14/07/2013 05:38
dany Posts: 19819
|
http://youtu.be/tBuiTyIYpA8 צעיר לנצח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2013 05:35
|
חחח טולי לפי הכתבות הבנתי שאנשים לא נעו על הכסאות אלא ממש קמו ורקדו...... אני חושבת שסוג קהל כזה קליף לא מכיר,. ואכן האיש שמר את עצמו לאורך כל השנים . תמיד היו עליו כתבות על אורח חייו הצנוע ואולי אפילו סגפני. סוג של נזירות.
toly כתב:
מירי יקרה יכולה לדמיין לעצמי איך את ואריה נעתם על הכיסאות שרתם ואם היה מקום הייתם פותחים במחול צ'ה צ'ה צ'ה סוער ומטריף בעיניי הוא מדהים וכך גם אני רוצה להיראות בגילו בלי נדר רזה חטובה צלולה ובריאה באיכות חיים גבוהה ויכולת לחתום למעריציי על הספר החדש שלי ) שבוע בריא כייפי ומחוייך טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2013 21:05
toly Posts: 898
|
מירי יקרה יכולה לדמיין לעצמי איך את ואריה נעתם על הכיסאות שרתם ואם היה מקום הייתם פותחים במחול צ'ה צ'ה צ'ה סוער ומטריף בעיניי הוא מדהים וכך גם אני רוצה להיראות בגילו בלי נדר רזה חטובה צלולה ובריאה באיכות חיים גבוהה ויכולת לחתום למעריציי על הספר החדש שלי) שבוע בריא כייפי ומחוייך טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2013 15:47
|
תודה מעצבן
בלונדה.... כתב:
דנילה תרגישי טובבב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2013 13:09
בלונדה.... Posts: 3603
|
דנילה תרגישי טובבב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2013 08:58
|
תודה יקירה נכון לכרגע אמנם יש הקלה במצב אך לא בכדי להמשיך ולצעוד.
קרולין כתב:
מירי יקרה שלי, הוא הורססססססססססססססססססססססס אין דברים כאלה! וכן איכות חיים בונים! וכן אם יש גם גנטיקה טובה אז בכללללל זה אושר גדול!!! שמחה שנהנתםםםםםםםםםםםם נשיקות ושבת שלום ומבורך ולך דני יקרה, תרגישי טוב, צר לי מאד לשמוע. אוהבת נשיקות ושבת שלום ומבורך קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2013 16:39
קרולין Posts: 6651
|
מירי יקרה שלי, הוא הורססססססססססססססססססססססס אין דברים כאלה! וכן איכות חיים בונים! וכן אם יש גם גנטיקה טובה אז בכללללל זה אושר גדול!!! שמחה שנהנתםםםםםםםםםםםם נשיקות ושבת שלום ומבורך ולך דני יקרה, תרגישי טוב, צר לי מאד לשמוע. אוהבת נשיקות ושבת שלום ומבורך קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2013 15:09
EFF Posts: 6397
|
בביקורי האחרון בסינגפור קליף ריצ'רד היה בסיבוב הופעות שם , הוא התארח וגם הופיע במלון המהמם "סנדס" שזו חוויה בפני עצמה..אין לתאר במילים..אכן השנים כאילו פסחו עליו וזו בהחלט תוצאה של אורח חיים מוקפד...הלואי עלינו..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2013 07:50
|
מירוש איזה כייף ממש לחזור לילדות.......... the young one's לדאבוני לי דווקא יש בשורה לא נעימה הבוקר היום סגרתי 21 יום של צעדת בוקר(טבעון זו לא הטיילת, עליות וירידות די קשות) והלכה לי הברך קפוט....... כרגע בכלל לא מסוגלת לעמוד על הרגל. נראה מה יהיה עד מחר בבוקר, האמת מאד נהנית בחמש בבוקר לצעוד אבל היום חששתי שלא אגיע הביתה............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2013 00:55
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חברים יקרים אריה ואני חיכינו בהתרגשות גדולה להופעה של קליף באולם נוקיה היום...,אם נישארו כרטיסים לשבת רוצו לקנות....האיש חויה אדירה נראה כמו נער, רוקד ושר מדהים,תופעה ,,,זמר ענק עם להקת ליווי ונגנים מופלאים שירים מוכרים ואהובים,הוא בערך בן 73, תופעה.....עושה חשק ממחר להוסיף ק"מ להליכה.....ולהיות מודעים אפילו יותר לאכילה,כי נכון שיש גורם גנטי אבל אדם כמוהו ששנים מקפיד על תזונה בריאה, כושר ואיכות חיים.... לא פלא שהחיוך החם והטוב שלו לא מש מפניו כל ההופעה..... נהננו מאד מאד שתהיה שבת נפלאה בשליטה,ושהחיוך יאיר לנו את הפנים.... להתראות במעמד השקילה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|