06/07/2013 15:03
toly Posts: 898
|
תודה יקרה באמת מחמם את הלב וורשה חולה מיום חמישי עם אנטביוטיקה לדאבונה אך האופציה של אשפוז לסוף השבוע באיכסלוב או תל השומר הפחידה אותה עוד יותר אז היא ממלאה אחר ההוראות שומרת על מצב רוח גבוה חותכת סלט גם בחלושס מהתותחים שהיא נוטלת ולועסת פטרוזיליה שום וכוסברה עם פלפל אדום שמוסיף המון ומסלק את הדלקת והדבר החיובי שבאנטיביוטיקה שהיא גרמה לכל הגורמה להישאר במקרר כן כן אפילו הקינוח שמן הסתם ילך מחר לחתולים המפותחים יפה יפה שכל יום מתקבצים ליד הבנין לשתות ולאכול בקעריות שאני שמה להן (איך זה שכל חתולי הרחוב באים לכאן שואלת שכנתי ומוסיפה:תראי כמה הם גדולים ושמנים....מעניין באמת איך) ורק נענע לימון ומרק עושה לוורשה קצת נחת והאמת לא חשה שום חשק לשסק או כל מתוק או מלוח חייבת לברר את המרכיב הנפלא הזה בתותח שקיבלתי שמשבית כך את התיאבון הבריא שלי) העיקר הבריאות לכולנו ובפרט לעופרי הקטנה של ענת וכפיר וסבתה וסבה היקרים המשך שבת רגועה ושלווה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2013 14:02
קרולין Posts: 6651
|
טולי את פשוט קרן שפע וקרן אורררררר ומצחיקהההההה הורסתתתתתת אין כמוך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2013 13:33
|
תודה נכון שהילדים כעת בקייטנות? אז בואו ניצור את הקייטנה של מירי בלקין למבוגרים כאשר בקייטנה שלנו שם המשחק: יצירתיות בירקות כיד הדמיון הטובה עלינו ודוגמאות לכך אפשר לקבל וללמוד משלל המתכונים שאפי יקירתנו מאסטרשפית בהא הידיעה מכניסה לפורום המתכונים מידי יום ולגבי הקוצץ החשמלי קוראים לו פיליפס ואני מכנה אותו מון שרי ויד ימיני שחותך נפלא את כל העלים הירוקים לדק דק ואף גיליתי שהוא נפלא בתור בלנדר שאני מכינה בו מילשייק לשעה חמש המורכב מיוגורט עיזים 3$ עם חתיכות אגס או תפוח וקמצוץ תמצית וניל וקרח והשוס הוא קשית צבעונית בטעם של פעם שמצאתי השבוע בשוק יאמי: מי אמר פרוזן יוגורט טבעי ביתי ולא קיבל קיץ תוסס ומעורר בקצב הסלסה... ואני עם השייק הזה הקשית והשמשית בקובה קבאנה.... שבת נפלאה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2013 08:11
אשירה Posts: 4292
|
ה ו ר ס ס ס ס ס ת ! ! ! אפשר לקבל טיפ נוסף ללה פטיט? על איזה קוצץ חשמלי מדובר???
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2013 16:58
EFF Posts: 6397
|
כל הכבוד, ארוחת גורמה ממש....זה מה שמתקבל עם קצת השקעה ורצון טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2013 12:03
|
פוסט זה נועד למבוגרים החל מגיל 100 בלבד חברל'ך בוא נודה ונתוודה אצלנו השמנדמודים הגודל מאוד קובע אנחנו אוהבים לטרוף את החיים החל מעיננו הגדולות הנפערות בתשוקה עצומה לכל פרוסת עוגה או גלידת שמנת או אפילו פרוסת לחם ששכבה במגירת הלחם יותר מיממה ובכלל אנחנו נחשבים לנהנתנים ממטעמי החיים וחייכנים וטוב שכך אז השבועיים הבאים שלי מוקדשים לגודל ושימת לב מרובה לכמויות ואי לכך ובהתאם לזאת מרשתי הידועה בשם גב' זליבנסקי או בקיצור בזיזנסקיה עטתה עליה הבוקר סינר צבעוני שלפה מהפריזר אחד דג דניס טרי מפולט מראש ולהלן התסריט :דג דניס לא גדול בתנור+לימון סחוט בינוני+שום שלם בעטיפתו בינוני+צרור כוסברה טרי טרי+מספר עגבניות שרי קטנות ומתוקות להפליא+בצלצלים קטנים+תפודים קטנים ומעטים+מספר פלפלים אדומים קטנים מתוקים סוף הדרך מעט פפריקה חריפה ומתוקה+פלפל שחור גרוס טרי ומעל חופן עלי בזיליקום טרי טרי מערוגת גינתי (אני מגדלת בעצמי עשבי תיבול שפשוט משדרג כל מאכל) עם מריחה קלה של כפית שמן זית מדוד לקינוח :סלט ירוק קצוץ דק דק (פלאי החותך החשמלי גם הודות למירי) לקינוח: פרוסות אגס בינוני (אחד בלבד) אפוי בתנור עם מעט קינמון וריקוטה מעל או גבינת סקי קטן מוקצפת מעל מי אמר גורמה א-פטיט ולא שבע??? א-בון פטיט שבת נפלאה ובשליטה יפה טולי ב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|