הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חייבת לשתף........

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
07/07/2013 17:12

קסם
קסם
בנות יקרות .....
תודה על התגובות ,כוונתי היתה שאני מכירה בחולשות שלי ,אצלי בולמוס הוא סוג של חולשה ,ואחריו לי באופן אישי היה קשה לתפקד משום שהייתי עסוקה בהלקאה עצמית ,כמובן ששיניתי גישה אני לא נלחמת עם החולשות שלי אלא מקבלת אותן באהבה ,שהן מופיעות אני מתבוננת לתוך עצמי ומבינה שעובר עליי משהו שצריך להיפתר ואז אני מחפשת מה ,תוך כדי הבולמוס נפסק,ואני מפנה את האנרגיות שלי למה שמציק לי באמת ומתמודדת איתו ,זה לא פשוט לעשות את זה ,כוונתי שבאמצע הבולמוס אני מתחילה לחשוב מה אני עושה ואז לא ממשיכה כאילו "יאלה גם ככה התחלתי אז עד הסוף ממחר דיאטה"להיפך אני מחבקת את החולשה והכאב[זה לא קל]ומתבוננת לתוך עצמי מתוך מקום של לא נורא מה שקרה עד השנייה הזו נגמר, מפה את עולה חזרה לנתיב שאליו את מיועדת.ואמת אני באופן אישי עושה לי יום בחודש או חודשיים שאני אוכלת מה שבא לי ואני יודעת שבאותם שבועיים אין ירידה במשקל אז אני לא מאוכזבת וזה גם מה שצמצם לי את הבולמוסים או עוצר לי אותם.אוהבת קסם
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2013 16:11

חיוך מהלב
חיוך מהלב
העובדה שלא הלקית את עצמך היא באמת גבורה. גם לכתוב על בולמוס כזה זו גבורה אמיתית. כמה מאיתנו מוכנות להודות שקרה להם הדבר הזה? אבל, קדימה לשנס מותניים וללכת הלאה זה המוטו שלי. אני בהחלט זוכרת תקופות שבהן היו לי בולמוסים ועוד איך. תודה לאל אני היום במקום אחר לחלוטין ולעיתים דקה לפני שמשהו מתפרץ בי לעוד התפרעות חלילה אני עוצרת וחושבת כיצד ארגיש אחר כך. אז למה להתחיל בכלל? השבוע החל היום, ואני תקווה שהוא יימשך בטוב, עם שליטה במה וכמה שאני אוכלת. אני מתרגלת בארוחה הגדולה (א. צהריים) הפסקות של אכילה ומרגישה שאני ממש ממש מלאה גם אם לא אכלתי הרבה יחסית. את אח"צ אעבור בשלום עם קפה ולידו תפוח עץ ואז אני אגיע לערב וכבר מתוכננת א. הערב שלי הכוללת טונה וסלט בן 5 צבעים... והעיקר לעבור את כל הערב בשלום ובא גואל לציון. מחר הרי יום חדש .....
כמו שאשירה כתבה במשך הזמן בולמוסים הופכים להיות יותר ויותר פעם ב... העיקר הוא לא להיות מאד עייפה ועצבנית אלה הם המתכונים הרגילים לבולמוס שמתחיל....

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2013 14:09

קרולין
קרולין
יקירתי
זה קורה לכולםםםם חשוב מאדדדדדד לתרגל לתרגל ולתרגל שינויsmilesmilesmile
בהצלחהההההההה
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2013 11:11

נחושה
נחושה
יקירה
להתיידד עם הבולמוס ממש לא כדאי...להתמיד בתירגול במודעות ובשליטה הכי כדאי
יופי של שיתוף (תרתי משמע)
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2013 08:36

אשירה
אשירה
להתידד עם הבולמוס אולי קצת קשה אבל לקבל ולאהוב את עצמנו חובה,
במשך הזמן התדירות של הבולמוסים יורדת והשליטה עולה,
עם המון אהבה והצלחה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/07/2013 00:56

קסם
קסם
היי פורום יקר.....
השבוע היו לי יומיים לא משהו האחד בתחילת השבוע ,והשני היום :בתחילת השבוע היה לי יום של בולמוס מטורף וכמו תמיד מאז שאני מכירה את עצמי ,ביום כזה אני שונאת את עצמי,ואין לי חשק לעשות כלום ,רק את מה שחייב בקיצור הרבה רגשות אשמה ולא כייף,היום לעומת זאת עשיתי מהפך רציני ,הסתכלתי על הבולמוס מנקודת מבט חדשה ,[קודם אספר אייך זה קרה] בבוקר אכלתי סבבה ,יצאתי עם הבייבי שלי לרופא ,שבתי הביתה בשעה 12 בצהריים,ועד אז לא שתיתי מים כלל,שהגעתי אכלתי עוגה ,שתיתי מים ,וכמובן אמרתי לעצמי קצת מהעוגה בשביל הנשמה לא יזיק,לאחר שסיימתי מעט מהמטלות הרבות שהיו לי,נשכבתי נטולת אנרגיות במיטה,[בגלל עוגה ובגללי],כעבור שעה סיימתי עד הפירור האחרון את העוגה כמובן,ואחרי שעתיים אכלתי טורטייה כפולה,ובעוד שעתיים אחרי שלחתי את בתי לקנות לי שלושה בורקסים מהמאפייה[חודשים לא נגעתי בבורקס] בעודי מתענגת על הבורקס האחרון ,ומאידך עומדת להתפוצץ ,ביקשתי מבתי שתמזוג לי גם מיץ תפוזים סחוט,[ואני לא שותה מיצים שתבינו],אז ככה אני שותה וחולפת בי מחשבה:בולמוס יקר היה כייף היה טעים באמת היה בא לי על כול מה שאכלתי היום,אני היום מתידדת איתך ,אני קמה לוקחת אחריות על המעשים שלי היום ,מחבקת את הבולמוס שלי ,משחררת אותו ,ומחליטה שאין לי בעיה שיבקר אותי פעם בחודש, [הרי הוא שם בהפתעה אז לפחות אני אזמין אותו ואהיה ערוכה מראש ,ביום שמתאים לי],אז חברים היום,ולא כמו תמיד הפסקתי לשנוא את עצמי ,לראשונה אהבתי את עצמי ,ועוד סיימתי את כול המטלות שלי ,הלכתי למספירה ,פדיקור ,מניקור ,וכול הפינוקים.הפנמתי שזוהי מציאות חיי ,ואני עובדת על הרגלי האכילה שלי,אני שמחה שתדירות הבולמוסים פחתהו פוחתת עדיין,עוצמתה קטנה ,אך עדיין זה שם וכשאני מקבלת את החלק הזה בי ,אני אוהבת את עצמי . במקום להלקות בעצמי אנימבררת עם עצמי למה אכלתי כך ,והאם יכולתי להתנהג אחרת ,והאמת שהבנתי ,היום שלא שתיתי מספיק מים,במהלך השבוע לא אכלתי מסודר ואפילו אכלתי פחות לכן החסרים התפרצו היום ,הייתי עייפה לא ישנתי טוב אתמול משום שהענקתי מזמני החשוב בלילה לשיחת טלפון שפשוט שאבה ממני המון אנרגיות,וזו התוצאה ,מקווה שתרמתי בשיתוף אוהבת קסם.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חייבת לשתף........

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!