהבתי את השיתוף ןהתרשמתי מאוד מהתרשים כל הכבוד על הבחירות שלך אגב מוכנה לשאול בבקשה את חברתך היקרה מהיכן היא משיגה טונה סיציאלנית שהיא באמת מדהימה בטעמה? לפני שנתיים נתקלתי בה בחנות טבע מסויימת ואחר כך הפסיקו להביא ומאז מחפשת אותה . מאחלת לך לגיתי ולקטנטנים שפע של בריאות ותוצאות נהדרות השבוע חיבוק טולי י
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2013 13:51
מימי Posts: 117
|
ממש כל הכבוד על השיתוף המדהים של מחשבות כל-כך אינטימיות! אישית אני שמחה על מה שהחלטת בתרשים הזרימה שהכרת את גיתי-כי לי יצאו שני נכדים מהממים מזה, וכלה עוד יותר מהממת. לפעמים נראה לי שאני ה"קטנה" שצריכה ללמוד ממך דברים-וזה בסדר-כי אם הייתי מושלמת היו לי כנפיים וג'ינס מידה 38....[במצבי גם 42 היה משמח אותי מאוד]. את נהדרת עם ההחלטה לרשום מה שאוכלים, ולעמוד בזה, וכמו שאמרת: בחירה-זה שם המשחק, מזעור נזקים זה השם השני שלנו, והתאפקות: או או או או....איך שצריך לתרגל את השריר הזה. בזכות פשטידת הטונה שלך, היה לי אתמול ערב בלי פחמימות עם סלט ושמחה בלב אחרי שקילה אצל מירי, ועמידה במקום אחרי 4 ימים ברומא. כן כן רומא עיר החטאים, עם שני שמנים משני צדדי שדוגמים בכל גלידריה אפשרית, ואני חזקה כמו בטון- כי אי אפשר לאכול גם פיצה וגם גלידה שמירי מחכה לי ביום ראשון.... בקיצור: הפעם נצליח כי יש לנו תמיכה, לך את גיתי, ולי אותך!!!!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2013 11:04
נחושה Posts: 6982
|
ובדיוק על הפוסט שלך מדברת מירי בהרצאה של השבוע. לוותר...להתאפק....למזער סיטואציות דומות ולעמוד בפיתויים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2013 10:31
מיכל שרון Posts: 1318
|
פורום יקר.. אני חייבת לשתף אתכם במשהו שקרה לי בשבוע שעבר.. שתוך כדי התרחשות כבר הפוסט הזה אליכם נכתב לו בראשי (וסליחה על העיכוב במסירה.. טענות ומענות להפנות לשני ילדיי היקרים שהרבו לחלות לאחרונה ).
אתם מכירים את התרשימי זרימה האלה? אלה שמכוונים אתכם? יש סיטואציה ואז אפשר לענות עליה בכן או לא ואז יש חץ מכל אפשרות לעוד דילמה/שאלה ושוב.. כן או לא וכן הלאה? יש לכם בראש כזה תרשים? אז עכשיו שאני אתאר הכל אני רוצה שיחד איתי תציירו בראש את הריבועים והחיצים האלה...
אז רביעי האחרון, אנחנו מגיעים גיתי ואני לשקילת בוקר אצל מירי.. משאירים את נועה לפני אצל חברה. מילה על החברה (שרה) - היא מותק, בשלנית אדירה, אופה מדהים ואיטלקייה אמיתית. היא צריכה דיאטה, היא בהכחשה עמוקה וכאילו שזה לא מספיק.. היא אופה כל היום מכל הבא ליד - פיצות, פוקצ'ות, למזלי עברנו את תקופת הבאגטים (כי ברור שיש שם תמיד חמאה!), עוגות בחושות, עוגיות ולאחרונה בורקסים במילויים מטריפים.. בקיצור.. נהדר להשאיר אצלה את נועה, קשה מאוד לצאת משם בלי פגע. ממשיכים. ההרצאה מסתיימת ב- 12 פלוס, נשארים לחיזוק עם החדשים.. מגיעים לאסוף את נועה לקראת אחת ואנחנו כבר די רעבים.. על השולחן עומדת מגה עוגת שוקולד.. גבוהה וקורצת.. והנה מתחילים בתרשים:
לאכול את העוגה? כן/לא -----> כן, חתיכה דקה וסמלית ביותר להמשיך לעוד פרוסה? כן/לא -----> לא, מחכה לארוחת צהריים נורמלית הזמנה לצהריים אצל החברה, להישאר? כן/לא -----> כן, בכל זאת.. נועה ישנה בערסל התאילנדי שלה כל כך טוב!!!! אין כלום מוכן, מחליטים להזמין... להישאר? כן/לא -----> כן, בכל זאת אני מייד אחרי שקילה.. אני יכולה להרשות לעצמי משהו.. יש לי שבוע שלם להוריד את זה... מחליטים ברוב של 3 נגד 1 ללכת על שווארמה וכו', להזמין לי מנה בכל זאת? כן/לא -----> לא, אני מחליטה לאלתר בכל זאת ממה שיש בבית. פותחת ארונות במטבח ומזהה קורנפלקס... מתבייתת! לאכול? כן/לא -----> כן! ברור.. לא אכלתי כבר שבועות! אני משוגעת על זה! (בגלל זה אין לי את זה בבית) פותחת מקרר, החלב מקולקל. האם לדבוק בתוכנית בכל זאת ולרדת 3 קומות + הליכה למכולת הקרובה להביא חלב? כן/לא -----> כן! ברור!! זה קורנפלקס!!!! הלו?! לוקחת ארנק, לא מתעצלת, מגיעה למכולת ורואה מולי כל טוב ארץ מצרים - מאפים, ירקות, מקרר החלב ועוד ועוד. האם לדבוק בקורנפלקס עדיין? כן/לא -----> לא! השתגעתי?! הגעתי למכרה זהב של אפשרויות!! האם לגלות בגרות עכשיו? כן/לא -----> כן! הרגע יצאתי מהרצאה מדהימה, כל ההליכות והמדרגות הרגיעו לי את החשק.. אני לוקחת בסל פלפל אדום, עגבניה, מלפפון, חסה שטופה בקופסה.. יש לי בסיס לארוחת צהריים.
האם לאור העובדה שהרגעתי את המצפון עם סלט מגיע לי לידו ג'בטה? כן/לא -----> לא! אני לוקחת את הלחמניה הקטנה ביותר בנמצא.. גג 250 קלוריות פחמימות.. אני עדיין במסגרת התקציב היומי שלי (600 להזכירכם!) יבש לחמניה לבד בפה.. הולכת למקרר של הסלטים - חומוס, טחינה ועוד.. האם לבחור באופציה הפחמימתית? כן/לא -----> לא! אני לוקחת סלט קישואים בטעם כבד ועפה לקופה. עולה שוב 3 קומות (כבר פעם שלישית לאותו יום בלבד!), עומדת וחותכת סלט בזמן שכולם עוד מתייבשים לשווארמה. שרה מוציאה לי משום מקום בהפתעה קופסת טונה סיציליאנית מדהימה (יותר מהאורטיז אפילו לטעמי) ואני זורקת אותה על הסלט ומרגישה גיבורה שאין דברים כאלה!!! כבר עברה שעה מההזמנה... גיתי כבר רעב ברמות, נהיה עצבני גם. האם לחלוק איתו את הצהריים המאולתר אך שווה ברמות שלי? כן/לא -----> כן, בכל זאת הוא אהוב ליבי ואני יודעת מה הרעב עושה לו ואני יודעת שזה ייגמר לא טוב, במיוחד שהעוגה ממש לא נהייתה רחוקה מהעין (ולכן גם לא מהלב.. זאת אומרת.. בטן!) גיתי מחסל לי את רוב הלחמניה, להגיד לו משהו ולהתעקש על הפחמימות שלי? כן/לא -----> לא! מצאתי עוד קופסת טונה, זה משביע לאללה.. קצת קיזוז עוד לא הרג אף אחד. ניצלתי בחסד עליון, מרגישה גיבורה שאין דברים כאלה.. אלופת האלופות! נכנסתי לגוב האריות ויצאתי ממנו בלי פגע כדי לספר על כך! מרגישה כל כך ראויה לפרס על הגבורה שלי, אז מה, לא מגיעה לי עוגה? כן/לא -----> כן!!! כי שמנמוד תמיד נשאר שמנמוד!!! והפעם פרוסה עבה!!!
בקיצור יקיריי.. זה הסיפור של כולנו על רגל אחת! לא תמיד אפשר להצליח בכל הבחירות וצמתי ההחלטה שנקרים בדרכנו.. אבל אנחנו יכולים בהחלט לנסות להצליח ברובם לבחור נכון יותר, רזה יותר!
מאחלת לכולנו המשך שבוע נפלא, מלא בבחירות רזות ונבונות!
ושוב מזכירה לכם - הכי טעים קילו פחות!!!! edited by מיכל שרון on 7/15/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|