01/07/2013 08:13
אשירה Posts: 4292
|
שתהיינה רק התמכרויות כאלה על כולנו!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2013 05:53
dany Posts: 19819
|
אכן ההכרה שאנחנו ואני מדברת קודם כל בשם עצמי, לא יכולים לעשות את זה לבד, זה סוג של התמכרות והלוואי שהתמכרות זו תמחוק את ההתמכרות ההיא................ וכמו שכתבה חיוך כל כך נכון, ואני מסכימה בכל ליבי, רק להיום רק להיום........ בהצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2013 23:35
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אפי יקרה ובנות יקרות ריגשתן אותי מאד בתגובות המפרגנות והכנות שלכן.... גם אני זקוקה מאד למסגרת ומזל שהיא קיימת.... שנתבגר ביחד בבריאות והצלחה אוהבת אתכן מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2013 23:35
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אפי יקרה ובנות יקרות ריגשתן אותי מאד בתגובות המפרגנות והכנות שלכן.... גם אני זקוקה מאד למסגרת ומזל שהיא קיימת.... שנתבגר ביחד בבריאות והצלחה אוהבת אתכן מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2013 15:38
toly Posts: 898
|
צודקת ב 1000%
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2013 14:02
קרולין Posts: 6651
|
מצטרפת אליכן יקרותץץץ סוד ההצלחה הוא בהתמדה. זכינו! המשך שבתתתתת נהדרתתתתתת ובשליטה לכולנו. קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/06/2013 10:44
1103 Posts: 5022
|
אפי יקירתי את כל כך צודקת לכן אנו נמצאות במסגרת של מירי כל כך הרבה שנים ולא עוזבות. מירי היא העוגן שלנו, מקור השראה ומוטיבציה. יום נפלא נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/06/2013 07:30
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אפי היקרה, אכן אם זוהי "תלות" במירי אז היא במקרה זה מבורכת. נכון, אני מרגישה כמוך, כי מי כמונו יודעות לשמור על ההשגים זה הדבר הקשה יותר אחרי הירידה. להתמכר לאכילה הכי קל בעולם נכון? אז משבוע לשבוע עלי לעבוד ולעבור את השבוע בשלום, וכן, גם אני הייתי במקומות שמסרתי את כל בגדי הגדולים כי השלתי ממשקלי 30 ואף יותר קג ומה קרה אחרי זמן מה? לצערי החזרתי הכל בריבית דריבית והרי אמרתי לעצמי ש"הפעם" זה לא יקרה.... נכון, לא בורות משתלטת עלינו אלא "השד יוצא מן הבקבוק" שד האכילה... ואין לדעת מתי ואיך זה יקרה. לכן, אנו כאן במסגרת ששומרת עלינו על שפיות ואין מצב שנרים ידיים או חלילה נעזוב כי "אנו חזקים" ויודעים את התורה... אני לעולם לא אהיה "חזקה" אלא להישאר במסגרת זו. ואת זה אני גם משננת לעצמי מידי יום כשאני קמה מן המיטה מסתכלת במראה ומזכירה לעצמי שוב ושוב כיצד נראיתי לפני שנה +.... יום נפלא לכולנו. גם אומרת לעצמי שאני בוחרת רק היום, רק להיום להיות שפויה באוכל כי אני מכורה בצורה סמויה ואני מכירה את עצמי... לכן, כמו שמירי אומרת "אם זה היה כל כך קל גם אני הייתי נעלמת"... יודע צדיק נפש בהמתו....
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/06/2013 00:44
EFF Posts: 6397
|
מודה שאני מקבלת השראה ומוטיבציה בעיקר ממירי....היו כל כך הרבה הזדמנויות להרים ידיים, להכנע, לעזוב, לוותר, להתמכר לאכילה האהובה - אבל לא...אני חיה עם מירי בראשי ובליבי ושואבת ממנה המון עצמה ומוטיבציה..תגידו תלות ?? אולי כן בנושא הספציפי הזה ולא איכפת לי...פגשתי בימי חיי הרבה חכמים , נבונים שחושבים שיודעים את "התורה" - וכשזה מגיע לדיאטה - יוק !!!!הבורות משתלטת על המוח...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|