הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שמחת העקב בצד אגודל

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/07/2013 19:24

toly
toly
סוף כל סוף
וורשה כבר חשבה להפעיל את כוחות הבילוש המיוחדים בכדי לוודא שלא נתקעת באיזשהיא פיסגת חומוסיה על צלע הר....smile)
מה קורה? איך הולך?
מתגעגעים לפוסטים הנהדרים שלך
בוא הצטרף לקייטנת מירי בלקין למבוגרים
ניצור במרץ בירקות דגים גבינות ביצים ועוף
והיוצר היצירתי ביותר יזכה בפרס.....
שבוע נפלא בריא ומשובח בגורמה ביתי וטעים להפליא
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2013 17:24

מטפס הרים
מטפס הרים
טולי. תתחדשי וגם תמשיכי לשלוח לנו פוסטים משעשעים ומלאי חכמת חיים. תחי וארשה על עקבים וגם בסניקרס.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/07/2013 06:56

dany
dany
תבלי בתרתי משמע גם מהמילה בילוי וגם מהמילה בלייה של הנעליים..........

toly כתב:
הבוקר שלי החל היום מאוד מוקדם
ודילגתי על עקבים ומתוקתקת מפינה לפינה ברחבי העיר הגדולה ללא הפסקה
עם בקבוק מים תפוח ואגס עד שבשעה מסוימת בצהרים התיישבתי לקחת נשימה ברחבי קניון מסוים
האמת:הייתי מורעבת ולא התחשק לי ל"תפוס" כריך אז להשקטת הלע נכנסתי לסופר הקרוב
בחרתי פלפל אדום גדול "על האש" חפנתי ידי לפינת הטונה הוספתי בשקט חמוצים
וביקשתי מהמוכר במעדניה עם חיוך מליון דולר שיעשה קומבינציה יפה כמובן אחרי ששילמתי התיישבתי על אחד הספסלים וחשתי
עם ה"פיתה טונה" שלי על גגות הוליבוד
אך זה לא השקיט את הכאב בעקב אז החלטתי להיכנס לחנות הסמוכה לרכוש משהו נוח לרגליי
ואיך שנכנסתי התנפלו עליי המוכרות: את חייבת למדוד את זה ואת זה ואת הדגם הזה
ובמאמר מוסגר אומר ואתוודה אחרי חמוצים וחתיכים וורשה נפעמת מנעלים וסנדלים יפות ומיוחדות במיוחד אלו המעוצבות כמעט באופן אישי על ידי צרפתי גאון המעצב במילנו סנדלי נוחות במקסימום אומנות
ומקסימום מחיר....... אז עיני נכבשו על זוג מיוחד עם שילוב צבעים מדהים שחשתי בהם כמו סינדרלה אמיתית
"תקחי אותן הן מדהימות עלייך " אמרה אישה נחמדה שישבה על ידי ומדדה זוג סנדלים משגע בצבע ירוק....
הסתכלתי על האישה המטופחת שהערכתי אותה מעל 70 אישה חייכנית מלאת מרץ ומאוד נעימה לשיחה
בובל'ה בחיים צריכים לשמוח מכל רגע וליהנות קחי אותן בחורה צעירה ויפה כמוך שווה את זה....
כל כך אהבתי את משפטה וכמה שהיא צודקת וקניתי את יצירת המופת של מיסייה צרפת שגר במילנו הדואג שאיזו
פולנייה תשכח לרגע מהפולקע תרתי משמע ומהכאב בכף רגלה....המשכתי לשוחח עם האישה המאוד חביבה הגרה מסתבר באחוזת דיור מוגן בנתניה
היום יום הולדתי אני בת 75 בעלי נפטר לפני שנתיים ואני באתי לפנק את עצמי בזוג סנדלים יפה

לא התאפקתי חיבקתי אותה ואיחלתי הרבה שנות כייף ופינוקים למכביר
ככה אני רוצה להגיע בע"ה לגילה ולעשות כל יום כייף לעצמי אני אוהבת אנשים עם גישה אופטימית וחיובית לחיים
ויוה לאיטליה ולמנהלת סניף הבנק שלי שתאמר: את במינוס ואז אשיב לה: נכון אבל מה עם כל היתרונות שלי?smile)
ואני מדלגת בין הרים עם "פאדה דה רוז' על הלחיים .....
אטוט א-לור פורום יקר
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2013 23:24

toly
toly
הבוקר שלי החל היום מאוד מוקדם
ודילגתי על עקבים ומתוקתקת מפינה לפינה ברחבי העיר הגדולה ללא הפסקה
עם בקבוק מים תפוח ואגס עד שבשעה מסוימת בצהרים התיישבתי לקחת נשימה ברחבי קניון מסוים
האמת:הייתי מורעבת ולא התחשק לי ל"תפוס" כריך אז להשקטת הלע נכנסתי לסופר הקרוב
בחרתי פלפל אדום גדול "על האש" חפנתי ידי לפינת הטונה הוספתי בשקט חמוצים
וביקשתי מהמוכר במעדניה עם חיוך מליון דולר שיעשה קומבינציה יפה כמובן אחרי ששילמתי התיישבתי על אחד הספסלים וחשתי
עם ה"פיתה טונה" שלי על גגות הוליבוד
אך זה לא השקיט את הכאב בעקב אז החלטתי להיכנס לחנות הסמוכה לרכוש משהו נוח לרגליי
ואיך שנכנסתי התנפלו עליי המוכרות: את חייבת למדוד את זה ואת זה ואת הדגם הזה
ובמאמר מוסגר אומר ואתוודה אחרי חמוצים וחתיכים וורשה נפעמת מנעלים וסנדלים יפות ומיוחדות במיוחד אלו המעוצבות כמעט באופן אישי על ידי צרפתי גאון המעצב במילנו סנדלי נוחות במקסימום אומנות
ומקסימום מחיר....... אז עיני נכבשו על זוג מיוחד עם שילוב צבעים מדהים שחשתי בהם כמו סינדרלה אמיתית
"תקחי אותן הן מדהימות עלייך " אמרה אישה נחמדה שישבה על ידי ומדדה זוג סנדלים משגע בצבע ירוק....
הסתכלתי על האישה המטופחת שהערכתי אותה מעל 70 אישה חייכנית מלאת מרץ ומאוד נעימה לשיחה
בובל'ה בחיים צריכים לשמוח מכל רגע וליהנות קחי אותן בחורה צעירה ויפה כמוך שווה את זה....
כל כך אהבתי את משפטה וכמה שהיא צודקת וקניתי את יצירת המופת של מיסייה צרפת שגר במילנו הדואג שאיזו
פולנייה תשכח לרגע מהפולקע תרתי משמע ומהכאב בכף רגלה....המשכתי לשוחח עם האישה המאוד חביבה הגרה מסתבר באחוזת דיור מוגן בנתניה
היום יום הולדתי אני בת 75 בעלי נפטר לפני שנתיים ואני באתי לפנק את עצמי בזוג סנדלים יפה

לא התאפקתי חיבקתי אותה ואיחלתי הרבה שנות כייף ופינוקים למכביר
ככה אני רוצה להגיע בע"ה לגילה ולעשות כל יום כייף לעצמי אני אוהבת אנשים עם גישה אופטימית וחיובית לחיים
ויוה לאיטליה ולמנהלת סניף הבנק שלי שתאמר: את במינוס ואז אשיב לה: נכון אבל מה עם כל היתרונות שלי?smile)
ואני מדלגת בין הרים עם "פאדה דה רוז' על הלחיים .....
אטוט א-לור פורום יקר
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שמחת העקב בצד אגודל

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!