14/07/2013 18:24
toly Posts: 898
|
תודה תותית איזה כייף עוד בת בתולה פה אפשר לפתוח כאן את מועדון בתולות הים של מירי) שבוע נפלא ובהצלחה גם לך טולי tutit כתב:
טולי יקרה! אהבתי כרגיל את הפוסט המשעשע,מאחלת לך החלמה מהירה ושמירה על ההישג המופלא....כל הכבודדדד ודרך אגב גם אני בת מזל בתולה וחזרתי לעצמי ולתפריט..שיהיה לכולנו שבוע מקסים ובשליטה...נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2013 23:36
tutit Posts: 2431
|
טולי יקרה! אהבתי כרגיל את הפוסט המשעשע,מאחלת לך החלמה מהירה ושמירה על ההישג המופלא....כל הכבודדדד ודרך אגב גם אני בת מזל בתולהוחזרתי לעצמי ולתפריט..שיהיה לכולנו שבוע מקסים ובשליטה...נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2013 20:52
|
דני יקרה את נהדרת ואיזו הפתעה נפלאה לגלות פה עוד בתולה) כל מילה שציינת- בסלע ורק אוסיף ואומר שחוש ההומור והשנינות הינם גם מקווי אישיותם של בני מזל בתולה המאוד אוהבים סדר נקיון ואסתטיקה ואם לא עשיתי ספונג'ה מזה יומיים וסיר המרק עומד בכיור מהצהריים זה אומר שוורשה מרגישה מאוד לא טוב... ולעניין הכלבים ידועה לי אהבתך הרבה לגולדן הקשיש שלך שאני מאמינה שבזכותך מחזיק מעמד יפה אני מאוד מתגעגעת למישמיש המקסימה אבל לא רוצה להדביק אותה או את אימה בחיידק שחדר למבצרי גם אין קול מהבולדוג של השכנים: כנראה נסע א-פרי כפי שאומרים בפרנסזית ןממש דממה היום מכל הולכי על ארבע בסביבתי מקווה שהם בריאים כל כך התרגלתי לסימפוניית הנובחים ןהיום אני היחידה שנובחת בשיעול נראה לי שאנחנו יכולות לעשות מפגש כלבות ואני מאוד שמחה להכירך פה וללמוד גם ממך ומאחרים מאחלת לך שבוע מבורך בעשייה פוריה בשליטה וחיוך רחב גם על המאזניים נשיבוקים טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2013 15:50
dany Posts: 19819
|
טולי חמודה אכן אפקט הפרפר. כבת מזל בתולה אחת לשניה שהביקורת היא אחת מתכונותיה הברורות והידועות. שמחה להוכיח שיש גם פירגון , אהדה, הבנה ואהבה בין התכונות............. אחת את שובה את ליבי עם אהבתך למישמיש היפהפיה. וכבר יש לך נקודות זכות רבות..... ומעבר לכך יכולת הכתיבה שלך המשעשעת אפילו ולפעמים הנושא הוא כבד רציני ואפילו עצוב. כך שבכייף ובשמחה אני רושמת.......... מקווה שעוד שנים רבות כך נתכתב לנו ומשימת ההרזיה תהייה דווקא החלק הפחות עיקרי בסיפור. נשיבוקים דני
toly כתב:
תודה דני יקרה על הפרגון שלך וכל הכבןד גם לך על הרישומים פה בפורום ןעל הצלחותייך כתבתי אמש את הפוסט ןהעדכון על מנת שאנשים פה יראן שגם במחלה אפשר לשמור וליישם את השיטה במקום לרחם על עצמי ןלהגיד :אוי אני חולה חשה ברע אז אפנק עצמי במשהו טוב -העדפתי לשתות הרבה מים ותה צמחים להתחבר לתת מודע שלי וכפועל יוצא מכך לחזק כוחות הגןף והנפש ולתת מקום שח כבוד לעצמי ולגופי ולראייה התוצאות. ואני מאוד גאה בעצמי על העשייה הנהדרת שלי מי שאינו מתאים לו הפרגון האישי שלי מוזמן באהבה ושמחה לדלג מעליו . ואני מאוד מעריכה דני יקרה את הפרגון והמחמאות שלך מה שנקרא בז'רגון של עולם המודעות: אפקט הפרפר שבת נפלאה וכייפית בשליטה באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2013 10:28
|
תודה דני יקרה על הפרגון שלך וכל הכבןד גם לך על הרישומים פה בפורום ןעל הצלחותייך כתבתי אמש את הפוסט ןהעדכון על מנת שאנשים פה יראן שגם במחלה אפשר לשמור וליישם את השיטה במקום לרחם על עצמי ןלהגיד :אוי אני חולה חשה ברע אז אפנק עצמי במשהו טוב -העדפתי לשתות הרבה מים ותה צמחים להתחבר לתת מודע שלי וכפועל יוצא מכך לחזק כוחות הגןף והנפש ולתת מקום שח כבוד לעצמי ולגופי ולראייה התוצאות. ואני מאוד גאה בעצמי על העשייה הנהדרת שלי מי שאינו מתאים לו הפרגון האישי שלי מוזמן באהבה ושמחה לדלג מעליו . ואני מאוד מעריכה דני יקרה את הפרגון והמחמאות שלך מה שנקרא בז'רגון של עולם המודעות: אפקט הפרפר שבת נפלאה וכייפית בשליטה באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2013 08:58
|
גאה בך מאד
toly כתב:
תודה לכולכם וחשוב לי להבהיר דבר מה גם אם ירדתי השבוע בשל מחלה זו עדיין ירידה משמעותית כי באותה מידה יכולתי לעלות מרוב מנוחה במיטה ותזוזה סביב הקומקום ירידה במשקל היא חלק מהותי מבריאות גופנו. בנוסף אולי לרבים מכם פה ירידה של 10 קילו היא שיגרה אבל עבורי מאז שבתי למירי ולשיטה היא אינה מובנית מאליו קשה לי מאוד להוריד את העודף שהעליתי אני נלחמת בלע מידי רגע ברגע ומו רידה לאט כשישנם פרמטרים ברקע שמקשים עוד יותר על הירידה שאני מתעלמת מהם כתירוץ כך שממש לא קל לי בלשון המעטה ולכן בשבילי לראות את המספר הבוקר על המאזנים ממש זו ממש חגיגה לנפש ולגוף נכון המלאכה עוד רבה ואני בעשייה נפלאה עם הגיזרה ומאוד גאה בעצמי על התוצאה והמסע שאני בחרתי ליצור עבור עצמי מאחלת לכולם תוצאות נהדרות ושבת נפלאה ובריאה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2013 20:14
|
תודה לכולכם וחשוב לי להבהיר דבר מה גם אם ירדתי השבוע בשל מחלה זו עדיין ירידה משמעותית כי באותה מידה יכולתי לעלות מרוב מנוחה במיטה ותזוזה סביב הקומקום ירידה במשקל היא חלק מהותי מבריאות גופנו. בנוסף אולי לרבים מכם פה ירידה של 10 קילו היא שיגרה אבל עבורי מאז שבתי למירי ולשיטה היא אינה מובנית מאליו קשה לי מאוד להוריד את העודף שהעליתי אני נלחמת בלע מידי רגע ברגע ומו רידה לאט כשישנם פרמטרים ברקע שמקשים עוד יותר על הירידה שאני מתעלמת מהם כתירוץ כך שממש לא קל לי בלשון המעטה ולכן בשבילי לראות את המספר הבוקר על המאזנים ממש זו ממש חגיגה לנפש ולגוף נכון המלאכה עוד רבה ואני בעשייה נפלאה עם הגיזרה ומאוד גאה בעצמי על התוצאה והמסע שאני בחרתי ליצור עבור עצמי מאחלת לכולם תוצאות נהדרות ושבת נפלאה ובריאה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2013 17:56
מטפס הרים Posts: 1533
|
טולי. תהיי בריאה. הכי חשוב בעולם. שבת שלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2013 16:26
קרולין Posts: 6651
|
יקירתי רק בריאותתתתתתת תרגישי טובייייייי נשיבוקים שבת שלום קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2013 15:17
EFF Posts: 6397
|
טולי חמדתי..גם אנטיביוטיקה את יודעת להפוך ל"חברה טובה" נו מה כבר אפשר לומר?? העיקר שהחברה האחרת ה"מאזניים" נוטים חסד ומספרים על ירידות.. למרות חיבתך העזה לנוזל מי הים, מאחלת לך יבוש מהיר של .הנזלת ושקט ללא שיעול....בריאות, אושר ושמחת חיים..זהו..!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2013 14:14
|
תודה נינוש יקרה שלנו באמת עברתי שבוע מאוד לא קל פיזית ועדין מאוד חלשה ומשתעלת א-בי- גזוענט יצאתי היןם לראשומה מהבית לקצת סידורים ולנשום קצת אנשים וכל צעד וצעד הרגיש לי כמו רצתי חצי מרתון תל אביב אבל לא ויתרתי לעצמי וגם הכנתי ארוחה קטנה וטעימה בתקווה לאוכלה בעדנה ולהתענג על טעמיה הפיצוי והכוס המלאה זאת באמת הירידה המדהימה השבוע ואת לגמרי צודקת יקרה שאצליח בלי נדר לשומרה כי יש עוד על מה לעמול ולהשיל דבר אחד אני יכולה להבטיח: אינני עומדת להיעלם מרוב רזון .... שבת מתוקה ונפלאה לך נינוש ותודה על ההמלצה גם לסרט אוהבת טולי נינוש כתב:
טולי יקרה , לא הייתי מאחלת לאף אחד להיות חולה , אבל היה כדאי .....שלושה קילו , לא הולכים ברגל תשמרי טוב טוב השבוע כדי לשמור את ההשג ותרגישי טוב יקרה שבת שלום !!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2013 13:58
|
תודה דני יקרה עשיתי השבוע הרבה לימון ללימונדה) תמיד מסתכלת על הקיים ומודה לבורא עולם על המצוי בשאיפה גם לרצוי ומקשיבה היטב לצרכיי גופי שכנראה אותת לי שאני מתישה אותו לאחרומה ושהוא זקוק קצת למנוחה עם ויולדי והגבעתרון ואף אלטון גון: שבת בריאה רגועה ושלווה לכולנו ו שליטה איפוק והתמדה בשיגרה מבורכת טרם התאזנו לי הטעמים והרצון למתוק עדין ברוך השם במקפיא של השכנים) טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2013 13:45
נינוש Posts: 1442
|
טולי יקרה , לא הייתי מאחלת לאף אחד להיות חולה , אבל היה כדאי .....שלושה קילו , לא הולכים ברגל תשמרי טוב טוב השבוע כדי לשמור את ההשג ותרגישי טוב יקרה שבת שלום !!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2013 07:51
|
בריאות בריאות בריאות!!!!!!!!!!!! וכייף לירידה במשקל וסגירת עשרת. כן ירבו. שבתשלום
toly כתב:
בוקר אור חברי פורום יקרים למי שטרם הציץ בעמוד הראשי של ה"ניו יורק טיימס" ו"דה מארקר" להלן הכותרות: גב' זליבנסקי עדיין חולה ומשתעלת שיעול נובח שמפריע מאוד לבולדוג הצרפתי לנום את שנתו אז היא עושה סיבובים בסלון משחרית ואף נשקלה על מאזניה ולהלן התוצאות מוורשה: 3 קילו פחות וסגירה של עשיריה. אנטביוטיקות יקרות שלי אני אוהבת אתכן בפעם הראשונה בחיי על שתרמתן השבוע לצמצום תיאבוני והטיירים סביב בטני באמת פיצוי נפלא על כל השבוע המאוד לא קל מבחינה בריאותית אגב גיליתי השבוע הודות להמלצת רופאי תכשיר מעולה לאף נוזל ולנזלת אלרגית:ספריי של מי ים כן שמעתם נכון :אומנם לא בסל הבריאות אך שווה כל גרוש ובא לציון גואל, ואני עכשיו מחוברת עוד יותר לים. והפרחים והפלפלים למירי שבת נפלאה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2013 05:31
|
בוקר אור חברי פורום יקרים למי שטרם הציץ בעמוד הראשי של ה"ניו יורק טיימס" ו"דה מארקר" להלן הכותרות: גב' זליבנסקי עדיין חולה ומשתעלת שיעול נובח שמפריע מאוד לבולדוג הצרפתי לנום את שנתו אז היא עושה סיבובים בסלון משחרית ואף נשקלה על מאזניה ולהלן התוצאות מוורשה: 3 קילו פחות וסגירה של עשיריה. אנטביוטיקות יקרות שלי אני אוהבת אתכן בפעם הראשונה בחיי על שתרמתן השבוע לצמצום תיאבוני והטיירים סביב בטני באמת פיצוי נפלא על כל השבוע המאוד לא קל מבחינה בריאותית אגב גיליתי השבוע הודות להמלצת רופאי תכשיר מעולה לאף נוזל ולנזלת אלרגית:ספריי של מי ים כן שמעתם נכון :אומנם לא בסל הבריאות אך שווה כל גרוש ובא לציון גואל, ואני עכשיו מחוברת עוד יותר לים. והפרחים והפלפלים למירי שבת נפלאה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|