02/07/2013 09:43
קרולין Posts: 6651
|
עדידודדדדדדדדדדדדדדדדדד את תגיעי לכל יעד שתרצי, זה לא יקרה כבר.... זה לוקח ז מ ן , ומצריךךךךךךך יםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם של סבלנותתתתתתתתתתתתתתתתתתת אז יפה שלי, הכל בסדר, את אצל מירי, מטפלת בעצמך, מודעת, לומדת, ב ע ש י י ה ורק ככה מצליחים. ס ב ל נ ו ת ו ה ת מ ד ה יפה שלי....... ב ה צ ל ח ה רבה נשיבוקים חמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2013 08:33
רבקה Posts: 8411
|
עדי בוקר טוב בטוח שעם האבקות מגיעה ההצלחה. לא קרה כלום הקילו יירד במהרה עם המשך עשיית המשימה. צאי בכייף ובהנאה לנופש ולא לשכוח אנחנו במסגרת והיא שומרת עלינו. המשך הצלחה ושליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2013 08:19
dany Posts: 19819
|
מי שלא עושה לא נכשל נכון????????? אז זוהי דרכנו שני צעדים קדימה צעד אחורה, אך אם לא מוותרים מגיעים למטרה. אנחנו לא במירוץ יש לנו זמן העיקר לעשות טוב לעצמנו. בילוי נעים וכייף בחופשה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2013 06:53
בלונדה.... Posts: 3603
|
עדי יקרה לפי דעתי הפחד זה מה שמניע אותנו אחרי כל.כך הרבה שנים בדיאטה. טוב שאת מפחדת ככה את עוצרת את עצמך ושמה גבולות וקו אדום שאין לעבור אותו... תעשי באמת רישום זה יעזור לך.. נשיקות ושבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2013 05:27
אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן מפחיד ,אכן להמשיך ,אין אופציה להרים ידיים. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2013 23:24
קסם Posts: 140
|
היי adish..... למתוח קו ,להמשיך הלאה ,זמן רב לא קרה לך זה טוב ,זה אומר שאת הצלחת והתדירות של הבולמוסים לעיתים רחוקות יותר,הפחד שלך מובן ובצדק,תמשיכי לכתוב תתעסקי בדברים אחרים חוץ מאוכל ,ואם ממש בא לך צלחת אחת פעם אחת ,וזיכרי הנכשלים האמיתיים הם אלה שמרימים ידיים ,את פה ,את נהדרת ,את משתפת ,ואת מנצחת. לילה טוב תהני בנופש , קסם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2013 22:55
adish Posts: 342
|
אני ממש נאבקתי השבוע כמו שזמן רב לא נאבקתי במתוק ובעצלות רק שבשבוע הזה נכשלתי ובגדול - קילו עלייה ועוד בשבוע הבא יום א - ג אני בנופש!!! פחד!!!! אני מונעת מפחד שלהשמין שוב את ה10 שכבר ירדתי ואני צריכה עוד 10 לפחות! אני מעכשיו שומרת בטירוף ורושמת לעצמי במחברת כל פיפס שנכנס לי לפה אני מקווה שאגיע ככה ליעד אוהבת אתכם.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|