הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דבר טוב מחפה על לחצים טרדות ועייפות גדולה !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/07/2013 11:19

נחושה
נחושה
אשירה כתב:
חנה יקרה מאוד,
מסכימה עם כל מילה שלך בקשר לפורום,
שמחה שיש שיפור בהרגשתך,
ממשיכים להיות למעלה!!!
באהבה רבה,

i agree
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2013 08:27

אשירה
אשירה
חנה יקרה מאוד,
מסכימה עם כל מילה שלך בקשר לפורום,
שמחה שיש שיפור בהרגשתך,
ממשיכים להיות למעלה!!!
באהבה רבה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/07/2013 10:47

חיוך מהלב
חיוך מהלב
לכל המחוננות וטובות הלב. תודה על ההקשבה והעידוד. באמת אין כמו הפורום הזה התקבצו ובאו הנה אנשים יפים מבחוץ ומבפנים. הבוקר התחלתי מצויין גם אמש היה פחות או יותר בסדר. ומכאן ואילך אין שום הנחות בשום נושא. נכון, שלא השכלתי לצעוד בבוקר מוקדם כי לא יכולתי לקום אבל אח"צ גם כן טוב. נכון שהחיים מזמנים לנו כל מיני סיטואציות ואין כל הזמן מצב של להיות למעלה. כולנו יודעים. העיקר שמירה על הבריאות,
שתהיה לכולנו שבת מאושרת מבורכת ובשליטה.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
04/07/2013 18:36

EFF
EFF
חנה יקרה....אני מדמה את החיים לישיבה בגלגל ענק..פעם למעלה - פעם למטה כל הזמן בתנועה....כמובן שאנחנו רוצים להיות כל הזמן למעלה (כייף נכון?.) אבל אין מצב כזה....מה שחשוב הוא שאנחנו בנויים להתמודד גם עם הירידה וההרגשה ה"נמוכה"...כל הכבוד לך על השליטה ועל ה"מאבק" לשמירת ההישגים..
שמחתי שאין צורך בניתוח - בשורה נפלאה !!!

שולחת לך חיבוק ♥
0 קישור קבוע (Permalink)
04/07/2013 12:57

קרנושה
קרנושה
חנושקה, את אלופה.
לחצים תמיד היו ותמיד יהיו. הם חלק מהחיים.
והאמיני לי שגם אני בתקופה כזו..ודווקא עכשיו אני הכי בשליטה ובמודעות. כי אני לא אכנע לריגושים קטנים,
לא מוותרת לעצמי והכל בסדר. מים מאד עוזרים לי, לדיאטה ובכלל להירגע. אל תשכחי לשתות ותהיי חזקה!
0 קישור קבוע (Permalink)
04/07/2013 08:44

רבקה
רבקה
חנה'לה את חייבת להפחית הלחץ
נכון קל להגיד וקשה לבצע
אך אין ברירה הלחץ לא עושה לנו טוב נהפוך הוא רק מזיק
כפי שהספקתי להכירך אני מאמינה שתצליחי לעבור תקופה לא קלה
בהתמודדות השליטה וההתמדה
שימים קלים יותר יחזרו אלייך במהרה .
0 קישור קבוע (Permalink)
04/07/2013 04:26

dany
dany
חיוך יקרה
אכן נשמע כי את לחוצה ומוטרדת, אך את יודעת להבין את המניעים ואי לכך לפתור אותם בדרך הטובה ביותר.
למרות הכל את נשארת שפויה ולא נופלת...........
על כל אחד ואחת מאיתנו עוברים לעיתים ימים לא קלים והכי חשוב לדעת לנתב ולנווט בחכמה.
מאחלת לך המשך שבוע קליל ושפוי.
והכי הכי בריאות
0 קישור קבוע (Permalink)
03/07/2013 21:52

קרולין
קרולין
חיוך יקרה,
רופאה נהדרתתתתת עשתה את העבודה כמו שצריך ונתנה לך שלווה נפשית-מחוננתתתתsmilesmile
זכרי מסביב יהום הסער ואני חותכת סלט.
זה מ נ צ ח.
בהצלחה ורק טוב שיהיה לך
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
03/07/2013 19:18

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אני בתקופה לחוצה במיוחד. יש כל מיני סידורים שממש צריך לעשות ביום יומיים הקרובים באטרף. אני ממוטטת. גם הילדים שלי מתכוננים לנסיעתם לשליחות ואני כל הזמן בהיכון ועוזרת כמיטב יכולתי. גם הייתי צריכה לוותר על דברים שאני רגילה לעשות כדי להיות לעזר. הכל נופל באותם ימים, ואיני יודעת היכן להתחיל ועל מה לוותר עד מחר. אבל קרן אור גדולה נפלה עלי הבוקר. לכל מי שסובלת או סובל. זה לא קשור בגיל. יש לי זליגה או יותר נכון היתה לי זליגה מעין אחת בצורה רציפה. לפעמים ימים שלמים וזה בהחלט פוגם בחיי היום יום ומפריע וצורב בסוף ומה לא. הרופא עיניים שלי הפחיד אותי שצריך לעבור ניתוח לא פשוט שמתחילים אותו דרך האף.
החרדה מניתוח בלתי רצוי ליוותה אותי הרבה חודשים ובסוף, הלכתי לרופאה היום מוקדם בבוקר. היא מומחית לצינור הדמעות שנסתם או נסתם חלקית. כשאמרה לי את לא צריכה ניתוח ירדו לי איזה 5 טון מהלב, ומעבר לכך, היא עשתה תהליך קצר שלקח 5 דקות, וגם לא כאב כי הרדימה את העין. ועכשיו אני חדשה. כי אמרה שלא רוצה אפילו לראות אותי למעקב. בקיצור קיבלתי איכות חיים מחודשת במתנה. כי הדברים קורים ובכל גיל ואין מה לעשות בעניין אם זו סתימה רצינית באמת צריך ניתוח. איזו הקלה. עכשיו נותר רק לקוות שזה יעזור ובהחלט אשים את הטיפות שנתנה לי לתקופה... ומה אומר גם רופאה מקצועית ביותר וגם נחמדה כל כך שהשמיעה לי דיסק לפי בקשתי... שירים יווניים. איזה מזל אני בהחלט ברת מזל. על כל הקשיים, תסכולים וגם אכילה בלתי מבוקרת לחלוטין מאז אתמול, (לא היה צפוי שיקרה) ועייפות גדולה מאד שלבטח שולטת גם בעניין האוכל, כל אלה וגם התרגוזיות בלתי סבירות ולא טובות לי מכל זוית ראיה. על כל אלה אני אתגבר עד מחר. להיום סיימתי עם האכילה בכלל, ומחר יום חדש שבו אתחיל מחדש ובצורה מאד מוקפדת כי אין לי ברירה. הרי לא יעלה על הדעת שארשה לעצמי לעלות במשקל ליום ג' הבא. וברוח חיובית זו אסגור את הערב עם תה צמחים וגם סלט שכבר מוכן לאכילה במטבח. שיהיה לכולנו ערב נעים. כן, גם לקחתי ללב כל מיני דברים שנאמרו לי ולא היו נעימים לאוזני. גם אני רגישה לכל מה שנאמר לי תלוי על ידי מי, אבל כידוע, אכילה אינה פותרת את הבעיות או תסכולים להפך גורמת לעוד תסכול למה אכלתי? בגלל מה שאמרו לי? או עשו לי? הרי רק רע אני יכולה לעולל לעצמי. ואני אנא אני באה.
לכולנו יש סף רגישות כזה או אחר שמושפע מרמת עייפות פיסית או נפשית או שתיהן. זה מה שקרה לי באכילה. אבל די, העברתי דף, כי למרות שברוב המקרים אני גיבורה היודעת לכבוש את יצריי הנה גם אני נפלתי... ואם מירי היתה יכולה לנתב את הרגשות בצורה כזו שלא תאכל מתוקים או פחמימות גם אני שוב בליגה המכובדת הזו. כי אשמח לדווח שאני מקפידה על כל המצוות קלה כחמורה. למה? כי אין לי דרך אחרת ובמיוחד אחרי כל המבצע שעשיתי אני לא אקלקל גם לא השבוע בשום פנים ואופן. זו התחייבותי. אם אהיה מאד עייפה אשכח לנוח, שהרי זה מה שחשוב. העיקר לא ליפול על אכילה בלתי מבוקרת. זו התחייבותי ואת שנעשה אין להשיב אך אפשר לתקן... תחזיקו לי אצבעות עד מחר כי אז אוכל להתחיל מחדש הכי טוב שאני יודעת. לפחות יש לי בטחון בעצמי ובכוחותי. את זה רכשתי במהלך שנותי אצל מירי היחידה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דבר טוב מחפה על לחצים טרדות ועייפות גדולה !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!