06/07/2013 13:44
bobi Posts: 69
|
[font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]שבת שלום..... מתכון התבשיל: 2 בצלים גדולים, גזר,שורש פטרוזיליה, שורש סלרי, חציל, 4 שיניי שום, הכל חתוך לקוביות באותו גודל (1*1) מאדים בכף שמן את הבצל לפחות 7 דק', מוסיפים את הגזר מאדים עוד 2 דק', מוסיפים את השורש פטרוזיליה ושורשה הסלרי, מתבלים ב כף אבקת מרק ( או 2 קוביות ציר מרק קפואות) מלח , כורכום, כף סילאן, מעל מפזרים חופן של עליי סלרי, מבשלים 5 ד'ק ואז מוסיפים את הקציצות ( לתערובת הבשר מוסיפים כפית מלח , כפית פלפל שחור וחופן פרוזיליה קצוצה דק) מסדרים את כדורי הקציצות מוסיפים מים עד לכמעט כיסוי הירקות, מכסים מבאים לרתיחה ואז מבשלים על הלהבה ההכי קטנה במשך שעה , שעה וחצי.... בתיאבון[/font]
|