12/07/2013 09:21
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ900 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2013 20:36
גבינה צפתית Posts: 13
|
מזכיר לי מתכונים של רות סירקיס מהילדות משהו מהמטבח באהבה האלמותי. תודה, העלה בי חיוך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2013 00:39
EFF Posts: 6391
|
חומרים ל–6 מנות 2 קופסאות טונה בשמן 2 מנוקזות מנוזלים 6 עגבניות בשלות ומוצקות בגודל בינוני-גדול 2 ביצים קשות 2 כפות מלפפונים חמוצים קצוצים דק 2 כפות מיונז קל 2 בצלים ירוקים קצוצים דק מלח ופלפל שחור גרוס כמה טיפות מיץ לימון אופן ההכנה 1. מסירים את ראש העגבנייה ושומרים בצד. בעזרת כפית מרוקנים את תוך העגבניה בעדינות, ממליחים קלות והופכים על מגש לניקוז נוזלים. 2. בקערה מפוררים את הטונה, מגררים על פומפיה בינונית את הביצים הקשות, מוספים את המיונז והמלפפונים החמוצים ומערבבים לסלט אחיד. מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון. 3. ממלאים את פנים העגבניה ואף עורמים ערימה קטנה מעל, מכסים חלקית במכסה השמור ושמרים קר. ניתן להכין כשעתיים לפני ההגשה. 4. להגשה מעטרים בתלתלי בצל ירוק (חוצים את הבצל הירוק לאורכו וחותכים לרצועות דקיקות. משרים במי קרח עד שהרצועות מסתלסלות). foodies
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|