הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צעד אחר צעד כמו צב...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/07/2013 12:43

קרנושה
קרנושה
בלונדה יפתי.
את מזכירה לי מה המשמעות של המשפט זר לא יבין לעולם...
השבוע הייתי אצל חברה שלי הכי טובה, שהיא רזה ואחרי לידה נשאר לה קפל קטן. בא לי להרוג אותה.
היא באה מבית מרוקאי ולא מבינה אות איך אני מתמודדת בגבורה ובאומץ ולא היא גם לעולם לא תבין...והיא תלושה וזה שטח מאדדדדדדדד זר לה.
ואני יושבת והיא מציעה לי קפה, ואומרת שתמיד היא לא יודעת מה להציע לי כי אני בדיאטה. ואצלה הבית מלא בממתקים כמו עמי ותמי,
בעבודה יש לה מגירה עם סליק של ממתקים ומה לא בעצם?

עזבי את הדיאטה בצד התזונה שלה נוראית!!! ואז היא שואלת אותי, בשיא התמימות והחוסר ידע שלה, ולא מתוך רוע כי היא מתה עליי,
"למה שלא תעשי ניתוח לקיצור קיבה". אני נדהמתי מהשאלה הזו. מצד שני, היא כל כולה 50 קילו ביום טוב. מה היא מבינה הדחלילה הזאתי???

אז אני הסברתי לה יפה שאני לא בסקאלה של ניתוח קיבה, שזה לעשות מום בגוף כמו שמירי הסבירה, שזה דרך לקצר קיבה ולא מח והתחלתי להסביר לה.
אז היא הבינה מה היא אמרה בעצם. ואני אוהבת אותה מאד אבל עובדה מובהקת-זר לא יבין לעולם!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
03/07/2013 08:10

נינוש
נינוש
צעד קטן לאדם , צעד גדול לאנושות , כלומר לבלונדה יקרה שלנו
בהצלחה ושש שש , לאט לאט ויהיה בסדר , אפילו בסדר גמור יקרה .
0 קישור קבוע (Permalink)
03/07/2013 06:59

dany
dany
עקב בצד אגודל, לתדהמתי זה קרה גם לי, לא האמנתי, אני אלופת הירידות!!!!!!!!! והנה לאט לאט עוד גרם ועוד גרם זה יורד אבל ממש לא בקצב שאני מכירה. הגוף משתנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2013 21:46

בלונדה....
בלונדה....
תודה בנות יקרות..
אמן ורק נצליח וניהיה בריאים ומאושרים..
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2013 21:46

בלונדה....
בלונדה....
דינלה כתב:
הי בלונדה יפה שלי כמה את חסרה לי בגן למי שלא יודע שמי דינה ואני גננת במקצועי אצל מירי כבר כמה שנים טובות אבל מי סופר עד 120.....בלונדה מכבבת אצלי בגן והילדים מתים עליה היא מדהימה היא מורה לריקוד מקסימה והיום השמענו את הדיסק שלה וכולם רקדו ונזכרו בה והיה כיף.... ובקשר לירידות היתי אצל מירי ואני על המקום גם זה הישג היה לי כיף אתמול היתי בחוג שני ערב שהיה פעם החוג הקבוע שלי פגשתי חברות ואת רבקלה המפרגנת תמיד. ואין אין על ההרצאה של מירי לוקחת איתי עוד כוח וממשיכה הלאה. זהו יום נפלא לכולם.wink

דינוש תודה!!!
מתגעגעת אלייך המון, לשקט , השלווה , בלי הלחץ..
צריכה להתרגל לגננות חדשותupset(((
הלוואי וכולן היו כמוך...
אבללללל
אנחנו מתראות ב"ה בספטמבר..
נשיקות אוהבת מאוד!
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2013 16:01

EFF
EFF
בלונדה יקירתי - גם הצב מגיע בסופו של דבר לנקודת היעד - הוא עושה זאת בקצב שלו באלגנטיות רבה...בהצלחה !!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2013 12:54

דינלה
דינלה
הי בלונדה יפה שלי כמה את חסרה לי בגן למי שלא יודע שמי דינה ואני גננת במקצועי אצל מירי כבר כמה שנים טובות אבל מי סופר עד 120.....בלונדה מכבבת אצלי בגן והילדים מתים עליה היא מדהימה היא מורה לריקוד מקסימה והיום השמענו את הדיסק שלה וכולם רקדו ונזכרו בה והיה כיף.... ובקשר לירידות היתי אצל מירי ואני על המקום גם זה הישג היה לי כיף אתמול היתי בחוג שני ערב שהיה פעם החוג הקבוע שלי פגשתי חברות ואת רבקלה המפרגנת תמיד. ואין אין על ההרצאה של מירי לוקחת איתי עוד כוח וממשיכה הלאה. זהו יום נפלא לכולם.wink
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2013 09:33

קרולין
קרולין
בלונדה יפה שלי,
בראבו על הירידה שלךsmilesmilesmile את נהדרתתתתתתתתתתתתתתתת
לעניין נושא הדיאטה ב ר ב י ם , זה היה תמיד , קיים וימשיך להיות קיים בכל מקום, בגינה, במסיבות, באירועים בחופשות, בארץ, בחו,"ל בכל מקוםםםםםםםםםםםםםםםםםם זה ה נ ו ש א הכי חםםםם שיש.
אמה מה? מדבריםםםם מדברים, מלא דיעות, מלא שיטות, מלא קשקשתתתתתת סביב זה..... הרבה לא בקטע בכלל, חלק עושים, חלק משתדלים ועוד כהנה וכהנה...
אז נ מ א ס לי ?! זה נכון. מה אני עושה ? שומעתתתתתתת , נושמתתתתת, חושבת ואח"כ מחליטה אם שווה לי ל ה ג י ב בכלל. זה מה שאני עושה עכשיווווווו אחרי שניםםםםםםםםםםםםם
של תירגול, אחרי ששמעתי כבר הכלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל, אז אני לא מתכוונת להמשיך להעניש את עצמי, בגלל האחריםםםםםם. וכן, זר לא יבין זאת ממי!!!!
הם לא שם!! אבל אנחנו כן, ואני מאמינה גדולה בשינויים, כי בלי לשנות את התגובות שלנו - את החשיבה שלנו - את הגישה שלנו לא יהיה שינוי, לא בדיאטה, ולא בשום תחום אחר שבו נרצה
לראות ש י נ וי .
אז תתרגלי לך לאט לאט , מה עושה לך טובבבבבבבבב כל השאר לא רלבנטי, למרות שאת צודקתתתתתת זה נמאס, אבללללללל זה חלק מהרבה מאד התמודדויות שלנו בחיים.
אוהבת ו ב ה צ ל ח ה בהמשך המסע/דרך/תהליך......
נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
קרולין.smilesmilesmileתמיד
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2013 08:48

רבקה
רבקה
בלונדה מתוקה את עושה ומצליחה ומגיע לך ממני חיבוק ונשיקה כל הכבוד.

את כמובן ממשיכה בלי התנצלויות לאחרים וההצלחה תאיר לך פנים.
נהדרת.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2013 08:16

dany
dany
כל כך מוכר וידוע, אז איך אנחנו אומרות: זר לא יבין זאת!!!!!!!!!
שהן תאכלנה פיצה... ואת תעשי את שלך!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2013 07:03

בלונדה....
בלונדה....
בוקר טוב לכולם..
אז ככה אתמול היה יום שני הקדוש , יום השקילה והשלתי עוד חצי קילו.
שמחה מאוד אבל רוצה מאוד להפסיק את הרגלי הנשנוש אז אני עובדת על זה חזק ..כי אני ממש רוצה את זה.
חייבת לשתף,
אני הרבה חושבת על זה ולפעמים ככה שאנחנו נמצאות החברות מהגן של הילדה ואנחנו יושבות לנו בגינה ונושא האוכל תמיד חייב לעלות ברקע והשיחה גולשת לה לכל מיני דעות משגע אותי שיש חשיבה של אנשים שלא מבינים מה אני רוצה מעצמי ולמה אני בכלל בדיאטה.
אנשים לא מבינים שלא צריך להיית בעודף משקל של 20 קילו כדי להרגיש ***.
כמו שמירי אומרת מספיק שחמישה קילו מפרידים בינך לבין האושר וחמישה קילו זה משמעותי!! מאוד!!!!
לכי תתנצלי כל הזמן למה את לא אוכלת פיצה בגינה עם כל האמהות ...."אוווו שוב הדיאטה שלך..."
הקיצר נמאס לשמוע וחמישה יותר מבחינתי זה בדיוק כמו עשרים!!!!!
אז שיהיה לנו יום קסום עם הרבה שליטה והבנה אחד כלפי השני...
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צעד אחר צעד כמו צב...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!