|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
26/06/2013 23:09
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה חתיכה ומפרגנת..... אין עלייך, את אשה טובה חרוצה מתמידה ותלמידה שלי מחוננת..... כל הכבוד לך גאה בך מאד, בכל התחומים את כל הזמן מתקדמת...... ביתך היקרה והאהובה נפלה קרוב לעץ.....היא מדהימה. שיהיה לך מחר בהצלחה גדולה בערב, שיהיה לך כף ולליהי היקרה מעבר דירה קל ונעים ובשעה טובה. לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2013 21:33
קרולין Posts: 6651
|
ההרצאות שלך, על התכנים, הנתינה שאין לה גבולותתתת אצלך מקבלים מנות גדושות של ידע, בכל התחומים, עולים כתה משבוע לשבוע, צומחים, מתקדמים, מתפתחים וזה שווה את הכללללללל אין מ ח י ר לחוג שלך את והחוג שלך הם אחת. מהבחירות המשמעותיות בחיים שלי, ואת יקירתי אשה משמעותית מאד בחיי אין לך מ ת ח ר י ם! פשוטטטט אין ההרצאה על מוטיבציה - הכוח המניע, חזקה, עוצמתית ומניעה לשינוי אני אוהבת אותך מעריכה אותך מיליוניםםםםםם והכי שמחה, גאה ומאושרת להיות חלק ממשפ׳ מירי בלקין המורחבת כולנו זכינו בך! את מנחה/ מטפלת/ מאמנת מס 1 ומשנה חיים לאנשים שמחה ומאושרת בשבילך ובשביל אריה, על הולדת נכדתכם ע ו פ ר י שם מקסיםםםםםפ מזל טובבבבבב לכם לענת וכפיר ההורים הטריים והמאושגים המון נחת, אושר ובריאות שתדעו רק שמחות והתרגשויותתתתת אמן. שלך תמיד, קרולין חבריי לאינטרנט מחכה לכם כמו תמיד, ה ר צ א ה משובחת המניעה לשינוי ת ה נ ו! אוהבת המון קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|