06/07/2013 14:10
קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה תודה על הטיפיםםםחםםםםם זה נפלא, עוזר ושווה הכלללללל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2013 08:37
אשירה Posts: 4292
|
תודה על הטיפים!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2013 21:02
toly Posts: 898
|
אומנם סוף שבוע בפתח החופש הגדול אך זאת רק סיבה נוספת לא להירדם בשמירה על השליטה והידוק הגיזרה ועכשיו לפינת החדשות הטובות: ממש התרגשתי הערב למראה הסלט עם הטונה והביצה שהצלחתי ליצור הערב קצת בורסיה שונה...לא מתלוצצת אני ממש אוהבת לאחרונה את הסימפוניה הזו שנותנת לי תחושה של אישה מלאה המתחילה לחשוב כמו ראש של רזה כי שמתי לב לאחרונה שחלק ניכר מידידיי הרזים באמת מבטן ולידה אוכלים סלט גבינה ביצה או טונה כבשיגרה וזה נפלא לי כי ראשית החיתוך של הירקות הוא "ריפוי בעיסוק" עבורי שנית זה מחייב סטייליניג בצלחת: גב' זליבנסקי למדה מהגורו שלה לאכול בסטייל צלחות וקעריות יפות בשילוב שלל צבעים בסלט האדום עם הירוק בשילוב הלבן ושלל העלים הירוקים מעל חגיגה לעיניים וגם הטונה משתנה במרקמה פעם עם מלפפון חמוץ ומיונזקל פעם עם רסק עגבניות או טיפה אנשובי ופעם עם ביצה קשה מעוכה או מבולבלת בחביתה או שקשוקה במעט שמן זית נפלא בתוספת זיתי קלמטה פשוט מסיבת כייך ללע ולנשמה תנסו אל תתעצלו כי גם החסה לא אוהבת להיות סתם חסל'ה בודדה וללא רוז' של שכנתה העגבניה... ובימים אלה עלו על המדפים פלפלים קטנים אדומים קטנים ומטריפים שממש חבל להשאיר אצל הירקן באמוס מוצצאצ'וס ליצירה ולמלאכה טוב לרזים טוב גם לנו קיץ כתום טורקיז ומדליק סופ"ש נפלא ובשליטה יפה ומחוייכת) טולי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|