28/06/2013 16:49
חיוך מהלב Posts: 1125
|
עונת האבטיחים החלה כבר מזמן, אבל אצלי הרי יש רק תפוחים ולעיתים בננה או אגס לצורך הגיוון. היום הייתי (לא עלינו) בניחום אבלים. מה היה על השולחן? כל פירות הקיץ והענבים מולכים בין כל הפירות. עוגיות מכל הסוגים פירות יבשים, ועוד כל מיני מאפים שאפילו לא כדאי לחשוב על טיבם ועל תוכנם. ישבתי שם די הרבה זמן כי לא ראיתי את זו שאיבדה את אביה זמן רב. שתיתי תה צמחים ואמרתי לעצמי, אפילו אם הייתי רעבה מאד לא הייתי נוגעת בכלום. הכל נראה לי מפלסטיק. האם יעלה על הדעת לאכול פלסטיק? כמובן שאחרים היו רבים שגם הם לא נגעו. אבל גם אחרים. יתכן שהמעמד גורם לאנשים מתוך מבוכה גם לאכול ואפילו דברים כאלה.גם אני היייתי ביניהם שנים רבות. היום אני לא מוכנה להכניס לפי רעלים כאלה, ולגופי כמובן. מעבר לכך, אני מאד מאד משתדלת לעמוד בהחלטה של באמת 3 ארוחות טובות ליום וכלום ביניהן. אני שמה לב אם אני חורגת לעיתים ומתקנת את עצמי. באמת אם אוכלים ארוחה בריאה וטעימה לשם מה לנשנש בין הארוחות? זה סתם מבלבל. שתהיה לכולנו שבת של אושר ברכה ובעיקר שליטה עצמית. הקיץ יכול לעבור בשלום אם נקפיד מידי יום לחזור ולתכנן את הארוחות, ומידי יום לשנן את הדברים שבאמת חשובים בתהליך הירידה או שמירה על השגים. העיקר שנצליח בכך כולנו ביחד.... בעיקר אם אין אוייבים בבית.
-- hs
|